Конкурс за най-добрия .INFO уеб сайт 2010

Месецът на ваканциите и почивките разкрива и нови възможности да проверите до колко е успешен и оригинален вашия сайт, асоцииран с домейн от областта .INFO. От 10 август тази година регистърът на .INFO домейните провежда за четвърта поредна година конкурс за най-добрия .INFO сайт, при това с доста атрактивен награден фонд. Първата награда възлиза на 7500 USD, а за второ и трето място са предвидени награди в размер на 5000 USD и 3000 USD. Добрата новина е, че от 2009 г. конкурсът вече е отворен за всички собственици на сайтове от тази област по целия свят, така че може да се включи всеки един .INFO домейн.

Домейните от областта .INFO са широко разпространени и се радват на много добра популярност. Само нашите клиентите са регистрирали хиляди домейни от тази област и ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ смятаме, че има много добри онлайн проекти, които могат да премерят сили, дори и на глобално ниво. Призоваваме всички наши клиенти, собственици на .INFO сайтове да се включат в конкурса, като при затруднения могат да разчитат на помощ от наша страна.

Регистрацията за участие в конкурса е отворена до 10 септември 2010 г., а до 5 октомври 2010 г. експертната група в областта на дизайна на Интернет страници и медии ще обяви 10 финалиста. Критериите, по които те ще бъдат определени включват:

– представяне на съдържанието;
– функционалност на сайта;
– дизайн;
– ползваемост;
– оригиналност.

След обявяването на десетте финалиста публиката ще може да гласува за своя фаворит до 2 ноември 2010 г. Победителите, които ще получат големите награди ще станат ясни на 8 ноември 2010 г.

Условията за кандидатстване не са ангажиращи, необходимо е само да:

– бъдете валиден регистрант на .INFO домейн;
– да посочите контакти, които да съвпадат с данните ви в базата WHOIS;
– сайтът, с който заявите участие в надпреварата, да представлява институция, асоциация, корпорация, блог или физическо лице;
– съдържанието на сайта ви да е в съответствие със законовите разпоредби.

Допълнителни подробности около конкурса може да намерите на сайта за .INFO наградите.

Ако все още не сте регистрирали домейн от областта .INFO, а имате желание да притежавате такъв, както и да участвате в конкурса, може да се възползвате от промоционалната ни цена от 11,90 лв. с ДДС за първата година.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо?

4
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2023 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.