Общото между хостинг и тирамису – Дени от СуперХостинг

Днес ще Ви запознаем с лицето на нашата компания – Дени. Вероятно всички я познавате от рекламните ни материали. Тя е студентка в Свищов – на 20 години. Обича спорта, хубавата музика и приятелите си.

дени от суперхостинг

Здравей Дени, ще ни разкажеш ли как премина кастинга, за да станеш лице на СуперХостинг?


В началото кастинга започна с разяснения за компанията и за нейните цели. Разбира се и за моите евентуални ангажименти към СуперХостинг. След оспорвана надпревара и малко късмет от моя страна бях избрана от фирмата  за нейно рекламно лице. Конкуренцията наистина беше доста сериозна – все красиви момичета. Радвам се, че избраха мен 🙂

Какво е да олицетворяваш цяла компания?

Чувствам се щастлива от факта, че именно аз бях избрана  да олицетворявам СуперХостинг. От друга страна това е и голяма отговорност, защото трябва да се грижа и да защитавам имиджа на компания. Все пак хората в нея непрекъснато се борят за върховите позиции в областта на хостинг услугите. Така че, трябва да помагам за реализирането на тези цели.

Случвало ли ти се е да те спират хора, познаващи те от рекламите?

Да, случвало ми се е да ме спират хора и да ме разпитват дали аз съм се снимала за рекламите на СуперХостинг. Напоследък тези случки даже зачестяват.  Най-интересно беше на Р2Р конференцията през април тази година. Тогава много от присъстващите идваха до мен и ми казваха „Ооо, ама ти си истинска!“. Повечето си мислеха, че съм само на картинка, а не истински реален човек.

Участваш ли в други рекламни кампании?

Не, не участвам в други рекламни кампании. На този етап нямам намерения да поемам ангажименти към други компании. Задачите  ми свързани със СуперХостинг се изразяват в това да се снимам за рекламни банери и за сайта им, както и за обществени изяви на фирмата. Винаги, когато ме поканят, аз се отзовавам. Времето, което отделям е съобразно сложността на снимките и продължителността на изявите.

супергоря на суперхостинг.бг

Какво знаеш за работата в хостинг компания?

Не съм особено запозната в тази област. Според мен за тази работа се изискват много знания, умения и опит в областта на информатиката, компютрите и компютърните технологии. Била съм в офиса на СуперХостинг. Впечатлението , което ми направи там беше, че  служителите са млади, отнасят се към проблемите на клиентите с отговорност и разбиране и имат невероятен синхрон, работейки в екип и много си помагат един на друг. Колкото до самите сървъри – все още не съм ги виждала.

Има ли, според теб, добри жени – IT специалисти у нас?

Според мен един специалист се определя не от пола , а от натрупаните знания и умения. Така че, на въпроса дали има добри жени – IT специалисти бих отговорила с „да”. Като цяло българските IT-та са на доста добро ниво, поне доколкото знам аз.

С какво се занимаваш в момента?

Освен с ангажиментите към СуперХостинг, моето внимание е насочено и към моето обучение в университета и по-нататъшната ми реализация. Специалността, която изучавам е „Счетоводство и контрол“. В момента предстои да съм втори курс. Тази специалност ми харесва не само защото в бъдеще искам да работя като счетоводител, но и защото получавам много знания в сферата на икономиката, които ще са ми полезни в живота, в анализа на икономическите промени в страната.

Какви са плановете ти за бъдещето?

Плановете ми за бъдещето са да завърша следването си успешно и да намеря подходяща работа, в която да покажа натрупаните знания и умения.

снимки за суперхостинг.бг

Обичаш ли да готвиш? Какво?

Обичам да готвя, но времето не ми достига и често не намирам време да усъвършенствам кулинарните си умения. От малкото неща, които умея да приготвям е торта – Тирамису. Това ми е един от любимите десерти.

Ще ни дадеш ли рецептата?

Необходими продукти:
400 г бишкоти
500 г сирене Маскарпоне
2-3 ч.ч. кафе експресо, без захар (кафето предватрително се сварява и се изчаква да изстине)
4 Яйца
7-8 с. л. Захар
Какао на прах

Начин на приготвяне:

Разделете белтъците и жълтъците на яйцата. Разбийте на бавни обороти жълтъка със захарта. След това прибавете маскарпонето към сместа и разбъркайте на ръка докато се получи хомогенна смес. Белтъците се разбиват на сняг и се прибавят към сиренето на малки порции и сместа внимателно се разбърква. В тавичка наредете пласт бишкоти, които предварително сте натопили в кафето, след което намажете със крем. Отгоре наредете пласт от бишкоти и така до изчерпване на продуктите. Най-горния слой е от крема. Покрийте с домакинско фолио и поставете в хладилника за няколко часа (най-добре за 24 часа). Преди сервиране поръсете отгоре с какао на прах.

Любимото ти място? Цвят? Музика? Филм?

Любимото ми място е сред природата , но най-важното за мен е не толкова къде се намирам ,а от кои хора съм заобиколена.
Любим цвят – тюркоаз.
Любима музика – харесват ми почти всички жанрове. Музиката, която слушам е различна в зависимост от моето настроение  и мястото на което се намирам.
Любим филм – нямам точно определен любим филм.Обичам да гледам комедии.

Интервюто излезе вчера в електронното списание за модерната жена Аз Жената.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
8 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments