https://blog.superhosting.bg/hosting-for-more-48-hours.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Ново удобство! Активирай безплатно за 48 часа

2018-03-22
Новини и събития
хостинг, хостинг компания, хостинг услуги, споделен хостинг, реселърски акаунт, VPS, managed VPS, нает сървър, клиентски профил, нова функционалност, ново, нови възможности, начин на плащане, подновяване на услуги, cPanel

В дигиталния свят, в който живеем днес, е много важно компаниите да развиват и усъвършенстват услугите си, да следят технологиите и разбира се, да се вслушват в нуждите на клиентите. Това са основните приоритети, които и всички в СуперХостинг.БГ следваме. В поредица от статии ще ви разкажем какви подобрения правим за вас. Ще се радваме и на вашата обратна връзка и идеи. Така ще ни помогнете да знаем от какво ново имате нужда и как да направим услугите ни още по-лесни и удобни за ползване.

И като говорим за услуги, случвало ли ви се е да пропуснете да подновите своите хостинг услуги? Как са реагирали посетителите на вашия сайт?

Нашата цел е да предоставим максимално удобен, достъпен и лесен начин за използване на нашите услуги от всички, на всяко място и по всяко време. Това беше причината да реализираме и поддържаме над 10 различни начини на плащане:

начин на плащане време за активация
payment_balance От сметка
От разполагаемата сума по вашата сметка
веднага
payment_bank Банков превод
Заплащане на поръчката чрез платежно нареждане или вноска по сметка.
до 24 часа след извършване на превода при превод от друга банка и до 2-3 часа, ако превода е от банка, в която са и нашите банкови сметки
payment_epay ePay.bg
Плащане през системата на ePay.
до 15 минути след извършване на плащането
payway_card_visa Кредитна карта
Поддържат се VISA, Master Card, Maestro, дебитни карти и др.
до 30 минути след извършване на плащането
payment_paypal PayPal
За потребители които са регистрирани в PayPal.
до 15 минути след извършване на плащането
payment_easypay В брой в офис на EasyPay (не изисква регистрация)
Плащане в офис на EasyPay
до 15 минути след извършване на плащането
payment_bpay B-Pay (банкомат)
Заплащане на поръчката на банкомат с дебитна или кредитна карта
до 15 минути след извършване на плащането
payment_office На място в офиса на СуперХостинг.БГ в гр. София
Поддържат се разплащания в брой или с дебитна/кредитна карта (POS.)
веднага
payment_post Пощенски запис
Изпращане на сумата по поръчката, посредством стандартна услуга на Български пощи.
до 5 работни дни след изпращане на записа
card_Transcard Транскарт
Плащане с карта Транскарт
до 15 минути след извършване на плащането
payway_2co 2Checkout
Поддържат се VISA, Master Card и др. кредитни карти
до 24 часа след извършване на плащането

Кой начин на плащане използвате вие най-често? А имате ли още идеи какво да допълним?

Ние да! 🙂 В следващите редове ще ви разкажем как, дори и да сте пропуснали срока за подновяване, не е нужно посетителите на вашия сайт да узнаят за това. Не, че е препоръчително, но е още една допълнителна възможност на "финала". 🙂

След като ви разказахме в предна публикация за новостите в контролния панел cPanel, днес ще ви разкажем и за нова функционалност, която интегрирахме в клиентския профил. Вярваме, че ще ви зарадваме! 🙂

Както всички наши клиенти знаете, преди изтичането на периода на услугите, изпращаме имейл с информация относно подновяването. За споделени хостинг акаунти и реселърски акаунти първият имейл се изпраща 30 дни преди изтичането на услугите. При виртуални сървъри (VPS и ManagedVPS) и наети сървъри първото напомняне се изпраща 10 дни преди изтичането на услугата. За всички услуги информацията получавате няколко пъти на контактния имейл адрес.

За услугите споделен хостинг, реселър хостинг, VPS и ManagedVPS, Нает сървър предоставяме и гратисен период след изтичането на предплатения период:

  • споделен хостинг – 15 дни;
  • реселърски акаунти – 15 дни;
  • виртуални сървъри (VPS и ManagedVPS) и наети сървъри – 7 дни.

През гратисния период хостинг услугите са напълно функционални и вашите сайтове, имейли и приложения работят коректно. В случай, че в този период не се получи потвърждение за подновяване на хостинг услугата, достъпът до нея бива автоматично ограничен от нашата система. Действието по спиране на хостинг услугите се извършва в периода от 07:30 до 08:30 часа сутринта в деня след изтичане на гратисния период.

Ново! Активирай за 48 часа!

Ако сте пропуснали да подновите услугата навреме или се е получило забавяне, вече предлагаме възможност да активирате хостинг услугите за още 48 часа. В този случай, дори и да сте избрали плащане за подновяване чрез банков превод, при които обработката може да отнеме до 24 часа, хостинг услугите ще са напълно функционални.

Активирането е безплатно за период от 48 часа и е само на клик разстояние! 🙂 Линкът за активация се появява, когато статусът на услугата е "Съспенднат". Може да го намерите в клиентския профил → “Хостинг акаунти” → “Детайли”:

От тази нова функционалност могат да се възползват всички наши клиенти.

Вярваме, че с това ще ви улесним още повече в забързаното ежедневие, нали?

Подготвили сме и още много нови възможности в клиентския профил, които съвсем скоро ще ви покажем. Помогнете ни и вие, като споделите какво смятате, че ще ви улесни в управлението на услугите при нас? 🙂

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

21
Оставете коментар

avatar
8 дискусии
13 отговори към коментарите
4 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
П.Борисов
Гост

Тази нова услуга определено ще бъде от полза на много фирми и собственици на сайтове. Отново поздравления за креативността и идеята!

СуперХостинг.БГ
Editor

Здравейте,

Благодарим ви и се радваме, че идеята ви допада и харесва! 🙂

Слави Асенов
Гост
Слави Асенов

Във връзка с плащане във вашият офис се оказва, че офисът ви е недостъпен. Наложи се да звъня в офиса ви за да разбера къде другаде мога да платя в брой. Някакъв мъж ме спря в коридора и не поиска да ме пусне без да му покажа лични документи. На въпросът ми на какво основание ми иска документите се нахвърли върху мен с думите за частна сграда и че той коли и беси. Мъжът не вдъхваше никакво доверие. Не се представи. Само мога да предполагам, че е бил охрана/портиер И… още »

места за риболов
Гост

Paypal е ОК за мен, въпреки това ви поздравявам за това, че мислите все повече за клеинтите си.

СуперХостинг.БГ
Editor

Здравейте и благодарим! Стараем се и все така ще се стараем! 🙂

Виктор Велев
Гост
Виктор Велев

Здравейте,

Ако добавите WebMoney като начин на плащане едва ли ще ми се налажи да ползвам тази нова екстра. 😉

Екстенза Уеб Дивелъпмънт
Гост

Много сте толерантни към закъсняващите... 🙂