Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Ново удобство! Активирай безплатно за 48 часа

В дигиталния свят, в който живеем днес, е много важно компаниите да развиват и усъвършенстват услугите си, да следят технологиите и разбира се, да се вслушват в нуждите на клиентите. Това са основните приоритети, които и всички в СуперХостинг.БГ следваме. В поредица от статии ще ви разкажем какви подобрения правим за вас. Ще се радваме и на вашата обратна връзка и идеи. Така ще ни помогнете да знаем от какво ново имате нужда и как да направим услугите ни още по-лесни и удобни за ползване.

И като говорим за услуги, случвало ли ви се е да пропуснете да подновите своите хостинг услуги? Как са реагирали посетителите на вашия сайт?

Нашата цел е да предоставим максимално удобен, достъпен и лесен начин за използване на нашите услуги от всички, на всяко място и по всяко време. Това беше причината да реализираме и поддържаме няколко различни начини на плащане:

начин на плащане време за активация
payment_balance От сметка
От разполагаемата сума по вашата сметка
веднага
payment_bank Банков превод
Заплащане на поръчката чрез платежно нареждане или вноска по сметка.
до 24 часа след извършване на превода при превод от друга банка и до 2-3 часа, ако превода е от банка, в която са и нашите банкови сметки
payment_epay ePay.bg
Плащане през системата на ePay.
до 15 минути след извършване на плащането
payway_card_visa Кредитна карта
Поддържат се VISA, Master Card, Maestro, дебитни карти и др.
до 30 минути след извършване на плащането
payment_paypal PayPal
За потребители които са регистрирани в PayPal.
до 15 минути след извършване на плащането
payment_easypay В брой в офис на EasyPay (не изисква регистрация)
Плащане в офис на EasyPay
до 15 минути след извършване на плащането
payment_bpay B-Pay (банкомат)
Заплащане на поръчката на банкомат с дебитна или кредитна карта
до 15 минути след извършване на плащането
card_Transcard Транскарт
Плащане с карта Транскарт
до 15 минути след извършване на плащането
payway_2co 2Checkout
Поддържат се VISA, Master Card и др. кредитни карти
до 24 часа след извършване на плащането

Кой начин на плащане използвате вие най-често? А имате ли още идеи какво да допълним?

Ние да! 🙂 В следващите редове ще ви разкажем как, дори и да сте пропуснали срока за подновяване, не е нужно посетителите на вашия сайт да узнаят за това. Не, че е препоръчително, но е още една допълнителна възможност на "финала". 🙂

След като ви разказахме в предна публикация за новостите в контролния панел cPanel, днес ще ви разкажем и за нова функционалност, която интегрирахме в клиентския профил. Вярваме, че ще ви зарадваме! 🙂

Както всички наши клиенти знаете, преди изтичането на периода на услугите, изпращаме имейл с информация относно подновяването. За споделени хостинг акаунти и реселърски акаунти първият имейл се изпраща 30 дни преди изтичането на услугите. При виртуални сървъри (VPS и Managed VPS) и наети сървъри първото напомняне се изпраща 10 дни преди изтичането на услугата. За всички услуги информацията получавате няколко пъти на контактния имейл адрес.

Ново! Активирай за 48 часа!

Ако сте пропуснали да подновите услугата навреме или се е получило забавяне, вече предлагаме възможност да активирате хостинг услугите за още 48 часа. В този случай, дори и да сте избрали плащане за подновяване чрез банков превод, при които обработката може да отнеме до 24 часа, хостинг услугите ще са напълно функционални.

Активирането е безплатно за период от 48 часа и е само на клик разстояние! 🙂 Линкът за активация се появява, когато статусът на услугата е "Съспенднат". Може да го намерите в клиентския профил → “Хостинг акаунти” → “Детайли”:

От тази нова функционалност могат да се възползват всички наши клиенти.

Вярваме, че с това ще ви улесним още повече в забързаното ежедневие, нали?

Подготвили сме и още много нови възможности в клиентския профил, които съвсем скоро ще ви покажем. Помогнете ни и вие, като споделите какво смятате, че ще ви улесни в управлението на услугите при нас? 🙂

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

21
Оставете коментар

avatar
8 дискусии
13 отговори към коментарите
4 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
П.Борисов
Гост

Тази нова услуга определено ще бъде от полза на много фирми и собственици на сайтове. Отново поздравления за креативността и идеята!

СуперХостинг.БГ
Editor

Здравейте,

Благодарим ви и се радваме, че идеята ви допада и харесва! 🙂

Слави Асенов
Гост
Слави Асенов

Във връзка с плащане във вашият офис се оказва, че офисът ви е недостъпен. Наложи се да звъня в офиса ви за да разбера къде другаде мога да платя в брой. Някакъв мъж ме спря в коридора и не поиска да ме пусне без да му покажа лични документи. На въпросът ми на какво основание ми иска документите се нахвърли върху мен с думите за частна сграда и че той коли и беси. Мъжът не вдъхваше никакво доверие. Не се представи. Само мога да предполагам, че е бил охрана/портиер И… още »

места за риболов
Гост

Paypal е ОК за мен, въпреки това ви поздравявам за това, че мислите все повече за клеинтите си.

СуперХостинг.БГ
Editor

Здравейте и благодарим! Стараем се и все така ще се стараем! 🙂

Виктор Велев
Гост
Виктор Велев

Здравейте,

Ако добавите WebMoney като начин на плащане едва ли ще ми се налажи да ползвам тази нова екстра. 😉

Екстенза Уеб Дивелъпмънт
Гост

Много сте толерантни към закъсняващите... 🙂