Коледни изненади от СуперХостинг.БГ

С наближаването на коледните и новогодишни празници непрекъснато се появяват малки изненади, които да ни напомнят за тези предстоящи топли дни и да приповдигнат настроението ни. В духа на тази предпразнична атмосфера от 10 декември ви очаква нашето коледно предложение с празнични отстъпки от 15% до 40% в зависимост от избрания хостинг план. Така при поръчката на някои от трите ни основни плана СуперСтарт, СуперПро и СуперХостинг с промо код „KOLEDA“ пестите съответно 20%, 30% и 40% от крайната цена. За по-специални проекти и решения коледната ни промоция включва и 15% отстъпка за виртуалните сървъри и реселър хостинг планове отново със същия промо код. Приятните изненади обаче съвсем не свършват до тук, защото Коледа е още по-прекрасна, когато носи много и различни възможности за всички. Затова от нашите атрактивни предложения ще могат да се възползват всички клиенти както при нови поръчки, така и при подновяване на вече активни услуги.

Коледната ни промоция се превърна в традиция за нас, защото винаги се стремим да отговорим максимално точно на вашите нужди и желания и да развиваме нашите предложения. Надяваме се, че с Коледната ни промоция наред с празничното и весело настроение, ще спомогнем и с допълнително вдъхновение за нови начинания и идеи за предстоящата нова година.

Този път нашата Дени е в ролята на симпатична Снежанка и ви очаква на нашия уеб сайт с допълнителна информация за Коледната ни промоция. Припомняме ви отново, че за да се възползвате от празничните отстъпки, трябва да въведете промо код „KOLEDA“. Нека Коледата да бъде един истински празник!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
6 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments