Хостинг – Коледна промоция!

Хостинг с коледна промоция Както всяка година, с наближаването на Коледните празници, от нашата хостинг компания анонсирахме и таз годишната Коледна промоция. За разлика от миналогодишната промоция тази Коледа отстъпките са двойно по-големи. Освен отстъпките се запазват и всички подаръци, както и всички допълнителни бонуси, които клиентите ни получават, при поръчка на хостинг от СуперХостинг.БГ.

При поръчка на хостинг план СуперХостинг, освен качествени хостинг услуги, всеки клиент получава оригинална тениска с логото на СуперХостинг.БГ, USB памет, бонус ваучер за реклама в системата на Google Ads на стойност 100 лв., както и 40 % отстъпка от цената на този план.

Това е специалното ни предложение към всички клиенти, които искат да си направят подарък за Коледа, както и за тези, които искат да стартират нов Интернет проект с настъпването на Новата 2010 година.
Смятаме, че Коледната ни промоция не е за изпускане и ще се радваме да се възползвате от нея.

Повече информация за Коледната промоция

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments