Блогът за хостинг на СуперХостинг

Вярваме, че този блог ще ни помогне да се опознаем. Ние държим да познаваме своите клиенти и партньори и да получаваме обратна връзка по всяко време. Искаме да чуваме както похвалите, така и критиките. Разбира се, най-много ценим съветите. Очакваме тук да се води смислен разговор на тема хостинг, нашите услуги, обслужване и развитие като компания.

Едва ли заради корпоративния ни блог ще ни възприемете, като по-иновативна или модерна компания. По-скоро държим да ни опознаете и Вие. Да видите екипа, който се грижи за Вашето обслужване, да видите къде живеят Вашите сайтове, да разбирате първи за промените, новите неща и възможностите.

В България се пише твърде малко за хостинг. В онлайн пространството битуват много неистини и предразсъдъци за българските хостинг компании. Подчертава се негативния опит, а не развитието на компаниите и бранша като цяло. Надяваме се този блог да бъде полезен и за всички, които се занимават с хостинг услуги в България!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

1 Коментар
Inline Feedbacks
View all comments
Искам сайт, но не знам откъде да започна

Искам сайт, но не знам откъде да започна [Аудио]

2
Решихме да Ви споделим накратко стъпките, които трябва да извървите, за да изградите своето онлайн присъствие.

Black Friday: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин

1
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.
Уникално име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма?

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.