Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Блогът за хостинг на СуперХостинг

Вярваме, че този блог ще ни помогне да се опознаем. Ние държим да познаваме своите клиенти и партньори и да получаваме обратна връзка по всяко време. Искаме да чуваме както похвалите, така и критиките. Разбира се, най-много ценим съветите. Очакваме тук да се води смислен разговор на тема хостинг, нашите услуги, обслужване и развитие като компания.

Едва ли заради корпоративния ни блог ще ни възприемете, като по-иновативна или модерна компания. По-скоро държим да ни опознаете и Вие. Да видите екипа, който се грижи за Вашето обслужване, да видите къде живеят Вашите сайтове, да разбирате първи за промените, новите неща и възможностите.

В България се пише твърде малко за хостинг. В онлайн пространството битуват много неистини и предразсъдъци за българските хостинг компании. Подчертава се негативния опит, а не развитието на компаниите и бранша като цяло. Надяваме се този блог да бъде полезен и за всички, които се занимават с хостинг услуги в България!

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

1
Оставете коментар

avatar
1 дискусии
0 отговори към коментарите
0 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Петър
Гост

Успех в начинанието 🙂