4 забавни предложения за IT out-of-office имейли

Важно: Статията не се препоръчва за лица без чувство за хумор. 🙂

Лятото е тук. Времето за отпуски също. Ако и вие все още сте в офиса и чакате търпеливо да дойде вашият ред в графика за летни ваканции, опитвате се да работите, въпреки зачестилите снимки от морето на 90% от приятелите ви във Фейсбук, тази статия е точно за вас.

За вас лятото е сезон на слънце, море, плаж, планина и екскурзии, а за вашия имейл – сезонът на автоматичните out-of-office (ОоО) съобщения. Да, тези в които пишете, че сте извън офиса, или с други думи – имате достъп до интернет и телефонът е навсякъде с вас, но сте в отпуск и морският бриз някак ви пречи да отговорите веднага. 🙂

Предлагаме ви четири забавни варианта за имейл на специалисти в IT сферата, които можете да използвате, за да разнообразите вашия летен ОоО автоматичен отговор. Разбира се, с условието да прецените кой би могъл да получи този отговор и да съобразите до колко този някой няма да си помисли, че имейлът ви е бил присвоен от недоброжелател-шегаджия (вижте как да създадете автоматичен отговор през вашия cPanel).

Онлайн маркетинг специалист:

Здравейте,

Извън офиса съм до (дата). До тогава няма да имам възможност да преглеждам имейла си и да ви благодаря, че оценявате възможността да се възползвате от нашата неустоима лятна промоция (линк). Чувствайте се свободни да ни пишете за това във Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Instagram и други знайни и незнайни канали за комуникация.

Лично ще можете да ми благодарите веднага щом се върна от лятната си ваканция!

Поздрави,
Вашето име

Програмист:

Здравейте,

Казусите, описани в имейла, ще ми отнемат малко повече време. Поне (брой дни, в които сте отпуска + 3-4 дена), защото съм в отпуск до (дата). Имам достъп до компютър и интернет, но ги ползвам само за (име на любима ваша игра), а и напоследък съм <em>доста разсеян(а)</em.

Очаквайте моето завръщане търпеливо и не пипайте нищо по кода на сайта в мое отсъствие. В краен случай пишете на моя колега (име), който или ще ви помогне, или ще ви напомни да изчистите кеша и да изчакате моето завръщане.

Поздрави,
Вашето име

Дизайнер:

Здравейте,

Изникна нещо извънредно и ще съм извън офиса до (дата). Събирам тен, нови идеи за вашия сайт и мидички за екипа! Очаквайте ме с нови цветни и модерни идеи.

***

Ще е супер ако вкарате дизайн в самия имейл. Слънце, плаж, коктейл или планина, шезлонг… всъщност вие сте хората с креативните идеи. Ще се радваме да споделите някои от тях с нас! 🙂

Системен администратор:

Здравейте,

Това е автоматичен имейл, с който ви уведомявам, че всеки имейл, който не съдържа в относно „Покана за бира“ ще бъде автоматично изтриван с цел оптимизиране мястото на сървъра.
На (дата) ще съм отново на линия и ще отговоря на всички запазени имейли. До тогава (името на вашия колега) е на линия 24/7.

Поздрав по желание
Вашето име

Важно: Отделете един ред в края на имейла, в който да споменете, че съобщението е в кръга на шегата.
Съвет от Support-а:
Настройте автоматичните отговори в cPanel, т.е. на сървъра. Така те ще се изпращат, дори когато имейл клиентът е изключен. Ако настроите автоматичните отговори само в имейл клиента, то той трябва да е винаги включен, за да могат out-of-office съобщенията ви да бъдат изпратени.

Ние продължаваме да пазим специално място за вашите сайтове. Ще се радваме ако и вие запазете място за нас на най-близкия шезлонг. 🙂

Очакваме да споделите с нас още варианти за забавни out-of-office имейли като коментар под статията! 🙂

Цветелина Ненкова
Цветелина Ненкова
Цвети работи неуморно, за да направи супер услугите още по-добри и да ги предостави на всички супер клиенти по най-добрия начин. СуперСилата на Цвети е, че знае всичко за новостите в хостинг технологиите и бързо ги прави реалност в СуперХостинг.БГ.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт? [Аудио]

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!
3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие

3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие [Аудио]

2
Под „органично присъствие“ имаме предвид всички начини, чрез които потребителите могат да разберат за Вашия бизнес, без да плащате за позициониране (реклама).
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!