Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

3 безплатни пропуска за Startup Weekend Mobile търсят своите предприемачи

Дойде време и за следващия Startup Weekend Mobile, който ще се проведе в периода 9 – 11 май. Отпочинали, заредени с положителни емоции от майските празници и много стартъп настроение, ще се срещнем във VIVACOM Art Hall, където заедно с програмисти, дизайнери, маркетинг разбирачи и стартъп ентусиасти ще се съберем, за да прекараме едни незабравими и вдъновяващи 54 часа, разработвайки мобилни приложения и бизнес модели. Елате на Startup Weekend Mobile, споделете своите идеи, намерете съмишленици, сформирайте екип, изградете своя продукт и стартирайте вашия нов бизнес.

Какво се случва през тези 54 часа?

По време на събитието пичваш своята идея, събираш съмишленици, сформираш екип и я разработваш. В рамките на един уикенд твоята идея трябва да се доведе поне до демо версия. Затова ти трябва готин екип, който може да разработи приложение, да направи дизайн, да формира бизнес модел, а защо не и да направи някоя продажба и дори да валидира целия бизнес. Звучи яко, нали?

Е, заповядай с нас на едно от най-готините предприемачески събития. Там ще можеш да получиш обратна връзка за твоята идея, да чуеш експертни мнения, да намериш екип със специфични умения, който да ти помогне да я реализираш и да получиш страхотни награди.

Ние, от СуперХостинг.БГ, като традиционен партньор на Startup Weekend, както и на цялата предприемаческа общност в България, ще зарадваме трима от вас, като им подарим безплатен пропуск за събитието.

Как да спечелиш безплатен пропуск?

Отговори на въпроса:

Защо искаш да участваш в Startup Weekend Mobile и какво ще направиш за 54 часа?

Остави отговора си като коментар под тази публикация до 7 май (сряда) включително и не забравяй да оставиш имена и актуален имейл адрес, за да се свържем с теб, ако си един от тримата късметлии.

Ако пък не си, можеш да се регистрираш с 15% отстъпка с промо код: SHSW

И не забравяй - всяко голямо пътуване започва с една малка крачка. Ти имаш силата да промениш света, стига да го поискаш и да направиш своята първа стъпка. Успех!

Повече за Startup Weekend Mobile и подробна програма можете да намерите на сайта на събитието

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

8
Оставете коментар

avatar
6 дискусии
2 отговори към коментарите
4 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Теодора Иванова
Гост

За 54 часа мога да осъществя мечтата си. За 54 часа мога да се запозная с най-малко 54 вдъхновяващи и креативни личности, с които да обменим идеи и планове. Искам да взема участие в събитието за да сформирам екип, с който да създадем приложение, което ще промени начина на пазаруване в модната индустрия. Твърдо вярвам в полезността, която приложението ще донесе за потребителите. Знам, че Startup Weekend е правилният начин една идея да се превърне в реалност!

Елена
Гост
Елена

В процес на обучение съм по Маркетинг и PR и смятам, че участието ми в събитието ще ми донесе практически опит и нови ценни знания. Искам да приложа уменията си за някоя идея и да допринеса за създаването на един качествен и добър продукт. За мен ще е супер предизвикателство да участвам! 🙂

Иван
Гост
Иван

Искам да участвам, защото имам проект, който в момента разработвам в Пре-акселератора на Старт ит Смарт. За сега сме само аз и един програмист, но няма да е зле да намерим добър дизайнер. Целта ми е да се запозная с много други хора и да почерпя от силата на събитието.

Vanina
Гост

Искам да участвам, защото имам идея за приложение с (надявам се) устойчив бизнес модел, но ми липсват технически ресурси (програмист + дизайнер), за да осъществя идеята. На Start Up Weekend се надявам да намеря съмишленици, с които заедно да създадем приложението.