https://blog.superhosting.bg/free-hosting-uchenici-bg.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Ученици.бг – в подкрепа на българското образование

2016-08-30
Новини и събития
uchenici.bg, ученици, учители, училища, безплатен хостинг, безплатно за ученици,

На 17.09.2012 г. (първият учебен ден) стартираме нова национална програма „Ученици.БГ“ в подкрепа на българското образование. В рамките на програмата ще предоставим безплатно хостинг акаунти за ученици и учители от всяко училище в България. По този начин ще подпомогнем всички ученици и учители, които искат да се развиват и усъвършенстват в WEB или IT, да имат надеждна и качествена хостинг платформа, без да се налага училището да инвестира средства за това.

В проекта „Ученици.BG“ може да се включи всяко българско училище, като само е необходимо оторизиран представител на училището да се свърже с нас на имейл адрес uchenici@superhosting.bg и да заяви своето желание за участие. След това ние ще изпратим необходимата информация за участие в програмата. Ние от СуперХостинг.БГ ще смятаме мисията си за изпълнена, ако към каузата се включат всички български училища, така че очакваме ви!

Всяко училище, регистрирано в програмата, ще получи първоначално 10 активационни кода, които оторизиран представител на училището ще предостави на ученици и/или учители, които искат да се развиват в сферата на WEB.Параметрите на хостинг плановете (SuperEdu), които се предоставят по проекта „Ученици.BG“ са:

1.5 GB дисково пространство
15 GB трафик/месец
10 пощенски кутии
1 сайт на един акаунт
1 паркиран домейн (2 домейна на един акаунт)
5 MySQL бази
5 FTP потребителя

Хостинг план SuperEdu може да се ползва само за учебни и образователни цели.

Още информация за програмата Ученици.БГ »

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

Оставете коментар

Все още няма коментари

Уведоми ме при
avatar