Ученици.бг – в подкрепа на българското образование (2012)

На 17.09.2012 г. (първият учебен ден) стартираме нова национална програма „Ученици.БГ“ в подкрепа на българското образование. В рамките на програмата ще предоставим безплатно хостинг акаунти за ученици и учители от всяко училище в България. По този начин ще подпомогнем всички ученици и учители, които искат да се развиват и усъвършенстват в WEB или IT, да имат надеждна и качествена хостинг платформа, без да се налага училището да инвестира средства за това.

В проекта „Ученици.BG“ може да се включи всяко българско училище и да заяви своето желание за участие. След това ние ще изпратим необходимата информация за участие в програмата. Ние от СуперХостинг.БГ ще смятаме мисията си за изпълнена, ако към каузата се включат всички български училища, така че очакваме ви!

Всяко училище, регистрирано в програмата, ще получи първоначално 10 активационни кода, които оторизиран представител на училището ще предостави на ученици и/или учители, които искат да се развиват в сферата на WEB.Параметрите на хостинг плановете (SuperEdu), които се предоставят по проекта „Ученици.BG“ са:

1.5 GB дисково пространство
15 GB трафик/месец
10 пощенски кутии
1 сайт на един акаунт
1 паркиран домейн (2 домейна на един акаунт)
5 MySQL бази
5 FTP потребителя

Хостинг план SuperEdu може да се ползва само за учебни и образователни цели.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък

0
Ако искате да бъдете един ход пред конкурентите си, време е да помислите как да задържите вече спечелените клиенти по време на кампанията. 
Уникално име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма?

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)?

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.