На ФАРА 2010 с приятели и партньори

В началото на месец септември получихме покана от партньорите ни от новаторския сайт webcafe.bg да ги придружим с тяхната Уеб Кафетерия до морето и по-конкретно до к.к. Албена. Този път обаче пътуването към българското Черноморие бе по работа в рамките на фестивал на Асоциацията на рекламните агенции, който се проведе от 8-11 септември 2010 година във Вариете Театър Албена. Като партньори на виртуалното кафене на България, в продължение на 3 дни част от екипа ни пребиваваше в приятна Уеб кафетерия на входа на Фестивала в очакване на среща с най-добрите рекламисти за 2010 година. Екипът на Webcafe приветстваше посетителите с приятни напитки, а ние имахме възможност да срещнем много наши партньори и приятели и да затвърдим добрите връзки и контакти.

ФАРА 2010
СуперХостинг.БГ в Уеб кафетерията
ФАРА 2010
Шатрата на Уеб кафетерията

И тази година ФАРА отново събра над 290 заявки за участие в 24 категории, които бяха оценявани от две групи жури – творческо и медийно. Приятната изненада бе, че подкатегория „Онлайн реклама“ бе част от категориите с най-много заявки за участие. В тази категория се съревновава и онлайн маркетинг агенция Calipers с изработената от нея концепция за нашата лятна промоция „2 години хостинг на цената на 1“. В четири дневния формат на събитието бяха заложени, представяне на проектите, журиране и лекции, а всяка вечер завършваше с партита, в които имахме удоволствието да се включим и ние. Така, наред с приятните разговори и ценните контакти по време на ФАРА 2010, успяхме и да разпуснем заедно с участниците на плажните партита.

Залата на събитието, Вариете Театър Албена
Залата на събитието, Вариете Театър Албена
Изложба на рекламите, участващи в конкурса
Изложба на рекламите, участващи в конкурса

Използваме случая да благодарим на екипа на Webcafe за любезната покана.

Още снимки от събитието може да видите в страницата на СуперХостинг.БГ във Facebook.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
3 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
5 причини да изберете домейн .EU ( а защо не и .ЕЮ )

5 причини да изберете домейн .EU (а защо не и .ЕЮ )

0
Домейнът .EU е сравнително нов за пазара на домейни. От края 2016 година е един от най-популярните Top Level домейни.
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!
Блог статия - популяризация на съдържание

Написах статия: 9 идеи за повече посетители на Вашия блог

0
Написахте блог статия. Поздравления! А сега накъде? Вижте нашите предложения за успешна популяризация на блог статии. Повече в СуперБлога!