Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

На ФАРА 2010 с приятели и партньори

В началото на месец септември получихме покана от партньорите ни от новаторския сайт webcafe.bg да ги придружим с тяхната Уеб Кафетерия до морето и по-конкретно до к.к. Албена. Този път обаче пътуването към българското Черноморие бе по работа в рамките на фестивал на Асоциацията на рекламните агенции, който се проведе от 8-11 септември 2010 година във Вариете Театър Албена. Като партньори на виртуалното кафене на България, в продължение на 3 дни част от екипа ни пребиваваше в приятна Уеб кафетерия на входа на Фестивала в очакване на среща с най-добрите рекламисти за 2010 година. Екипът на Webcafe приветстваше посетителите с приятни напитки, а ние имахме възможност да срещнем много наши партньори и приятели и да затвърдим добрите връзки и контакти.

СуперХостинг.БГ в Уеб кафетерията

Шатрата на Уеб кафетерията

И тази година ФАРА отново събра над 290 заявки за участие в 24 категории, които бяха оценявани от две групи жури – творческо и медийно. Приятната изненада бе, че подкатегория "Онлайн реклама" бе част от категориите с най-много заявки за участие. В тази категория се съревновава и онлайн маркетинг агенция Calipers с изработената от нея концепция за нашата лятна промоция "2 години хостинг на цената на 1". В четири дневния формат на събитието бяха заложени, представяне на проектите, журиране и лекции, а всяка вечер завършваше с партита, в които имахме удоволствието да се включим и ние. Така, наред с приятните разговори и ценните контакти по време на ФАРА 2010, успяхме и да разпуснем заедно с участниците на плажните партита.

Залата на събитието, Вариете Театър Албена

Залата на събитието, Вариете Театър Албена

Изложба на рекламите, участващи в конкурса

Изложба на рекламите, участващи в конкурса

Използваме случая да благодарим на екипа на Webcafe за любезната покана.

Още снимки от събитието може да видите в страницата на СуперХостинг.БГ във Facebook.

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

3
Оставете коментар

avatar
2 дискусии
1 отговори към коментарите
0 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Denislav Georgiev
Гост

Има зависимост - колкото по-близо съм до Албена, толкова повече причини да не отида на фестивала се появяват. Жалко, че пропуснах. Другия път сме там.

Антон Радев
Гост

Охо, поздрави на Стоян Георгиев.
Браво, много симпатично е станало събитието! Успехи! 😉