Изненади и промоционални цени за .EU домейни 2010

В средата на този месец стартираме една много интересна промоция, която ви дава възможност да изразите своята европейска идентичност, регистрирайки домейн от областта .EU само за 5.95 лв/година с включен ДДС. От изключителното ни предложение ще можете да се възползвате до 15 декември, като промоционалната цена е валидна само за първата година на регистрацията.

В допълнение към промоцията, сме подготвили и още една изненада за всички наши настоящи клиенти – ще раздадем 500 напълно безплатни .EU домейна! Единственото условието за получаване на безплатен .EU домейн е да имате поне една активна хостинг услуга – хостинг план , виртуален сървър или нает сървър. Промоцията ще бъде валидна до изчерпване на определената квота.

EU домейните са изключително подходящи не само за организации, консултанти и общественици, чиято дейност е обвързана с различни европейски програми на ниво Европейски съюз, но и за лични и фирмени сайтове. Възможност за регистрация на .EU домейн имат общо 500 милиона европейци в 27 страни, една от които е и България. След старта на общата регистрация през април 2006 г. до момента са регистрирани над 3 милиона домейни от областта .EU, а за България броят на тези домейни е почти 15 000. Само за няколко години .EU домейните станаха второто предпочитано разширение след .COM и въпреки това все още има множество свободни стойностни и хубави имена от тази област.

Все повече хора предпочитат европейските домейни, заради европейската идентичност и посланието, което носят. Избирайки .EU домейн, вие показвате, че сте готови да отговорите на европейските мащаби, да развивате сериозен бизнес и в рамките на ЕС или просто сте отворени и се чувствате част от обединена Европа.

Не пропускайте възможността да регистрирате своето уникално Интернет име в областта .EU. Можете да се възползвате от промоционалната цена на нашия сайт на страницата за регистрация на домейни от СуперХостинг.БГ. Все още има стотици хиляди атрактивни и свободни имена!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
9 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Уникално име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма?

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.

Black Friday: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък

0
Ако искате да бъдете един ход пред конкурентите си, време е да помислите как да задържите вече спечелените клиенти по време на кампанията. 
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.