https://blog.superhosting.bg/eu-domains-super-promo.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Изненади и промоционални цени за .EU домейни

2010-11-23
Новини и събития

В средата на този месец стартираме една много интересна промоция, която ви дава възможност да изразите своята европейска идентичност, регистрирайки домейн от областта .EU само за 5.95 лв/година с включен ДДС. От изключителното ни предложение ще можете да се възползвате до 15 декември, като промоционалната цена е валидна само за първата година на регистрацията.

В допълнение към промоцията, сме подготвили и още една изненада за всички наши настоящи клиенти – ще раздадем 500 напълно безплатни .EU домейна! Eдинственото условието за получаване на безплатен .EU домейн е да имате поне една активна хостинг услуга – хостинг план , виртуален сървър или нает сървър. Промоцията ще бъде валидна до изчерпване на определената квота.

EU домейните са изключително подходящи не само за организации, консултанти и общественици, чиято дейност е обвързана с различни европейски програми на ниво Европейски съюз, но и за лични и фирмени сайтове. Възможност за регистрация на .EU домейн имат общо 500 милиона европейци в 27 страни, една от които е и България. След старта на общата регистрация през април 2006 г. до момента са регистрирани над 3 милиона домейни от областта .EU, а за България броят на тези домейни е почти 15 000. Само за няколко години .EU домейните станаха второто предпочитано разширение след .COM и въпреки това все още има множество свободни стойностни и хубави имена от тази област.

Все повече хора предпочитат европейските домейни, заради европейската идентичност и посланието, което носят. Избирайки .EU домейн, вие показвате, че сте готови да отговорите на европейските мащаби, да развивате сериозен бизнес и в рамките на ЕС или просто сте отворени и се чувствате част от обединена Европа.

Не пропускайте възможността да регистрирате своето уникално Интернет име в областта .EU. Можете да се възползвате от промоционалната цена на нашия сайт на страницата за регистрация на домейни от СуперХостинг.БГ. Все още има стотици хиляди атрактивни и свободни имена!

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

9
Оставете коментар

avatar
6 дискусии
3 отговори към коментарите
0 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
6 коментирали
СуперХостинг.БГ3D Уеб дизайнПавелТихомирManol Trendafilov последно коментирали
  Абониране  
Уведоми ме при
3D Уеб дизайн
Гост

Благодаря за промоцията, ще се възползвам веднага. Само един домейн ли може да се вземе по този начин на човек/акаунт?

Павел
Гост

Много съм доволен от промоцията! Успях да се възползвам! Благодаря

Тихомир
Гост
Тихомир

Това директна промоция с EURID ли е или е бонус на Регистратора Ви ENOM?
Промоционалните домейни от потребителската част ли може да се управляват?

Manol Trendafilov
Гост

Как може да участваме за безплатен EU domejn?