Вземете своя .EU домейн през лятото само за 1,99 лв! 2011

Промоционални цени за .EU домейнитеПродължаваме с горещите изненади през лятото! 🙂 Миналата седмица обявихме нашата лятна промоция, даваща ви възможност да получите 1 година безплатен хостинг. Също така, с нашата блог-игра можете да спечелите електронен подпис за опериране с различни електронни услуги. За да направим нашата промоция и вашето лято още по-атрактивни и изпълнени с приятни емоции, ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ добавяме и възможността да закупите .EU домейн за своя бъдещ проект само за 1,99 лв. с ДДС до 1 септември 2011 г. 25 септември 2011 г.

Независимо дали бизнеса ви е тясно ориентиран към европейския пазар или не, домейните .EU са се утвърдили като една от най-разпространените области в последните години. Към момента има регистрирани около 3,3 милиона .EU домейна. По официална статистика на EURid, за няколко години в България са регистрирани близо 19 000 домейна. Това е показателно, че .EU домейните се радват на голям интерес у нас. С текущата промоция можете да изберете подходящия .EU домейн дори като изгодно допълнение към всеки .BG домейн. Така добавяте допълнителна имиджова стойност на вашите проекти. Името на домейна е от голямо значение и не трябва да пропускаме факта, че все още има много интересни и най-хубавото – свободни имена на домейни от областта .EU.

Промоционалната цена от 1,99 лв. с ДДС е валидна само за първата година при регистрация на нов .EU домейн за всички наши настоящи и нови клиенти. Възползвайте се още сега!

И за да не пропуснете нещо от нашите летни предложения, в следващите редове сме посочили основните моменти от нашата лятната „почивка“. 🙂

Едно лято за клиентите на СуперХостинг.БГ:

  • Повече сайтове в един хостинг акаунт на същата цена!
  • Повече акаунти за успешен старт на реселърите!
  • Виртуалните ни сървъри (VPS) – с нови, по-ниски цени!
  • Подпишете се електронно сега на преференциални цени!
  • Лято, русалки, промоции, игра и 1 година безплатен хостинг!

Не пропускайте още интересна, полезна и актуална информация за нас и тенденции в областта на уеб хостинга и Интернет бранша, като се абонирате за нашия блог и посещавате нашата фен страница във Facebook.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
3 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти!

0
Задаваме 7 въпроса, през които трябва да преминете, за да имате изряден WooCommerce магазин. Типично в наш стил, не Ви спестяваме и отговорите.
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви.