https://blog.superhosting.bg/eu-domains-summer-best-price.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Вземете своя .EU домейн през лятото само за 1,99 лв!

2016-10-28
Новини и събития
.EU домейни, домейни, лятна промоция, промоционална цена, предложения, повече, цена

Промоционални цени за .EU домейнитеПродължаваме с горещите изненади през лятото! 🙂 Миналата седмица обявихме нашата лятна промоция, даваща ви възможност да получите 1 година безплатен хостинг. Също така, с нашата блог-игра можете да спечелите електронен подпис за опериране с различни електронни услуги. За да направим нашата промоция и вашето лято още по-атрактивни и изпълнени с приятни емоции, ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ добавяме и възможността да закупите .EU домейн за своя бъдещ проект само за 1,99 лв. с ДДС до 1 септември 2011 г. 25 септември 2011 г.

Независимо дали бизнеса ви е тясно ориентиран към европейския пазар или не, домейните .EU са се утвърдили като една от най-разпространените области в последните години. Към момента има регистрирани около 3,3 милиона .EU домейна. По официална статистика на EURid, за няколко години в България са регистрирани близо 19 000 домейна. Това е показателно, че .EU домейните се радват на голям интерес у нас. С текущата промоция можете да изберете подходящия .EU домейн дори като изгодно допълнение към всеки .BG домейн. Така добавяте допълнителна имиджова стойност на вашите проекти. Името на домейна е от голямо значение и не трябва да пропускаме факта, че все още има много интересни и най-хубавото – свободни имена на домейни от областта .EU.

Промоционалната цена от 1,99 лв. с ДДС е валидна само за първата година при регистрация на нов .EU домейн за всички наши настоящи и нови клиенти. Възползвайте се още сега!

И за да не пропуснете нещо от нашите летни предложения, в следващите редове сме посочили основните моменти от нашата лятната „почивка“. 🙂

Едно лято за клиентите на СуперХостинг.БГ:

Не пропускайте още интересна, полезна и актуална информация за нас и тенденции в областта на уеб хостинга и Интернет бранша, като се абонирате за нашия блог и посещавате нашата фен страница във Facebook.

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

Оставете коментар

3 Коментара към "Вземете своя .EU домейн през лятото само за 1,99 лв!"

Уведоми ме при
avatar
Пламен Борисов
Гост

Браво. Още едно доказателство, че се грижите за Вашите клиенти да останат доволни.

wpDiscuz