Подходящите домейн имена за вашия онлайн магазин

Ако сте търговци и сте решени тази година да станете част от суматохата, наречена „предпразнично онлайн пазаруване“, за начало ви трябват две неща:

Именно за новите възможности за регистрация на домейни ще ви разкажем днес. 🙂

От старта на регистрирането на новите домейн разширения, в началото те бяха само седем. Към днешна дата са 376!

Появяваха се все по-нови, по-различни и по-таргетирани домейни. И все пак с най-голям интерес и с най-голямо нетърпение се очакваха разширенията за електронна търговия. Те са вече тук и могат да станат част от вашия онлайн бранд.

Домейните .shop, .shopping и .store

Домейн .shop вече има убедителен брой регистрации. Друг интересен и нов на пазара домейн е .shopping. Домейн .store продължава да се радва да значителен интерес от онлайн търговците. Всеки един от трите домейна е подходящ за електронен магазин, независимо дали става въпрос за нов онлайн проект или за вече съществуващ магазин с домейн от друга област, както и дали ще продавате дрехи, книги, бижута или хранителни добавки.

И още домейн попадения…

Домейните .promo, .sale и .forsale са подходящ избор за промоционални активности и разпродажби. С оглед на предстоящите празници, интересни домейни за електронните магазини са и .gift и .gifts. Домейн .market, макар и по-специфичен, може да се окаже удачен вариант за някои онлайн магазини.

Търсят ли се тези домейни?

Отговорът е – да!

Статистиката показва, че най-голям брой регистрации сред изброените по-горе домейни имат .shop и .store, следвани от .gift, .sale и .market.

Процент регистрирани домейни за електронни магазини

domain_names_info-graphic
*Процентите са пресметнати на база общия сбор регистрации на изброените домейни (.shop, .shopping, .store, .promo, .sale, .forsale, .gift, .gifts и .market) по данни на domaintools.com.

P.S. Ако искате да регистрирате вашите .shop, .shopping и .store домейни, направете го сега!
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

1 Коментар
Inline Feedbacks
View all comments
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин [Аудио]

6
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт [Аудио]

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт [Аудио]

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!