Подходящите домейн имена за вашия онлайн магазин

Ако сте търговци и сте решени тази година да станете част от суматохата, наречена „предпразнично онлайн пазаруване“, за начало ви трябват две неща:

Именно за новите възможности за регистрация на домейни ще ви разкажем днес. 🙂

От старта на регистрирането на новите домейн разширения, в началото те бяха само седем. Към днешна дата са 376!

Появяваха се все по-нови, по-различни и по-таргетирани домейни. И все пак с най-голям интерес и с най-голямо нетърпение се очакваха разширенията за електронна търговия. Те са вече тук и могат да станат част от вашия онлайн бранд.

Домейните .shop, .shopping и .store

Домейн .shop вече има убедителен брой регистрации. Друг интересен и нов на пазара домейн е .shopping. Домейн .store продължава да се радва да значителен интерес от онлайн търговците. Всеки един от трите домейна е подходящ за електронен магазин, независимо дали става въпрос за нов онлайн проект или за вече съществуващ магазин с домейн от друга област, както и дали ще продавате дрехи, книги, бижута или хранителни добавки.

И още домейн попадения…

Домейните .promo, .sale и .forsale са подходящ избор за промоционални активности и разпродажби. С оглед на предстоящите празници, интересни домейни за електронните магазини са и .gift и .gifts. Домейн .market, макар и по-специфичен, може да се окаже удачен вариант за някои онлайн магазини.

Търсят ли се тези домейни?

Отговорът е – да!

Статистиката показва, че най-голям брой регистрации сред изброените по-горе домейни имат .shop и .store, следвани от .gift, .sale и .market.

Процент регистрирани домейни за електронни магазини

domain_names_info-graphic
*Процентите са пресметнати на база общия сбор регистрации на изброените домейни (.shop, .shopping, .store, .promo, .sale, .forsale, .gift, .gifts и .market) по данни на domaintools.com.

P.S. Ако искате да регистрирате вашите .shop, .shopping и .store домейни, направете го сега!
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

1 Коментар
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин

1
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)?

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.
5 причини да изберете домейн .EU ( а защо не и .ЕЮ )

5 причини да изберете домейн .EU (а защо не и .ЕЮ )

0
Домейнът .EU е сравнително нов за пазара на домейни. От края 2016 година е един от най-популярните Top Level домейни.