Великден е време за нов хостинг. Защо не?! 2011

От името на целия екип на хостинг компания СуперХостинг.БГ, ви честитим Великденските празници и ви пожелаваме много щастливи мигове и успехи в личен и професионален план.

Усещането за Великден не приключва с края на празниците! То е само началото на събуждащата се пролет, новите надежди и идеи! В тон с един от най-светлите религиозни празници, ви предлагаме възможност да изберете най-подходящия хостинг план за бъдещите ви проекти на най-подходящата цена.

При поръчка на някои от трите ни основни плана: СуперСтарт, СуперПро и СуперХостинг за 12 или повече месеца, с промо код „VELIKDEN11“ спестявате 30% от крайната цена.

За да получите своята промоционална цена, само трябва да въведете код „VELIKDEN11“ на последната стъпка от онлайн поръчката. Веднага след това от крайната цена ще бъде отчислена специалната Великденска отстъпка от 30%!

С пролетно и празнично настроение и специални цени, защо да не реализирате и вашите идеи за успешен онлайн проект?!

Побързайте! Промоцията е валидна до 26-ти април. Поръчки пуснати преди тази дата, ще бъдат активни за период от три седмици, считано от датата на поръчката. Също така, целогодишно при подновяване на текущите ви хостинг акаунти за 12 или повече месеца, има включена 10% отстъпка от крайната цена.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт?

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!
Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

0
Използването на SSL сертификат и сигурна HTTPS връзка за сайта е категоричен показател, че държите на доверието и сигурността на посетителите му.