„Как да печелим повече от своя уебсайт?“ А искате ли безплатен пропуск? 🙂

Как да печелим повече от своя уебсайт?Искате да научите интересни неща за монетизацията на сайтове, увеличението на приходите и оптимизацията на доходите от вашия уебсайт?! Тогава ви представяме следващото от „Най-готините БГ уеб събития“ – „Как да печелим повече от своя уебсайт?“. Семинарът е важен и ще е полезен за всички онлайн предприемачи, блогъри, собственици на портали и директории, издатели на новини и всички вие, които създавате интернет съдържание. Освен да научите нови неща, ще можете да се запознаете и обмените опит помежду си и със специалистите.

Като партньор на Interactive Seminars, ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ предоставяме 5 безплатни пропуска за събитието. Вижте как!? Също, всички останали наши читатели могат да получат специална отстъпка – 30% от цената за регистрация!

Ще можете да получите отговор на важни и интересни въпроси:
  • Как да управляваме рекламните площадки на сайта си?
  • Как да намерим рекламодатели за сайта си?
  • Как да бъдем ефективни издатели в Google AdSense?
  • Как да оптимизираме доходите от реклама?
  • Как да използваме оптимално CPC и афилиейт програми?
Програмата

В програмата на семинара „Как да печелим повече от своя уебсайт?“ са засегнати теми като:

  • Маркетинг на рекламните площи – техники за оптимална доходност и правилно позициониране;
  • Преглед на Google AdSense и как издателите да оптимизират ефективността на своята реклама;
  • Как да използвате Google Analytics за оптимизация на приходите от Google AdSensе;
  • Цялостно планиране и изграждане на стратегии за монетизиране на уебсайт;
  • Как да използваме афилиейт маркетинг, за повишаване на доходите от трафика на сайта.

Ще можете да се срещнете с професионалисти, които ще споделят своето ноу-хау и ще представят успешни работещи примери, а в края на деня ще има и панелна дискусия! 🙂

Лекторите

Специалният гост лектор е от екипа на Google AdSense – Alex Badinici, който се присъединява се към Google преди повече от пет години.

Сред лекторите са и имена като Dorin Boerescu (собственика на първата афилиейт мрежа в България и най-голямата такава в Румъния), Cemal Buyukgokcesu (който ще се присъедини към семинара с директно включване от Дъблин) и още много интересни личности, от които определено има какво да научите! 🙂

Време и място на провеждане

Семинарът „Как да печелим повече от своя уебсайт?“ ще се проведе на 21 февруари 2013 г. (четвъртък) в СТЦ Интерпред. Регистрацията е от 8:00 часа, а началото ще бъде поставено в 9:00ч.

Как да спечелите безплатен пропуск или 30% отстъпка:

За да спечелите своя пропуск е необходимо до обяд на 19 февруари (вторник) да оставете като коментар под тази публикация вашите въпроси и мнения за всичко, което ви вълнува около монетизацията, онлайн рекламата, Google AdSense и оптимизацията на приходите от вашия уебсайт.

За да бъде най-честно и безпристрастно за всички участници, победителите в играта ни ще бъдат избрани чрез томбола. На 19-ти февруари ще зарадваме 5 от вас с безплатен пропуск за събитието. Успех на всички! 🙂

За онези, които няма да са сред късметлиите, спечелили безплатен пропуск, предоставяме допълнителна възможност:

Регистрирайте се за семинара и вземете 30% отстъпка с промо код SUPER21!

Не забравяйте да посочите вашите имена и актуален e-mail във формата за коментари, за да може да се свържем с вас.

Допълнителна информация за събитието

можете да намерите на уеб сайта на семинара.

Организатори на събитието са Interactive Seminars, част от дигитална агенция Interactive Share.

Вярваме, че на семинара ще натрупате практични съвети за онлайн печалбите от вашия уебсайт. Очакваме въпросите ви и ще се радваме да се видим! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
36 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments