10 безплатни билета за Drupal Camp 2015

За пета поредна година Друпал феновете ще могат да обменят знания и идеи на най-значимото събитие за общността – Drupal Camp! По традиция то ще се проведе в рамките на два дена, като тази година това са 28-ми и 29-ти ноември. Мястото е Софтуерният университет, а билети можете да си закупите от сайта на събитието или да спечелите от нас. 🙂

Кога и какво ще се случва?

28 ноември – Друпал Камп Ден

Това е денят, в който начинаещи и напреднали друпалисти ще могат да чуят и видят презентации, полезни както за програмисти, така и за дизайнери и предприемачи. Запазете си вечерта, защото след сериозната част идва време за Drupal Party, на което в приятна неформална обстановка можете да зададете своите въпроси и да споделите своите идеи!

29 ноември – Код Спринт Ден

На Код Спринт Деня всеки желаеш, може да се включи в изработването на сайт за добра кауза. Ако имате идея за такава, можете да я предложите до 19.11.2015г.

На Код Спринт Деня код ще пишат опитни програмисти, а начинаещите ще могат да получат ценни съвети от първо лице.

27 ноември – Друпал Тренинг Ден

Денят преди Друпал Камп е като деня преди Коледа! 🙂 На него от начинаещи друпалисти, можете да се превърнете в супер друпалисти. Чудото става с участие в обучение под формата на уъркшоп! Заслужава си да се включите!

Кой иска да спечели безплатен билет?

Имаме 10 билета и ще ги подарим на 10 от вас, довършили изречението:

Drupal e моят избор, защото …

Очакваме отговорите ви като коментари под статията до 14:00ч. на 23 ноември 2015г. Първите 10 коментирали, печелят билет! 🙂

Нямаме търпение да се видим следващия уикенд в Софтуерния университет!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

16 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!

Black Friday: Рано пиле… на Черен петък триумфира или кога и как да започнете...

0
Вижте стъпките по подготовката на онлайн магазина, стоката и служителите Ви за Черен петък (Black Friday). Вземете нещо за писане и запретвайте ръкави!

Black Friday: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин

1
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.