https://blog.superhosting.bg/digitalk-free-tickets.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Нямате билет за DigitalK? Спечелете от нашите 5!

2018-06-11
Новини и събития
digitalk, superhosting.bg, диджитолк, безплатни билети,

Готови ли сте за събитие, на което ще имате възможност да чуете най-актуалното от света на блокчейн технологиите, инвестициите, маркетинга и стартъп проектите? Ако отговорът е да, то на 31.05 и 01.06 София отново ви кани на едно от най-вълнуващите събития в Югоизточна Европа, а именно DigitalK.

Sofia Event Center ще се превърне в сцена на успешни и доказани бизнес идеи. Ще научим похватите за успех на повече от 50 лектори, а освен това ще се срещнем с всички 2500 посетители от цял свят, за да обменим заедно опит и контакти от различни сфери. Интересно, а?

Двата дни от събитието ще преминат в добре облечени презентации, които ще бъдат придружени от нетуъркинг, а после ще има и парти, където да се освежим с коктейли. Лекторите ще ви запознаят с възможно най-много от тяхната практика, давайки възможност да приложите наученото през вашата призма. Ще се срещнете отблизо с богата палитра успешни бизнеси като:

  • CocaCola - представител Barry Simpson, SVP & CIO;
  • L'Oreal - представител Lubomira Rochet, Chief Digital Officer;
  • Airbnb - представител John Gargiulo, Product Marketing Lead;
  • Google - представител Dimitris Kossyfas, Sector Lead for Travel, M&E and Tech.

Пълният списък с лектори ще откриете на сайта на събитието.

Там ще сме разбира се и ние от СуперХостинг.БГ заедно с нашите приятели от EURid, регистърът на един от най-популярните домейни - .eu. Подготвили сме ви супер изненади в духа на събитието и нямаме търпение да ви ги покажем. Не пропускайте да посетите общия ни щанд, където ще ви очакват СуперПреживявания.

И тази година ще бъде проведено стартъп състезание, на което млади и иновативни предприемачи ще представят проектите си пред международни инвеститори. Миналата година кандидатстваха над 200 екипа, а победителят получи силен старт за своя проект. За поредна година стотици стартъпи кой от кой по-интересни, ще се борят за голямата награда от 10 000 евро. Ако искате да се включите и вие със своя стартиращ иновативен проект, все още не е късно. Може да го направите чрез формата за регистрация.

Ако се припознавате, като човек който вдишва и издишва в ритъма на дигиталната трансформация, повярвайте ни, че това събитие ще ви зареди с енергия, която ще вдъхнови вашите идеи и развитието на бизнеса ви. Независимо дали сте стартъп, управител на компания, работите в корпорация или просто иска да станете част от атмосферата на дигиталната промяна, то DigitalK е правилното място!

За да станете герой от тази дигитална приказка, не ви трябва нищо друго, освен креативността ви. Ние от СуперХостинг.БГ, сме скрили пет билета, за тези които ни впечатлят с отговор на въпроса като коментар под тази статия:

Кой е бизнесът на бъдещето според вас?

Ще очакваме вашите отговори не по-късно от 21 май до 16:00 часа, след което СуперЖурито (неподкупни сме!) ще избере петте най-интересни отговора.

С EURid сме ви подготвили СуперИзненади, подаръци, игри и нямаме търпение да си поговорим за всички актуални дигитални теми! Очакваме ви!

Маркетинг Специалист

Дани е част от СуперМаркетинг екипа. Смело плува в дълбоките води на публичните комуникации, а СуперСилата й се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага - не само в работата, а и в личните взаимоотношения. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне - на клиент или приятел.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

27
Оставете коментар

avatar
27 дискусии
0 отговори към коментарите
7 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
СуперХостинг.БГ
SH

Благодарим на всички участници за СуперИнтересните и креативни отговори! Задачата беше трудна, но все пак избрахме петима от Вас, на които да предоставим билети за DigitalK 2018!
Ето и кои са печелившите:

1. Весо
2. Силвия Динкова
3. Величков
4. Ламбрева

5. Венцислав Братованов

Честито!
 Малко по-късно ще Ви изпратим имейл с повече информация как да се регистрирате за събитието.

Ламбева
Гост
Ламбева

Привет!

Ето го и моя отговор на вашия въпрос:
Според мен бизнесът на бъдещето може да бъде всеки бизнес, който успява да разпознае, посочи и да приложи на практика тенденциите на развитие на света като цяло, който е изцяло клиентски ориентиран и не предлага стока или услуга, а по-скоро лично отношение и положително преживяване за крайния потребител. Независимо дали бизнесът предлага последен модел прахосмукачка или застраховка за домашни любимци, смятам че той трябва да бъде лесно достъпен, ясно комуникиран и изцяло говорещ на езика на потребителите.

Величков
Гост
Величков

Кой е бизнесът на бъдещето? Това е един изключително любопитен въпрос. За да изразя личното си мнение ще започна в по-общ план. Сферите, които имат най-голям потенциал от тях да се появи “бизнесът на бъдещето” са Augmented Reality, медицина, алтернативни източници на енергия, биоразградими материали, космос, електрически коли, изкуствен интелект и блокчейн. Напълно възможно е бизнесът на бъдещето да е и такъв, за чиито възможности дори не подозираме в момента. Добавената реалност (AR) има почти безгранични възможности, които надвишават с много тези на Виртуалната реалност (VR) и може до 10… още »

Янита
Гост
Янита

Според мен една от сферите, които ще претърпи най-бурно развитие е медицината. Бизнес, който ще процъфтят в бъдеще и е свързан с нея е генното инженерство, където срещу солидно заплащане хората, ще могат да влияят първо върху гените на техните все още неродени деца, а след това и да правят малки промени във всички хора. Ще могат да се сменят от дребни неща като цвят на очите, косата и други, до най-значимите гени, които влияят върху характера и разума на хората. Генетиката ще достигне и до там, че ще може… още »

Анатолий
Гост
Анатолий

Бизнесът на бъдещето по мое мнение е предприемачество и смарт технологиите базирани на A.R. , А.I. , Blockchain и M.L.
Естествено обученията и консултации са винаги актуални и това си е една силна индустрия също!
Достъп до споделени услуги и фрийланс, понеже автоматизацията би извадила доста хора от пазара на труда!