Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Нямате билет за DigitalK? Спечелете от нашите 5!

Готови ли сте за събитие, на което ще имате възможност да чуете най-актуалното от света на блокчейн технологиите, инвестициите, маркетинга и стартъп проектите? Ако отговорът е да, то на 31.05 и 01.06 София отново ви кани на едно от най-вълнуващите събития в Югоизточна Европа, а именно DigitalK.

Sofia Event Center ще се превърне в сцена на успешни и доказани бизнес идеи. Ще научим похватите за успех на повече от 50 лектори, а освен това ще се срещнем с всички 2500 посетители от цял свят, за да обменим заедно опит и контакти от различни сфери. Интересно, а?

Двата дни от събитието ще преминат в добре облечени презентации, които ще бъдат придружени от нетуъркинг, а после ще има и парти, където да се освежим с коктейли. Лекторите ще ви запознаят с възможно най-много от тяхната практика, давайки възможност да приложите наученото през вашата призма. Ще се срещнете отблизо с богата палитра успешни бизнеси като:

  • CocaCola - представител Barry Simpson, SVP & CIO;
  • L'Oreal - представител Lubomira Rochet, Chief Digital Officer;
  • Airbnb - представител John Gargiulo, Product Marketing Lead;
  • Google - представител Dimitris Kossyfas, Sector Lead for Travel, M&E and Tech.

Пълният списък с лектори ще откриете на сайта на събитието.

Там ще сме разбира се и ние от СуперХостинг.БГ заедно с нашите приятели от EURid, регистърът на един от най-популярните домейни - .eu. Подготвили сме ви супер изненади в духа на събитието и нямаме търпение да ви ги покажем. Не пропускайте да посетите общия ни щанд, където ще ви очакват СуперПреживявания.

И тази година ще бъде проведено стартъп състезание, на което млади и иновативни предприемачи ще представят проектите си пред международни инвеститори. Миналата година кандидатстваха над 200 екипа, а победителят получи силен старт за своя проект. За поредна година стотици стартъпи кой от кой по-интересни, ще се борят за голямата награда от 10 000 евро. Ако искате да се включите и вие със своя стартиращ иновативен проект, все още не е късно. Може да го направите чрез формата за регистрация.

Ако се припознавате, като човек който вдишва и издишва в ритъма на дигиталната трансформация, повярвайте ни, че това събитие ще ви зареди с енергия, която ще вдъхнови вашите идеи и развитието на бизнеса ви. Независимо дали сте стартъп, управител на компания, работите в корпорация или просто иска да станете част от атмосферата на дигиталната промяна, то DigitalK е правилното място!

За да станете герой от тази дигитална приказка, не ви трябва нищо друго, освен креативността ви. Ние от СуперХостинг.БГ, сме скрили пет билета, за тези които ни впечатлят с отговор на въпроса като коментар под тази статия:

Кой е бизнесът на бъдещето според вас?

Ще очакваме вашите отговори не по-късно от 21 май до 16:00 часа, след което СуперЖурито (неподкупни сме!) ще избере петте най-интересни отговора.

С EURid сме ви подготвили СуперИзненади, подаръци, игри и нямаме търпение да си поговорим за всички актуални дигитални теми! Очакваме ви!

Маркетинг Специалист

Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.

500px270px
SuperHosting.BG

27
Оставете коментар

avatar
27 дискусии
0 отговори към коментарите
7 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
СуперХостинг.БГ
SH

Благодарим на всички участници за СуперИнтересните и креативни отговори! Задачата беше трудна, но все пак избрахме петима от Вас, на които да предоставим билети за DigitalK 2018!
Ето и кои са печелившите:

1. Весо
2. Силвия Динкова
3. Величков
4. Ламбрева

5. Венцислав Братованов

Честито!
 Малко по-късно ще Ви изпратим имейл с повече информация как да се регистрирате за събитието.

Ламбева
Гост
Ламбева

Привет!

Ето го и моя отговор на вашия въпрос:
Според мен бизнесът на бъдещето може да бъде всеки бизнес, който успява да разпознае, посочи и да приложи на практика тенденциите на развитие на света като цяло, който е изцяло клиентски ориентиран и не предлага стока или услуга, а по-скоро лично отношение и положително преживяване за крайния потребител. Независимо дали бизнесът предлага последен модел прахосмукачка или застраховка за домашни любимци, смятам че той трябва да бъде лесно достъпен, ясно комуникиран и изцяло говорещ на езика на потребителите.

Величков
Гост
Величков

Кой е бизнесът на бъдещето? Това е един изключително любопитен въпрос. За да изразя личното си мнение ще започна в по-общ план. Сферите, които имат най-голям потенциал от тях да се появи “бизнесът на бъдещето” са Augmented Reality, медицина, алтернативни източници на енергия, биоразградими материали, космос, електрически коли, изкуствен интелект и блокчейн. Напълно възможно е бизнесът на бъдещето да е и такъв, за чиито възможности дори не подозираме в момента. Добавената реалност (AR) има почти безгранични възможности, които надвишават с много тези на Виртуалната реалност (VR) и може до 10… още »

Янита
Гост
Янита

Според мен една от сферите, които ще претърпи най-бурно развитие е медицината. Бизнес, който ще процъфтят в бъдеще и е свързан с нея е генното инженерство, където срещу солидно заплащане хората, ще могат да влияят първо върху гените на техните все още неродени деца, а след това и да правят малки промени във всички хора. Ще могат да се сменят от дребни неща като цвят на очите, косата и други, до най-значимите гени, които влияят върху характера и разума на хората. Генетиката ще достигне и до там, че ще може… още »

Анатолий
Гост
Анатолий

Бизнесът на бъдещето по мое мнение е предприемачество и смарт технологиите базирани на A.R. , А.I. , Blockchain и M.L.
Естествено обученията и консултации са винаги актуални и това си е една силна индустрия също!
Достъп до споделени услуги и фрийланс, понеже автоматизацията би извадила доста хора от пазара на труда!