Нямате билет за DigitalK 2018? Спечелете от нашите 5!

Готови ли сте за събитие, на което ще имате възможност да чуете най-актуалното от света на блокчейн технологиите, инвестициите, маркетинга и стартъп проектите? Ако отговорът е да, то на 31.05 и 01.06 София отново ви кани на едно от най-вълнуващите събития в Югоизточна Европа, а именно DigitalK.

Sofia Event Center ще се превърне в сцена на успешни и доказани бизнес идеи. Ще научим похватите за успех на повече от 50 лектори, а освен това ще се срещнем с всички 2500 посетители от цял свят, за да обменим заедно опит и контакти от различни сфери. Интересно, а?

Двата дни от събитието ще преминат в добре облечени презентации, които ще бъдат придружени от нетуъркинг, а после ще има и парти, където да се освежим с коктейли. Лекторите ще ви запознаят с възможно най-много от тяхната практика, давайки възможност да приложите наученото през вашата призма. Ще се срещнете отблизо с богата палитра успешни бизнеси като:

  • CocaCola – представител Barry Simpson, SVP & CIO;
  • L’Oreal – представител Lubomira Rochet, Chief Digital Officer;
  • Airbnb – представител John Gargiulo, Product Marketing Lead;
  • Google – представител Dimitris Kossyfas, Sector Lead for Travel, M&E and Tech.

Пълният списък с лектори ще откриете на сайта на събитието.

Там ще сме разбира се и ние от СуперХостинг.БГ заедно с нашите приятели от EURid, регистърът на един от най-популярните домейни – .eu. Подготвили сме ви супер изненади в духа на събитието и нямаме търпение да ви ги покажем. Не пропускайте да посетите общия ни щанд, където ще ви очакват СуперПреживявания.

И тази година ще бъде проведено стартъп състезание, на което млади и иновативни предприемачи ще представят проектите си пред международни инвеститори. Миналата година кандидатстваха над 200 екипа, а победителят получи силен старт за своя проект. За поредна година стотици стартъпи кой от кой по-интересни, ще се борят за голямата награда от 10 000 евро. Ако искате да се включите и вие със своя стартиращ иновативен проект, все още не е късно. Може да го направите чрез формата за регистрация.

Ако се припознавате, като човек който вдишва и издишва в ритъма на дигиталната трансформация, повярвайте ни, че това събитие ще ви зареди с енергия, която ще вдъхнови вашите идеи и развитието на бизнеса ви. Независимо дали сте стартъп, управител на компания, работите в корпорация или просто иска да станете част от атмосферата на дигиталната промяна, то DigitalK е правилното място!

За да станете герой от тази дигитална приказка, не ви трябва нищо друго, освен креативността ви. Ние от СуперХостинг.БГ, сме скрили пет билета, за тези които ни впечатлят с отговор на въпроса като коментар под тази статия:

Кой е бизнесът на бъдещето според вас?

Ще очакваме вашите отговори не по-късно от 21 май до 16:00 часа, след което СуперЖурито (неподкупни сме!) ще избере петте най-интересни отговора.

С EURid сме ви подготвили СуперИзненади, подаръци, игри и нямаме търпение да си поговорим за всички актуални дигитални теми! Очакваме ви!

Данилина Яркова
Данилина Яркова
Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

27 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: Рано пиле… на Черен петък триумфира или кога и как да започнете...

0
Вижте стъпките по подготовката на онлайн магазина, стоката и служителите Ви за Черен петък (Black Friday). Вземете нещо за писане и запретвайте ръкави!

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви. 
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт? [Аудио]

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!