Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Digital4Plovdiv 2019: Раздаваме 10 безплатни билета

И тази година Пловдив събира експерти от digital сферата на едно място. Подгответе се с много хъс и мотивация за едно СуперПолезно бизнес и маркетинг събитие - Digital4Plovdiv.

Кога?

Конференцията отваря врати на 30 ноември от 9 ч.

Къде?

Конгресен център - Международен Панаир Пловдив.

Продължителност?

Цели 2 дни (30.11-01.12) с обогатяващи лекции и много нетуоркинг възможности.

По традиция: Раздаваме 10 безплатни билета за маркетинг конференцията в града на тепетата. Как да си спечелите един от тях? Разберете от следващите редове!
За кого е най-подходящо събитието Digital4Plovdiv?

Конференцията се превръща в източник на ценно know-how за всеки:

 • Собственик на бизнес;
 • Предприемач;
 • Търговец;
 • Маркетинг специалист;
 • Инфлуенсър;
 • Фрийлансър.

На тазгодишното издание ще имате възможност да черпите от знанията и опита на най-добрите специалисти в областта на дигиталния маркетинг и търговията.

Защо да посетите Digital4Plovdiv?

Digital4Plovdiv създава сплотена общност от специалисти и жадни за знания и развитие професионалисти. Това е събитието, на което ще:

 • Научите много… за най-актуалните и ефективни методи за онлайн маркетинг и търговия.
 • Общувате много… с лектори, предприемачи, маркетолози и специалисти в областта на търговията.
 • Се срещнете с… реални казуси от практиката на установени брандове.
 • Почерпите идеи от… работещи стратегии и алгоритми за онлайн маркетинг.
Какво да очаквате от Digital4Plovdiv?

Digital4Plovdiv е събитие, на което ще се запознете с реални казуси, тяхното успешно разрешаване и ще получите съвети от най-добрите практици в България.

Лекциите са разпределени в два последователни дни. Паралелно ще протичат два типа активности: презентации/case studies и работилници (workshops). А между практическите занятия ще имате възможност да си побъбрите с лекторите и останалите участници, както и да натрупате ценни контакти. Кой знае, може би именно Digital4Plovdiv ще Ви срещне с най-верните Ви бизнес партньори в бъдеще.

Част от лекциите и практическите обучения, които можете да посетите, са:

 • Е-commerce - факти, цифри и тенденции (Жанет Найденова);
 • Workshop: Успешните Контент Маркетингови техники (Любомир Любомиров);
 • PPC Case Study: Google Ads Днес и Утре - AI Автоматиката срещу Човека. Какво правим днес, как го правим, какво ще правим утре в Google Ads? (Димитър Димитров);
 • Що е TikTok и има ли място той в бизнеса ни? Практически Workshop със Станимир Георгиев.

Очакват Ви и още теми като SEO, PPC, Facebook маркетинг, Case studies на известни компании като Framar.bg.

Всеки един от дните завършва с панелна дискусия, на която специалисти от различни области на маркетинга и търговията ще отговорят на най-горещите Ви въпроси.

Вече нямате търпение, нали?

Пълна информация за програмата и лекторите можете да намерите в официалния сайт на събитието.

Време е за игра!

Както Ви обещахме, подготвили сме Ви 10 безплатни билета за събитието. За да си спечелите един от тях, е необходимо да отговорите на нашия въпрос в коментар под статията. Ето го и него:

Кои тенденции от маркетинга и търговията бихте искали да последвате през 2020? Защо?

Очакваме Вашите отговори до 26.11 (вторник) - 14:00 ч. Нашето неподкупно и безпристрастно СуперЖури ще изтегли печелившите и ще ги обяви в коментар под статията до края на посочения ден.

За да научите първи кои са късметлиите, следете блога! За още по-лесно: Абонирайте се още сега.

Нека се запознаем!
Ще се радваме да се запознаем с Вас и на живо. Посетете ни по време на събитието и ще си поприказваме за всичко, което Ви вълнува. Подготвили сме Ви много изненади под формата на забавни и интересни активности. Ще раздаваме усмивки, полезни подаръци и СуперНастроение на поразия.

Пожелаваме успех на всички участници!

Маркетинг Специалист

Диди е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в умението ѝ с един замах да се справи с всяко предизвикателство. С ударна доза позитивизъм, широка усмивка и абсолютен професионализъм, тя е винаги готова да се отзове в името на добрия краен резултат.

500px270px
SuperHosting.BG

16
Оставете коментар

avatar
16 дискусии
0 отговори към коментарите
1 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
СуперХостинг.БГ
SH

Здравейте, СуперУчастници, Благодарим Ви, че се включихте в нашата блог игра! Настъпи моментът, в който ще разберете имената на победителите. ...И късметлиите са: 1. Мартин 2. Yordan Kisyov 3. Цветослав 4. Ивайло 5. Димитър Мотикарски 6. Трифон Пелев 7. Галина Гъдева 8. Десислава 9. Нели 10. Ventsislav Ivanov Честито на печелившите! На посочения от Вас имейл организаторите ще Ви изпратят допълнителна информация как да получите наградата си. Следете пощенските си кутии и проверявайте папка „Спам“, за да не пропуснете наградата си. Ако не получите имейл до четвъртък (28.11.19), моля да… още »

Нели
Гост
Нели

Здравейте,
Тенденциите, които представляват интерес за мен, са развитието на визуалния маркетинг и по-точно добавената реалност (augmented reality) и интерактивното съдържание.

Ирена Иванова
Гост
Ирена Иванова

Здравейте! За мен голям интерес и предизвикателство са публикуването на микросъдържание в социалните мрежи, като начин за генериране на потенциални клиенти. Както казва златната рибка, имаме около 8 секудни, за да привлечем вниманието на хората. Видео маркетингът, интерактивното съдържание продължават да са тренд и през 2020 година, защото можем по забавен начин да представим информация за бизнеса ни и така да привлечем вниманието на нови, потенциални клиенти. Разказването на истории винаги ще бъде важно за клиентите ни. Затова е добре, да научим нещо ново и за тази тенденция, за да… още »

Иво Андонов
Гост

Здравейте, тенденциите са дигитален маркетинг и най-вече видео маркетинга.
Статистика, съчетана с факта, че средният потребител ще прекара 88% повече време в уебсайт с видео съдържание през 2020г. ще направи видео маркетинга една от основните тенденции за 2020г.

Иво Андонов
Гост

Ами първо пожелавам и тази година Digital4Plovdiv да бъде така ползотворен , както миналата за участниците и лекторите!
Смятам , че в сферата на дигиталният маркетинг за 2020г. ще продължава да се развива и да бъде актуален Video Marketing част от стратегията ни Content Marketing.