„Аз мога – тук и сега да…“ отговори и спечели пълна ученическа стипендия!

6 ученика с пълна стипендия за Аз мога – тук и сега

От днес в нашата хостинг компания в рамките на няколко седмици ще витае ученически, креативен и талантлив дух! 🙂 Затова, ако си ученик и вярваш, че можеш тук и сега, как мислиш:

  • В коя сфера си струва днес да се насочи един ученик, за да се реализира успешно в живота?
  • Възможно ли е в България да се развиваш успешно по пътя на познанието и иновациите?
  • А да печелиш добре, когато пораснеш и да бъдеш успешен, без да се налага да правиш компромиси със себе си?
  • Да научаваш нови неща и едновременно с това да се забавляваш всеки ден…


Да, – всичко това е постижимо в сферата на информационните технологии! А другата добра новина е, че третото издание на националното ученическо състезание по информационни технологии и визуални изкуства „Аз мога – тук и сега!“ ще помогне на много млади хора, да тръгнат по този път.

Събитието, на което СуперХостинг.БГ вече традиционно партнира на организаторите от KIWI Design, ще се състои от 26 до 28 април в гр. Девин – в 4 звездния SPA & WELLNESS комплекс Исмена. Надпреварата, която стимулира младите хора да се развиват в областта на информационните технологии, визуални изкуства, както и в предприемачеството, е отворена за всички желаещи ученици от 8 до 12 клас, в цялата страна. Регистрацията може да бъде направена до 5 април на адрес: http://register.az-moga.bg/RegParticipiant.

За победителите в състезанието ще има и страхотни награди, чиято обща стойност е над 12 000 лв…

И с това добрите новини не свършват :). В СуперХостинг.БГ решихме да изненадаме и подкрепим специално 6 ученика, като покрием напълно цялостните разноски за участие, транспорт и престой по време на състезанието. От вас, приятели, само се изисква да вярвате и покажете колко много можете тук и сега! 🙂

Стипендия ще получат общо 6 ученика – по един, регистрирал се в някоя от категориите: „Редизайн на уебсайтове“; „Програмиране“; „Графичен дизайн“; „Видеоклип“; „Фотография“; „Компютърна презентация“, които дадат най-оригинални и искрени отговори на трите въпроса по-долу:1. А ти как ще продължиш изречението Аз мога – тук и сега … ?
2. В коя категория можеш тук и сега?
3. Защо искаш да си част от „Аз мога – тук и сега!“?

Публикувайте вашите отговори като коментари под тази публикация и не пропускайте да добавете вашите реални имена и имейл адреси. За да участвате в играта трябва също и вече да сте се регистрирали в сайта на „Аз мога – тук и сега!“ тук >>

Можете да публикувате отговорите до обяд на 5-ти април, след което комисия с членове, включващи представители от наша страна и от организаторите, ще обяви шестимата победители. Очаквайте на 6-ти април техните имена тук и в нашата страница във Facebook. Победителите ще бъдат уведомени и по имейл.

Екипът на СуперХостинг.БГ пожелава на всички ученици успех в играта и след това – в самото състезание! И не забравяйте, че информационните технологии и визуалните изкуства са страхотни сфери, които могат да ви предложат много възможности за реализация в бъдеще тук – в България и сега – в най креативния етап от живота ви! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

71 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

0
Ако не искате само баба Ви и приятелките ѝ да са чували за Вас, помислете за собствен сайт. Даваме Ви 6 причини защо се нуждаете от силно интернет присъствие.
Интернет: 3-те най-популярни мита

Интернет: 3-те най-популярни мита за глобалната мрежа [Аудио]

1
Какво е интернет и какво уеб? Дали интернет е собственост на някого? И дали интернет е еднакъв за всички хора? Вижте трите най-популярни мита за интернет!

Black Friday: Рано пиле… на Черен петък триумфира или кога и как да започнете...

0
Вижте стъпките по подготовката на онлайн магазина, стоката и служителите Ви за Черен петък (Black Friday). Вземете нещо за писане и запретвайте ръкави!