Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Искате билет за Bulgaria Web Summit 2018? Раздаваме 10!

Сезонът на слънчевите усмивки и пролетните събития вече започна! Съвсем скоро предстои едно от най-очакваните събития за всички уеб разработчици и дизайнери. Bulgaria Web Summit за пета поредна година ще събере най-интересните, актуални и полезни теми от света на уеб. На 13 и 14 април ви очакваме по традиция в Inter Expo Center. А билетите се разпродават бързо като яйца преди Великден. 🙂

Това е събитието, което успява да събере 800 посетители от 15 държави от 3 континента. Не е за изпускане, а?

Първият ден от конференцията ще е посветен на практиката, като на 13-ти ще се проведат 4 уъркшопа. Конферентната част ще бъде вторият ден от събитието, където ще можем да научим много нови неща на теми, които не са разисквани до момента. Организаторите са предвидили 4 различни зали, така че да обхванат максимално много теми, а вие да изберете това, което ще ви бъде най-интересно и полезно. Програмата е разделена, така че да не пропуснете никоя от темите, които искате да посетите. А ако случайно пропуснете някоя лекция, ще имате възможност да говорите лично с лектора. Лекторите са толкова много и разнообразни, че няма как да ви разкажем за всички тях в рамките на една блог статия. Затова пък посетете сайта на събитието и се уверете сами.

Защо да посетите конференцията:
 • Ще получите ново вдъхновениe и мотивация.
 • Ще получите много нови знания в сферата, в която работите.
 • Ще научите най-новите тенденции и практики от професионалисти, които ги прилагат.
 • Ще се запознаете с още много ваши съмишленици, колеги, компании от бранша, с които да обмените опит, сладки приказки и идеи.
 • Ще станете още по-добри в работата, която вършите.
 • Ще се забавлявате, смеете и комуникирате със супер готини хора.
Темите, по които ще си говорим, са посветени на:
 • Front-end;
 • Back-end;
 • UX;
 • Design;
 • Privacy;
 • eHealth;
 • WebVR;
 • IoT;
 • и всичко, което ни се говори, във времето за нетуъркинг.

Цялата програма на събитието и в четирите зали може да разгледате на сайта на Bulgaria Web Summit 2018.

В нашия блог раздаваме подаръците не само по Коледа! Билетите вече трудно се намират, но ние сме запазили 10 за читателите на нашия блог.

Ще изберем 10 от вас, които ще спечелят. За да имате шанса да бъдете един от тях, трябва да отговорите само на един въпрос:
Коя от лекциите на Bulgaria Web Summit 2018 нямате търпение да посетите и защо?

Очакваме вашите отговори в коментар под статията до 16:00 часа на 4 април 2018г. За да не бъдем пристрастни, ще изтеглим 10 от вас на случаен принцип.

Очакваме ви на конференцията в 8:30, за да се регистрираме, да си поговорим с чаша ароматно кафе и да започнем заедно един ползотворен ден.
А ние от СуперХостинг.БГ разбира се, че ще бъдем там. Приготвили сме ви СуперИзненади, подаръци, игри и нямаме търпение да ви видим там!

Маркетинг Специалист

Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.

500px270px
SuperHosting.BG

83
Оставете коментар

avatar
83 дискусии
0 отговори към коментарите
27 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Tihomir Goglev
Гост

Здравейте, малко късно разбрах за играта! Много искам да посетя лекцията Modern practices for securing your web applications на Marian Marinov. Ако има още билети ще се радвам да участвам!

СуперХостинг.БГ
SH

Благодарим на всички СуперУчастници в нашата игра за интересните отговори и желанието да посетим заедно това СуперСъбитие!
Ето и кои са наградените:

1. Мартин Георгиев
2. Пламен Петров

3. Стефка Вачева

4. Krasimir Kostadinov

5. Ваня

6. Hristijan

7. Кремена Димитрова

8. Антон Димитров

9. Галина Малчанова

10. Пламен Галинов

Честито!
 Малко по-късно ще Ви изпратим имейл с повече информация как да се регистрирате за събитието.

Пламен Галинов
Гост
Пламен Галинов

Несъмнено темите са изключително интересни и ми е трудно да избера само една. Въпреки това мисля че най-интересна ще ми бъде "There is a lot of buzz around the progressive framework named VueJS. But why is it truly special and interesting?". Определено това е интересен и много актуален фреймуърк и бих се радвал да науча повече за него и възможностите, които предлага.

Живко
Гост
Живко

Ще ми е интересно да науча как - How to hack a node app?

Няголова
Гост
Няголова

"There is a lot of buzz around the progressive framework named VueJS. But why is it truly special and interesting?" - Тепърва се сблъсквам с библиотеката и скоро смятам да я използвам в проектите си, затова тази лекция ще ми е изключително полезна.