Искате билет за Bulgaria Web Summit 2018? Раздаваме 10!

Сезонът на слънчевите усмивки и пролетните събития вече започна! Съвсем скоро предстои едно от най-очакваните събития за всички уеб разработчици и дизайнери. Bulgaria Web Summit за пета поредна година ще събере най-интересните, актуални и полезни теми от света на уеб. На 13 и 14 април ви очакваме по традиция в Inter Expo Center. А билетите се разпродават бързо като яйца преди Великден. 🙂

Това е събитието, което успява да събере 800 посетители от 15 държави от 3 континента. Не е за изпускане, а?

Първият ден от конференцията ще е посветен на практиката, като на 13-ти ще се проведат 4 уъркшопа. Конферентната част ще бъде вторият ден от събитието, където ще можем да научим много нови неща на теми, които не са разисквани до момента. Организаторите са предвидили 4 различни зали, така че да обхванат максимално много теми, а вие да изберете това, което ще ви бъде най-интересно и полезно. Програмата е разделена, така че да не пропуснете никоя от темите, които искате да посетите. А ако случайно пропуснете някоя лекция, ще имате възможност да говорите лично с лектора. Лекторите са толкова много и разнообразни, че няма как да ви разкажем за всички тях в рамките на една блог статия. Затова пък посетете сайта на събитието и се уверете сами.

Защо да посетите конференцията:
 • Ще получите ново вдъхновениe и мотивация.
 • Ще получите много нови знания в сферата, в която работите.
 • Ще научите най-новите тенденции и практики от професионалисти, които ги прилагат.
 • Ще се запознаете с още много ваши съмишленици, колеги, компании от бранша, с които да обмените опит, сладки приказки и идеи.
 • Ще станете още по-добри в работата, която вършите.
 • Ще се забавлявате, смеете и комуникирате със супер готини хора.
Темите, по които ще си говорим, са посветени на:
 • Front-end;
 • Back-end;
 • UX;
 • Design;
 • Privacy;
 • eHealth;
 • WebVR;
 • IoT;
 • и всичко, което ни се говори, във времето за нетуъркинг.

Цялата програма на събитието и в четирите зали може да разгледате на сайта на Bulgaria Web Summit 2018.

В нашия блог раздаваме подаръците не само по Коледа! Билетите вече трудно се намират, но ние сме запазили 10 за читателите на нашия блог.

Ще изберем 10 от вас, които ще спечелят. За да имате шанса да бъдете един от тях, трябва да отговорите само на един въпрос:
Коя от лекциите на Bulgaria Web Summit 2018 нямате търпение да посетите и защо?

Очакваме вашите отговори в коментар под статията до 16:00 часа на 4 април 2018г. За да не бъдем пристрастни, ще изтеглим 10 от вас на случаен принцип.

Очакваме ви на конференцията в 8:30, за да се регистрираме, да си поговорим с чаша ароматно кафе и да започнем заедно един ползотворен ден.
А ние от СуперХостинг.БГ разбира се, че ще бъдем там. Приготвили сме ви СуперИзненади, подаръци, игри и нямаме търпение да ви видим там!

Данилина Яркова
Данилина Яркова
Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

83 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.

Black Friday: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин [Аудио]

1
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт [Аудио]

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!
CYBER WEEK
Домейни на СуперЦени!
Избери сега!