https://blog.superhosting.bg/bulgaria-web-summit-2014-free-pass.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Подаряваме последните останали билети за Bulgaria Web Summit 2014!

2016-10-31
Новини и събития
Bulgaria Web Summit, програмиране, уеб дизайн, UX, UI, технологии, вградени устройства, маркетинг, социални мрежи, сигурност, бизнес, събитие

Кажете ни, не сме ли супер? 🙂

Успяхме да запазим за вас последните 10 билета за Bulgaria Web Summit 2014 – поредното от най-готините БГ уеб събития! Играйте и спечелете вашия пропуск!

Какво е Bulgaria Web Summit?

Bulgaria Web Summit е конференция за Технологии, Бизнес, Дизайн и Уеб Вдъхновение, която тази година празнува 10-годишен юбилей. Програмата е разделена на лекции и работилници, като основният конферентен ден ще е на 31 май, а работилиниците ще бъдат на 1 юни. Ще си говорим за програмиране, UX, UI, вградени устройства, маркетинг, социални мрежи, сигурност и бизнес.

Каква е ползата от събитието?

На конференцията ще чуете полезни съвети и ще придобиете практически знания, които можете да приложите веднага в работата си и да спечелите време и пари.

Кои са лекторите?

Лекторите са специалисти, постигнали много в своите области. Ще имате възможност да се срещнете с някои от най-влиятелните имена в технологичните среди, между които – Витали Фридман от Smashing Magazine, Даниш Хан от GitHub, Chiara Albanesi от MokaLab, Honza Kral от Python Hacker, програмистите Стефан Кънев, Радо Георгиев и Боян Джумаков, Carlo Frinolli от nois3, Невен Боянов от Interlecta и много други. Вижте всички лектори тук.

Кой ще е на събитието?

На Bulgaria Web Summit 2014 ще има 600 посетители, интересуващи се от програмиране, дизайн, маркетинг и бизнес. Чудесно място за обменяне на опит, контакти и намиране на партньори, колеги или идеи, които да развивате.

Ще има ли парти?

Разбира се, ще има и парти! За всички посетители на Bulgaria Web Summit 2014 сме организирали афтър парти след конференцията в Бирария Халбите на ул. Черковна 41. Напитките и мезетата са осигурени от нас 🙂

И най-важният въпрос – Ама как бе, младеж? Как да спечеля билет?

Споделете ни, като коментар под тази публикация, с кой от лекторите най-много искате да се срещнете и какво искате да научите от него. Оставете актуален имейл адрес, за да можем да се свържем с вас.

 

Очакваме коментарите ви до обяд на 23 май (петък), когато ще изберем 10 от вас, които ще грабнат безплатните билети.

Късмет на всички и ще се радваме да се видим на конференцията!

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

Оставете коментар

88 Коментара към "Подаряваме последните останали билети за Bulgaria Web Summit 2014!"

Уведоми ме при
avatar
Владислав Герасимов
Гост

Юпиииии! Едно огромно благодаря на Супер екипа на СуперХостинг и съм сигурен, че ще си прекараме страхотно на събитието!

Доскоро! 🙂

Живко Георгиев
Гост

Страхотно събитие!!! Много ще се радвам ако успея да присъствам 🙂

Христо Ковачев
Гост
Боян Джумаков и лекцията му „Home automation“. Въпреки силното участие на емблематични имена от чужбина и България, Джумаков е човекът, с когото срещата може да извърши промяна у мен и то неочаквана такава. Искам да чуя неговoто виждане за IoT (Internet of Things) и домашната автоматизация. Да разбера как е намерил възможност да автоматизира неща и дейности, които на пръв поглед не подлежат на автоматизация (или поне според моето виждане и разбиране за автоматизирането). Да науча как подхожда към решаването на проблемите, с които се сблъсква в процеса на автоматизация… още »
Александър Стоименов
Гост

Боян Джумаков, искам да науча повече за Home automation-а