Подаряваме последните останали билети за Bulgaria Web Summit 2014!

Кажете ни, не сме ли супер? 🙂

Успяхме да запазим за вас последните 10 билета за Bulgaria Web Summit 2014 – поредното от най-готините БГ уеб събития! Играйте и спечелете вашия пропуск!

Какво е Bulgaria Web Summit?

Bulgaria Web Summit е конференция за Технологии, Бизнес, Дизайн и Уеб Вдъхновение, която тази година празнува 10-годишен юбилей. Програмата е разделена на лекции и работилници, като основният конферентен ден ще е на 31 май, а работилиниците ще бъдат на 1 юни. Ще си говорим за програмиране, UX, UI, вградени устройства, маркетинг, социални мрежи, сигурност и бизнес.

Каква е ползата от събитието?

На конференцията ще чуете полезни съвети и ще придобиете практически знания, които можете да приложите веднага в работата си и да спечелите време и пари.

Кои са лекторите?

Лекторите са специалисти, постигнали много в своите области. Ще имате възможност да се срещнете с някои от най-влиятелните имена в технологичните среди, между които – Витали Фридман от Smashing Magazine, Даниш Хан от GitHub, Chiara Albanesi от MokaLab, Honza Kral от Python Hacker, програмистите Стефан Кънев, Радо Георгиев и Боян Джумаков, Carlo Frinolli от nois3, Невен Боянов от Interlecta и много други.

Кой ще е на събитието?

На Bulgaria Web Summit 2014 ще има 600 посетители, интересуващи се от програмиране, дизайн, маркетинг и бизнес. Чудесно място за обменяне на опит, контакти и намиране на партньори, колеги или идеи, които да развивате.

Ще има ли парти?

Разбира се, ще има и парти! За всички посетители на Bulgaria Web Summit 2014 сме организирали афтър парти след конференцията в Бирария Халбите на ул. Черковна 41. Напитките и мезетата са осигурени от нас 🙂

Как да спечеля билет?

Споделете ни, като коментар под тази публикация, с кой от лекторите най-много искате да се срещнете и какво искате да научите от него. Оставете актуален имейл адрес, за да можем да се свържем с вас.

Очакваме коментарите ви до обяд на 23 май (петък), когато ще изберем 10 от вас, които ще грабнат безплатните билети.

Късмет на всички и ще се радваме да се видим на конференцията!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
88 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин [Аудио]

6
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.
Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители? [Аудио]

0
Използването на SSL сертификат и сигурна HTTPS връзка за сайта е категоричен показател, че държите на доверието и сигурността на посетителите му.
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!