Данаила Минева от bright-and-sparkling.co.uk

Здравейте, СуперХостинг.Бг!

Този път нямам никакъв въпрос към вас, само искам да ви благодаря още веднъж за съдействието и най-вече за адекватните и точни отговори, които винаги сте ми давали!

Повод да ви напиша това писмо стана негативният опит, който натрупах с ваш `конкурент` (бих направила кавичките още по-дебели), където трябваше да кача сайта на мой партньор.
Представях си, че процедурата е също толкова лесна, колкото и при вас, че кореспонденцията ми с хелпдеска е също толкова ефективна, както при вас.

Уви! От тази фирма ми изядоха почти един ден, за да кача един уебсайт, след разменени 15тина имейла с тях и теглене на думи с ченгели и гадателство. Уеб сайтът им е крайно неинформативен, така че потребителят се чувства безпомощен и объркан. В резултат `ъплоуднатият` сайт все още е с шапка-невидимка и така ще бъде за 24 часа!!! Така че нито мога да го видя, нито да тествам уеб мейл формата!!!! Не предполагах, че съществуват такива time-wasters!

Естествено, че им написах едно писмо, в което им казах колко съм разочарована от тях, съпоставяйки ги с компанията, с която работя от три години, т.е. вас.
Естествено, че посъветвах партньора си да се премести при вас, което той ще направи с радост, след като му изтекат сроковете за неговите сайтове, за които вече е платил.
Естествено, че пиша и на вас, защото вие го заслужавате!

Надявам се да не се разочаровам никога от вас и ви благодаря още веднъж за начина, по който сте организирали бизнеса си и за начина, по който комуникирате с клиентите си!

Давам си сметка, че сигурно съм ви задавала много елементарни въпроси, но вие винаги сте ми отговаряли бързо, точно и ясно. Винаги съм успявала да се справя с проблемите, благодарение на вас!

Благодаря ви още веднъж!

Поздрави, Данаила Минева
http://www.bright-and-sparkling.co.uk
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо? [Аудио]

4
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2023 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви. 
Зает домейн? Няма страшно!

Зает домейн? 9 тактики за успешна регистрация на име [Аудио]

0
Търсите име и то е заето. Какво правите след това? Отказвате се? Продължавате да търсите? Удряте пауза, за да помислите още?