Бойко Михайлов от www.bomiauto.com

Здравейте екип на СуперХостинг,

Ние от автокъща БомиАуто София просто не знаем как да изразим благодарностите си към вас. Наистина сме изумени от супер професионалното обслужване, на което бяхме „подложени“ през последният един месец от вашите служители, в т.ч. търговски отдел и техническа поддръжка. Толкова бърза и адекватна намеса със сигурност никоя друга хостинг компания в България не предлага и с чиста съвест казваме, че вие сте № 1.

Приемете нашите поздрави за добрата работа и продължавайте все така. За нас е удоволствие да сме бизнес партньори, и със сигурност ще продължаваме максимално да се възползваме от това сътрудничество още дълъг период от време.

Бъдете здрави и все така отзивчиви към своите клиенти!

Бойко Михайлов
Управител
Боми Ауто ЕООД
www.bomiauto.com

 

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък

0
Ако искате да бъдете един ход пред конкурентите си, време е да помислите как да задържите вече спечелените клиенти по време на кампанията. 
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други