Съвети от блогъри за блогъри – Блогопедия 1.0

За всички, чиято страст е блогването или пък имат желание да стартират свой блог, от няколко дни е достъпна напълно безплатно българската книга от блогъри за блогъри – Блогопедия 1.0. Историята й започва преди година, когато нашия добър приятел и партньор Пламен Петров покани в своя блог всички блогъри, които имат интерес, да се включат в авторския екип. Така набързо се събраха 12 ентусиасти от различни професионални сфери, които да споделят своите изпитани съвети за създаване на успешен блог от всякакъв тип. Обединени от една обща цел да допринесат със своите познания и личен опит за развитието на проекта, активно се включиха: Жюстин Томс, Майк Рамм, Борил Богоев, Десислава Бошнакова, Боян Юруков, Емил Марков, Димитър Николов, Ивелина Атанасова, Събина Панайотова и Поли Козарова. Малко по-късно към екипа се присъединихме и ние от СуперХостинг.БГ в лицето на Методи Дреновски с една интересна и важна тема, свързана с блогването – „Оптимизиране на WordPress“.

В следствие на едногодишен труд и благодарение на приноса на всеки един от авторския екип, Блогопедия 1.0 днес вече е факт, събрала в себе си редица примери и напътствия за изграждането на блог и успешното му позициониране и промотиране. Надяваме се това онлайн издание да бъде от полза не само за онези, в чиито глави узрява идеята да започнат свой блог, но и за всички, които търсят нови приятели, клиенти, нов тип комуникация или по-успешна такава, както за лични, така и за бизнес цели. Всичко това нямаше да е възможно без прекрасния екип, който се обедини около тази идея. Благодарим на всички ви и най-вече на Пламен Петров, който ни направи част от този вълнуващ и интересен проект.

За да откриете ценните за вас съвети или просто да се запознаете с нашето общо творение, е необходимо само да свалите безплатно вашето .pdf издание на Блогопедия 1.0. И тъй като Интернет пространството е може би най-динамичния свят, в който пребиваваме, актуална информация за различни новости и интересни допълнения към Блогопедия 1.0, ще може да откриете и в блога на проекта Blogopedia.bg.

Ще се радваме да споделите впечатления или пък да допълните съвети от вашия личен опит, за да може следващата Блогопедия да бъде още по-добра.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments