БГ САЙТ и състезанията за млади уеб таланти

Като компания, която се стреми да подкрепя и подпомага развитието на Уеб бранша в България, за трета поредна година имаме удоволствието да бъдем основен спонсор на конкурса БГ Сайт. Тази година регистрацията за участие ще бъде достъпна до 30 септември 2010 год., така че все още имате шанс да се включите в съревнованието и да премерите сили с едни от най-добрите сайтове за 2010 год. По традиция журито и публиката ще гласуват за най-добрите сайтовете в общо 14 категории в рамките на месец октомври, а престижните уеб награди ще бъдат връчени през ноември. Организаторите и тази година са предвидили традиционния Уеб семинар, на който ще се включим и ние с много интересна и полезна презентация. Наред с разнообразната програма единадесетото издание на БГ Сайт отново ни зарадва с нова инициатива и специалното внимание, което отделя на младите хора в Интернет. С нова категория Startup конкурса отвори врати за безплатното участие на сайтове и фирми, основани през последната година от младите предприемачи до 25 години и си постави за цел да отличи най-добри сред тях.

БГ Сайт състезания

Възможностите за младите хора в уеб не приключват с това. Тук идва и най-приятната и атрактивната част в тазгодишното издание, а именно състезанията 20-20-2 и раздаването на атрактивни награди. Всички млади програмисти и дизайнери на възраст до 20 години, могат да се включат в едно от 5 тематични състезания, като премерят сили с 20 човека за 2 часа, изпълнявайки една от поставените задачи.

За нас винаги е било важно да подкрепяме младите таланти в Интернет и с радост се включихме в едно от състезанията. Задачата, която сме предвидили ние, се изразява в това да бъде разработен плъгин за WordPress, за търсене на домейни с API интерфейса на СуперХостинг.БГ. За да бъде по-интересно състезанието, необходимата документация за разработка на задачата, ще бъде подадена в деня на самите състезания. Това, което можем да разкрием на този етап, е че като улеснение участниците ще получат базов празен плъгин, за да могат да се фокусират основно върху същината на задачата, използвайки нашия API интерфейс. Във всяко състезание най-атрактивната част са наградите, затова за победителя и неговия подгласник ние избрахме чисто нов смартфон HTC HD2 и една година VPS Pro от СуперХостинг.БГ.

Първа награда – HTC HD2

Втора награда – VPS Pro за 1 година

Заявки за участие в състезанието могат да бъдат подадени до 20 октомври 2010 год., а самото съревнование ще се проведе в рамките на традиционния Уеб семинар на БГ сайт, на 12 и 13 ноември 2010 г. Ще се радваме да се включите в това предизвикателство, защото ще ви даде една много добра възможност да оцените своите способности. Не забравяйте, че освен ценен опит, можете да получите и много приятна награда от нас.

В Блогът на Юруков можете да прочете още една гледна точка за БГ Сайт и състезанията и да получите ценни насоки за нашата задача. Желаем успех на всички!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
6 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments