.BG домейни на специална цена с промо код „3MART“!

Ето така с усмивка и позитивизъм екипът на нашата хостинг компания посрещнахме Националния празник в неделя:

“Честит 3-ти март! Патриотичният дух завладя и екипа ни по повод Националния празник на България! 🙂 А на вас, приятели, пожелаваме да бъдете здрави, решителни, целеустремени и помнете, че силата на духа е заразяваща! Надяваме се сме успели да ви заредим с надежа за по-хубаво бъдеще, което вярваме, че е в ръцете на Новото поколение! 😉 Нека денят ви бъде страхотен!” 🙂

Още настроение можете да намерите във Facebook страницата ни.

Ето и как ще отбележим Националния празник, заедно с вас – нашите клиенти: 🙂

Само по случай 3-ти март всички наши настоящи и нови клиенти можете да се възползвате от 17% отстъпка от цената на националните .BG домейни! Предлагаме домейните от областта .BG само за 48,75 58,75 лв./год. с ДДС! Така спестявате 10 лв… и това не е всичко – ако добавите и хостинг план във вашата поръчка, ще ви подарим 17% отстъпка и за него! 🙂

Отстъпката в размер на 17% от стандартната цена за нов или трансфериран .BG домейн и хостинг план се получава чрез въвеждането на промо код „3MART“ на последната стъпка от онлайн поръчката!

Промоцията е валидна за нови и съществуващи клиенти, при поръчки за нови и трансферирани домейни от областта .BG, както и за хостинг планове СуперСтарт, СуперПро и СуперХостинг.

И като говорим за .BG домейни, защо е важно за вас и бизнеса ви да имате такива?

  1. От практиката си досега, виждаме, че нашите клиенти имат изградено мнение, че процедурата за регистрация на .BG домейните е сложна. В същото време така се гарантира достоверността на фирмата и актуалната информация за лицето, регистрирало домейна. Това създава много по-голямо доверие в посетителите на сайта – вашите настоящи и нови клиенти!
  2. Също така, при .BG домейните все още има много възможности за съчетаване на различни комбинации на български и/или английски език. Всички знаем, че подходящо избраното име на домейн е първото нещо, което клиентите свързват с вас в Интернет пространството!
  3. Ако вашия бизнес е позициониран и в България, това допринася за маркетинговата ви стратегия, както и изграждане на вашата марка.

За последните 2 години, в които сме официален Регистратор на .BG домейни, се постарахме да улесним максимално процедурите по регистрация на домейни от областта .BG и трансфер на домейн от областта .BG във ваша полза, като в същото време спазваме всички изисквания на Регъстър.БГ. Важно е да отбележим, че когато регистрирате своя .BG домейн през нас, това за вас е:

  • по-лесно
  • по-евтино
  • домейна е ваша собственост и е регистриран на ваше име!

От февруари 2011 г., когато стартирахме регистрацията на .BG домейни за нашите клиенти до сега, 10% от всичките над 60 000 домейна, регистрирани в нашата хостинг компания, са .BG домейни. За сравнение, през миналата година около 20% от всички регистрирани домейни са .BG. Техният брой продължава да се увеличава и за да бъдете актуални и да спечелите доверието на своите клиенти, ви препоръчваме да не изпускате момента и да изберете най-подходящия .BG домейн сега>>.

Да, процедурата по регистрация на .BG домейн е свързана с допълнителни условия… и все пак те могат да се извършат само в три стъпки: 🙂

1. Избор на име

Името на домейна играе важна роля за успешно представяне в Интернет. Важно е да съобразите то да е:

  • лесно за произнасяне и изписване;
  • възможно най-кратко;
  • лесно за запомняне;
2. Конфигурация

След като избрания от вас домейн е добавен като услуга в клиентския ви профил, е необходимо той да бъде конфигуриран, т.е. да се въведат данните на физическото или юридическото лице, на чието име се регистрира домейна (Регистрантът). Ето и допълнителна информация за това как да извършите Конфигуриране на домейн от областта .BG

* А тук може да прочетете повече за Конфигуриране на домейн .BG при трансфер към СуперХостинг.БГ

3. Подписване на заявка или пълномощно

При последната стъпка е необходимо Регистрантът да подпише документ, който служи за идентификация и удостоверяване на неговата самоличност пред Регистър.БГ. Документът може да бъде или заявка за регистрация, или пълномощно. До няколко часа след като получим подписания документ, ще регистрираме окончателно избрания от вас домейн. За да можете да прецените правилно кой от двата документа е по-подходящ за вас, може да прочетете за разликата между тях на нашата помощна страница:

* При трансфер на домейн от областта .BG също се изисква подписване на заявка за регистрация или пълномощно.

Отново ви поздравяваме с Националния празник 3-ти март и се надяваме, че сме ви зарадвали с промоцията ни за националните .BG домейни! Идеята на тази публикация е да сме изчерпателни, но не енциклопедични, 🙂 полезни, но избора да е ваш, и разбира се, усмихнати! 🙂 Не забравяйте, ние сме тук за да ви помогнем и дадем най-добрите насоки както за .BG домейните, така и за всички останали услуги!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

3 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.
8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин

8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин [Аудио]

0
Сега е време да Ви помогнем да създадете бързо, лесно и в рамките на часове, своя онлайн магазин с платформата Shopiko.

Black Friday: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти!

0
Задаваме 7 въпроса, през които трябва да преминете, за да имате изряден WooCommerce магазин. Типично в наш стил, не Ви спестяваме и отговорите.