https://blog.superhosting.bg/best-hosting-plans.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Блог на SuperHosting.BG

Нови параметри на хостинг плановете за Новата 2010 Година!

2016-06-21
Новини и събития

Хостинг планове с нови параметриВерни на принципа винаги динамично да следваме тенденциите в сферата на хостинг услугите и нуждите на нашите клиенти, от 20 Януари 2010 г. увеличихме параметрите на всички хостинг планове! Радостната новина е, че както винаги увеличението на параметрите на плановете не рефлектира върху цените и качествата на предлаганите услуги, като новите планове ще се предлагат на същите изключителни цени, при запазване на качеството.

Промяната се изразява основно в увеличението на дисковото пространство и месечния трафик, като при хостинг плановете СуперПро и СуперХостинг е увеличен значително и броят на безплатните Add-On домейни.

В отговор на многобройните запитвания, защо не предлагаме план с неограничен трафик, променихме трафика на хостинг план СуперХостинг на неограничен. Чрез тази промяна се надяваме, че повече клиенти с различни потребности ще могат да се възползват от нашите услуги, без да се притесняват от ограничението в месечния трафик.

Продължаваме и за напред да се развиваме в същата насока, като винаги ще се стремим да предлагаме на своите клиенти планове с най-добри параметри и постоянно нарастващо качество на услугите. Наша основна цел е клиентите, избрали СуперХостинг.БГ, в нито един момент да не се съмняват в правилния си избор, и да знаят, че ние работим изцяло в техен интерес.

Още информация за промяната на плановете и за новите параметри има и в секцията новини, на нашия сайт.

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

Оставете коментар

10 Коментара към "Нови параметри на хостинг плановете за Новата 2010 Година!"

Уведоми ме при
avatar

Благовест Георгиев
Гост
8 февруари 2010 21:23

Spodeli.me ви се радва!

SuperHosting.BG
SH
4 февруари 2010 17:23
Здравейте на всички и благодарим за хубавите думи! @Тодор Христов – Въпросът ви има доста технически аспекти и най-добрия вариант е да пишете на колегите от Техническата Поддръжка да ви изпратят подробна информация. @Боян – Вие сте инициативен човек и не се съмняваме, че ще ги ползвате правилно 🙂 @Ник – Конкуренцията отдавна копира от нас ,като понякога копират целите текстове на новините и ги поставя при тях. Качествените хостинг услуги обаче, е това което не могат да ни копират. @Николай – Да, важи и за настоящите клиенти, като ъпгрейда… още »
Amur.bg
Гост
31 януари 2010 18:55

От как сме дошли при Вас – и за миг не сме се съмнявали в избора си 🙂 Съппорта ви е страхотен, а и постоянно мислите как да изненадате приятно клиентите си 🙂

Препоръчвали сме ви и ще продължим да ви препоръчваме !

3D Уеб дизайн
Гост
31 януари 2010 14:08

Новината е супер и за нас и за всички наши клиенти на които сме ви препоръчали – вече гонят цифрата 90. Пожелавам ви все така успехи и все по-добри хостинг планове и занапред.

Доколкото разбрах ъпдейта се прилага и за старите клиенти, не само за нови, нали?

Димо Желев
Гост
Димо Желев
30 януари 2010 23:06

Не намирам цените за добавяне на допълнителен домейн към хостинг план, ако броят на адон домейните вече е изчерпан. Това съществува ли като услуга все още?

wpDiscuz