https://blog.superhosting.bg/best-hosting-plans.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Нови параметри на хостинг плановете за Новата 2010 Година!

2016-06-21
Новини и събития

Хостинг планове с нови параметриВерни на принципа винаги динамично да следваме тенденциите в сферата на хостинг услугите и нуждите на нашите клиенти, от 20 Януари 2010 г. увеличихме параметрите на всички хостинг планове! Радостната новина е, че както винаги увеличението на параметрите на плановете не рефлектира върху цените и качествата на предлаганите услуги, като новите планове ще се предлагат на същите изключителни цени, при запазване на качеството.

Промяната се изразява основно в увеличението на дисковото пространство и месечния трафик, като при хостинг плановете СуперПро и СуперХостинг е увеличен значително и броят на безплатните Add-On домейни.

В отговор на многобройните запитвания, защо не предлагаме план с неограничен трафик, променихме трафика на хостинг план СуперХостинг на неограничен. Чрез тази промяна се надяваме, че повече клиенти с различни потребности ще могат да се възползват от нашите услуги, без да се притесняват от ограничението в месечния трафик.

Продължаваме и за напред да се развиваме в същата насока, като винаги ще се стремим да предлагаме на своите клиенти планове с най-добри параметри и постоянно нарастващо качество на услугите. Наша основна цел е клиентите, избрали СуперХостинг.БГ, в нито един момент да не се съмняват в правилния си избор, и да знаят, че ние работим изцяло в техен интерес.

Още информация за промяната на плановете и за новите параметри има и в секцията новини, на нашия сайт.

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

Оставете коментар

10 Коментара към "Нови параметри на хостинг плановете за Новата 2010 Година!"

Уведоми ме при
avatar
Благовест Георгиев
Гост

Spodeli.me ви се радва!

SuperHosting.BG
SH
Здравейте на всички и благодарим за хубавите думи! @Тодор Христов – Въпросът ви има доста технически аспекти и най-добрия вариант е да пишете на колегите от Техническата Поддръжка да ви изпратят подробна информация. @Боян – Вие сте инициативен човек и не се съмняваме, че ще ги ползвате правилно 🙂 @Ник – Конкуренцията отдавна копира от нас ,като понякога копират целите текстове на новините и ги поставя при тях. Качествените хостинг услуги обаче, е това което не могат да ни копират. @Николай – Да, важи и за настоящите клиенти, като ъпгрейда… още »
Amur.bg
Гост

От как сме дошли при Вас – и за миг не сме се съмнявали в избора си 🙂 Съппорта ви е страхотен, а и постоянно мислите как да изненадате приятно клиентите си 🙂

Препоръчвали сме ви и ще продължим да ви препоръчваме !

3D Уеб дизайн
Гост

Новината е супер и за нас и за всички наши клиенти на които сме ви препоръчали – вече гонят цифрата 90. Пожелавам ви все така успехи и все по-добри хостинг планове и занапред.

Доколкото разбрах ъпдейта се прилага и за старите клиенти, не само за нови, нали?

Димо Желев
Гост

Не намирам цените за добавяне на допълнителен домейн към хостинг план, ако броят на адон домейните вече е изчерпан. Това съществува ли като услуга все още?

wpDiscuz