Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Нови параметри на хостинг плановете за Новата 2010 Година!

Хостинг планове с нови параметриВерни на принципа винаги динамично да следваме тенденциите в сферата на хостинг услугите и нуждите на нашите клиенти, от 20 Януари 2010 г. увеличихме параметрите на всички хостинг планове! Радостната новина е, че както винаги увеличението на параметрите на плановете не рефлектира върху цените и качествата на предлаганите услуги, като новите планове ще се предлагат на същите изключителни цени, при запазване на качеството.

Промяната се изразява основно в увеличението на дисковото пространство и месечния трафик, като при хостинг плановете СуперПро и СуперХостинг е увеличен значително и броят на безплатните Add-On домейни.

В отговор на многобройните запитвания, защо не предлагаме план с неограничен трафик, променихме трафика на хостинг план СуперХостинг на неограничен. Чрез тази промяна се надяваме, че повече клиенти с различни потребности ще могат да се възползват от нашите услуги, без да се притесняват от ограничението в месечния трафик.

Продължаваме и за напред да се развиваме в същата насока, като винаги ще се стремим да предлагаме на своите клиенти планове с най-добри параметри и постоянно нарастващо качество на услугите. Наша основна цел е клиентите, избрали СуперХостинг.БГ, в нито един момент да не се съмняват в правилния си избор, и да знаят, че ние работим изцяло в техен интерес.

Още информация за промяната на плановете и за новите параметри има и в секцията новини, на нашия сайт.

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

10
Оставете коментар

avatar
10 дискусии
0 отговори към коментарите
0 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Благовест Георгиев
Гост

Spodeli.me ви се радва!

СуперХостинг
Гост

Здравейте на всички и благодарим за хубавите думи! @Тодор Христов - Въпросът ви има доста технически аспекти и най-добрия вариант е да пишете на колегите от Техническата Поддръжка да ви изпратят подробна информация. @Боян - Вие сте инициативен човек и не се съмняваме, че ще ги ползвате правилно 🙂 @Ник - Конкуренцията отдавна копира от нас ,като понякога копират целите текстове на новините и ги поставя при тях. Качествените хостинг услуги обаче, е това което не могат да ни копират. @Николай - Да, важи и за настоящите клиенти, като ъпгрейда… още »

Amur.bg
Гост

От как сме дошли при Вас - и за миг не сме се съмнявали в избора си 🙂 Съппорта ви е страхотен, а и постоянно мислите как да изненадате приятно клиентите си 🙂

Препоръчвали сме ви и ще продължим да ви препоръчваме !

3D Уеб дизайн
Гост

Новината е супер и за нас и за всички наши клиенти на които сме ви препоръчали - вече гонят цифрата 90. Пожелавам ви все така успехи и все по-добри хостинг планове и занапред.

Доколкото разбрах ъпдейта се прилага и за старите клиенти, не само за нови, нали?

Димо Желев
Гост
Димо Желев

Не намирам цените за добавяне на допълнителен домейн към хостинг план, ако броят на адон домейните вече е изчерпан. Това съществува ли като услуга все още?