5 дизайна на сайт за красота + цветови схеми

Запознахте ли се със статията ни “Имате салон за красота? Време е да Ви намират онлайн!”?
А спомняте ли си обещанието, което Ви дадохме там:

…много полезни съвети и ценна информация за старта и развитието на Вашето онлайн пространство?

Време е да дадем начало на същинската поредица, този път посветена на бизнеса, който служи на красотата във всичките ѝ измерения – салоните за красота.

Ако отдавна плувате в необятните води на този бранш или имате намерение тепърва да се гмурнете в тях, следващите редове са именно за Вас.

В тази статия ще Ви разкажем защо и как да „клонирате” бизнеса си в дигиталното пространство, без това непременно да означава разработка от специалист, огромна инвестиция от ресурси и технически затруднения.

В случай че Ви предстои да си направите сайт, може би е време да Ви припомним за нашата СуперИнтуитивна платформа.

Сайт билдър

Запомнете това име, когато Ви е нужно решение за изграждането на Вашия бъдещ сайт. Сайт билдър не просто Ви спестява време и усилия, но Ви позволява сами да моделирате визията и структурата на Вашия уеб проект.

Каквото и да Ви кажем за платформата, не би било достатъчно убедително, преди сами да тествате услугата.

Заедно с нея получавате:

 • свободата да реализирате идеята си за сайт чрез модерни дизайнерски шаблони;
 • възможността да правите промени в реално време, които се отразяват веднага не само в администрацията на сайта, но и в публичната му част;
 • безплатен и надежден хостинг за безпроблемната работа на Вашия онлайн проект;
 • SSL сертификат, с който ще спечелите доверието на Вашите потребители;
 • предимството сами да стартирате дигиталния си проект без намесата на техническо лице или наличието на специални умения;
 • възможност да се възползвате от опцията Drag & drop за бързо и лесно управление на всеки елемент в сайта Ви;
 • достъп до полезни интеграции, с които да обогатите сайта си така, че да функционира в полза на Вашия бизнес и още.

И понеже знаем колко е важно да отведете бъдещите си клиенти в атрактивна онлайн дестинация, която е в унисон с физическото Ви студио за красота, ще Ви предложим няколко варианта за стилизирането на Вашия сайт с помощта на Сайт билдър.

Дизайнът има съществена роля за успешното развитие на Вашето дигитално присъствие, особено когато сте посланици на красотата.

Колкото повече старание положите за визията на сайта, толкова по-добре ще представите услугите и бранда си пред всички онези, които още не Ви познават.

Това предполага използването на качествени изображения, въздействаща цветова комбинация и внимание към детайла.

Ето какви са нашите предложения:

5 идеи за шаблон на Вашия beauty сайт

#1 Celine

Стартираме с един от най-красивите ни Сайт билдър шаблони, който може да послужи за добра основа за бъдещия Ви сайт. Най-хубавото му качество е, че можете само да замените наличното графично и текстово съдържание с Ваше и получавате изцяло нова визия на Вашия онлайн проект.

Имайте предвид, че ако нещо от дизайна не Ви харесва, можете лесно да го премахнете или да го замените с елемент по Ваш избор.

Разгледайте шаблона:

За да видите в детайли шаблона Celine, кликнете тук.

В случай че Ви е нужна още една идея как бихте могли да трансформирате шаблона Celine, ще Ви дадем прекрасен пример, заимстван от наши клиенти.

Вижте как с наличието на авторски снимки и персонализирано текстово съдържание клиентите ни творят чудеса и развиват своя бизнес онлайн:

#2 Willow

Безспорно Willow ще грабне вниманието Ви отраз със своя атрактивен дизайн и структура.
Първоначално ще си помислите:

Дали това е шаблонът, който най-добре може да представи моя бизнес с разкрасителни процедури?

Но ако му добавите необходимите страници, използвате Ваши снимки и подредите описанията на услугите си заедно с ценоразписа, би могъл да окаже подходящо решение, с което да дадете начало на дигиталното си присъствие.

Направете кратка видео разходка из шаблона:

Демо сайта на Willow ще откриете в страницата ни.

#3 My Exp

Ако фантазията Ви не познава граници, значи разполагате с пълния потенциал да преобразите всеки един шаблон в Сайт билдър до неузнаваемост.

Вероятно трудно ще си представите как шаблонът My Exp би могъл да се адаптира към Вашия бизнес с помощта на малко въображение, необходимите ресурси (изображения и текст) и изчистен дизайн.

Подредбата на елементите, модерната визия и интуитивната навигация в My Exp могат да се окажат всичко, което търсите за сайта на Вашия beauty салон.

Ето какво съдържа в себе си шаблонът My Exp:

Разгледайте пълния демо сайт.

Тук е мястото да Ви покажем как наши клиенти са развихрили въображението си и са стилизирали своя beauty сайт, като са използвали шаблона My Exp.
А резултатът говори сам по себе си – красива визия и функционалност.
Ще се убедите от нашето кратко видео:

Можете да посетите сайта, като последвате препратката.

#4 To Thryliko

На пръв поглед този шаблон изобщо няма да Ви тласне към темата за красотата и нейните превъплъщения. Но ако му дадете шанс и му позволите да отлежи в съзнанието Ви за малко повече от минута, ще разберете, че всъщност може да е всичко, от което имате нужда.

За да го приспособите изцяло към идеята си, е необходимо да промените фона, снимките и съдържанието в него. Възползвайте се от готовите бутони с призив за действие (call-to-action), с които да провокирате желанието на потенциалните си клиенти да се доверят на Вашите услуги.

Можете да видите шаблона във видеото ни:

Разгледайте шаблона тук.

#5 DEFAULT

Ако предходните шаблони Ви се сториха извън темата, която вълнува beauty предприемачите, сме готови да Ви запознаем с дизайн, който… няма дизайн.

Точно така. Имате възможността да започнете изграждането на Вашия бъдещ сайт от самото начало. Вие сте творците, изправени пред абсолютно бяло платно, готово да приеме облика, който визуализирате в съзнанието си.

beauty-websites-templates
Ще си кажете:

Как мога да почерпя вдъхновение за моя сайт от празен шаблон?

Готови сме да Ви отговорим на този въпрос – с едно стилно дизайн предложение, което може да Ви бъде добра отправна точка при стартиране.

В нашия демо сайт ще откриете впечатляващи цветове, елементи и качествени фотографии, които стоят в основата на истински красивите сайтове.
Вижте предложението ни, което изградихме от нулата, в нашето кратко видео:

Подходящи цветови комбинации за Вашия сайт

Както неведнъж сме споменавали, цветовете имат важна роля за всеки бизнес.

Независимо дали дейността Ви е свързана с ремонт на жилищни сгради, развивате собствена дигитална агенция, предлагате копирайтинг услуги или имате студио за красота, цветовете влияят върху потребителските възприятия.

Има значение как ще посрещнете клиентите си и какви впечатления ще оставите у тях при първата им среща с Вашето дигитално портфолио, защото от това зависи дали ще потърсят услугите Ви отново.

Комбинацията от цветове трябва да вдъхва доверие и да бъде в симбиоза с имиджа, към който се стремите.

Когато се колебаете какви цветове да изберете, стартирайки сайта си за красота, имайте предвид, че всички нюанси от розовата и лилавата гама ще работят във Ваша полза. Тези цветове са еквивалент на креативност, фантазия и романтика.

Ако обаче целта Ви е да внушите на клиентите си, че работите качествено и предлагате висок клас услуги, може да се доверите на черния цвят.

Ето няколко идеи, около които можете да изградите цветовата концепция на Вашия beauty сайт:

 • Розово и сиво;
 • Лилаво и розово;
 • Жълто и розово;
 • Червено и черно;
 • Синьо и черно;
 • Прасковено и малиново.
Съвет: Изберете един основен цвят и го надграждайте със съответния допълващ нюанс.

Ще Ви онагледим тези комбинации с картинката по-долу. Така ще добиете представа за цветовото съчетание, което бихте могли да използвате при изграждането на Вашата бранд идентичност.
beauty-websites-templates

Съвет: Направете бутоните с призив за действие в сайта си контрастни на преобладаващия цвят, за да провокирате потребителите към действие.

Време е да откриете нови хоризонти през Вашия бизнес, като го направите видим и достъпен в дигиталния свят.
Така ще позволите на по-голяма аудитория да научи за съществуването и услугите Ви.

Най-лесният и удобен начин да стартирате онлайн присъствието си е с помощта на Сайт билдър.
Възползвайте се от неговите предимства и развивайте бизнеса си успешно.

ТЕСТВАЙ БЕЗПЛАТНО ЗА 7 ДНИ

Запознайте се и с останалите статии от поредицата, посветена на салоните за красота!

Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.

Black Friday: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти!

0
Задаваме 7 въпроса, през които трябва да преминете, за да имате изряден WooCommerce магазин. Типично в наш стил, не Ви спестяваме и отговорите.
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.