B-Pay – удобен начин за плащане през банкомат

B-Pay - удобен начин за плащане през банкомат

Искало ли ви се е да можете директно да заплатите през банкомат за вашите хостинг услуги в СуперХостинг.БГ. Това е възможно посредством услугата B-Pay. От съвсем скоро предлагаме и този удобен, бърз и лесен вариант като още едно улеснение за вас, нашите клиенти. Чрез B-Pay вие можете да направите плащане по всяко време на денонощието – 7 дни в седмицата. За да използвате този начин на плащане, е необходимо да посетите удобен за вас B-Pay банкомат и да платите поръчката чрез дебитна или кредитна карта. Предимството на услугата е, че могат да се използват български и международни дебитни и кредитни карти, като VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express.

Извършването на плащането се състои в 5 лесни стъпки:

  1. За да може вашето плащане да се идентифицира от системата на B-Pay, е необходимо при пускане на поръчката в СуперХостинг.БГ да изберете начин на плащане B-Pay и да запишете 10-цифрения код, който ви се генерира автоматично;
  2. Когато сте стигнали при избрания от вас банкомат и поставите вашата карта, от меню Други услуги трябва да избирате – B-Pay;
  3. След това системата изисква от вас да въведете код на търговец, като този код за СуперХостинг.БГ е 60 000;
  4. На следващия екран е необходимо да въведете и 10-цифрения код, който сте записали при пускане на поръчката;
  5. При последната стъпка е видима информация за името на търговеца, кратко описание на плащането, дължимата сума и наличността по вашата сметка преди плащането. За да извършите успешно транзакцията, е необходимо само да я потвърдите.

Надяваме се, че този нов начин за заплащане на вашите хостинг услуги, ще ви улесни допълнително и ще бъде от полза за вас. Към момента множество банкомати в цялата страна поддържат услугата B-Pay. За да изберете най-удобния за вас, ви препоръчваме да разгледате този списък с адресите на банкомати, част от системата на B-Pay. Описание на другите начини за плащане, които предлагаме, можете да видите на нашия сайт в секция Често задавани въпроси – Какви са възможните начини на плащане?.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.
Интернет: 3-те най-популярни мита

Интернет: 3-те най-популярни мита за глобалната мрежа [Аудио]

1
Какво е интернет и какво уеб? Дали интернет е собственост на някого? И дали интернет е еднакъв за всички хора? Вижте трите най-популярни мита за интернет!