Бях на TEDxBG и реших да …

TEDxBG 2012С това изречение върху еко торбичките си организаторите на TEDxBG провокираха посетителите на вдъхновяващото събитие миналата събота – 14-ти януари. Ние също ви провокираме да продължите изречението като коментар под тази публикация или във Facebook страницата на нашата хостинг компания СуперХостинг.БГ. Ще е супер, ако споделите и снимки с надписаните торбички! Така мотивиращата “зараза” и вдъхновение на събитието ще докосне още повече хора! 🙂

Идеята на TED трудно може да се пресъздаде със снимки, публикации или видео. Тя трябва да се почувства чрез атмосферата, лекторите и публиката на самото събитие. Ние само можем да кажем: “Напълно вдъхновени сме от TED и това ще продължава поне за година напред!” 🙂

Много искахме да предоставим билети на всички, които взеха участие в нашата блог игра – Спечелете безплатен пропуск за TEDxBG 2012!, но физически залата нямаше как да побере всички желаещи. 🙁 За следващия TEDxBG 2013 дано всички фенове и последователи успеят да запазят своето място и допринесат за надъхващата атмосфера на събитието! Ние с каквото можем, обещаваме, че ще помогнем!

И така … Сега за TEDxBG 2012 – събитието започна в събота с: “Очакваме да започне едно от най-интересните събития за годината с участието на СуперХостинг.БГ! 🙂 Желаем на всички изключително вдъхновен и изпълнен с нови идеи ден!” 🙂 и денят наистина беше такъв:

Точно преди старта на събитието - 09:56, 14.01.2012 г.
Точно преди старта на събитието – 09:56, 14.01.2012 г.
Ники, Алек и Теди - виновниците за TEDxBG и развитието на идеята в България
Ники, Алек и Теди – виновниците за TEDxBG и развитието на идеята в България
Spooky Action at a Distance - едно запомнящо се зрелище
Spooky Action at a Distance – едно запомнящо се зрелище
Финалът със Златин Цветков и неговото: 'Не, няма нужда!'
Финалът със Златин Цветков и неговото: ‘Не, няма нужда!’
Снимки – лиценз CC NC-ND

Цялостното емоционално присъствие на публиката в залата можете да проследите в Twitter с hashtag: #tedxbg.

Още снимки можете да намерите на официалната Facebook страница на TED България и TEDxBG 2012 Official Photos.

С обзор, мнения и още от емоциите на присъстващите, можете да се запознаете на следните адреси:

– Крис – личен блог – TEDxBG 2012 – Крис Георгиев, блог;
– Не, не трябва – Деси Бошнакова, блог;
– TEDxBG 2012 – политика, журналистика и образование – Комитата и Стойчо, блог;
– За идеите, които напират. – Светът на Боби, блог;
– TEDxBG 2012 – Тук съм, няма нужда! – dnevnik.bg.

И отново, предизвикваме ви и очакваме да продължите изречението: “Бях на TEDxBG и реших да …”. Ще се радваме да напишете коментари тук или във Facebook страницата ни, като там ще е супер, ако споделите и снимки с надписаните торбички. Така, както казахме и в началото на публикацията: „мотивиращата “зараза” и вдъхновение на събитието ще докосне още повече хора!“ 🙂

За нас е изключително приятно да сме партньори и да участваме на това стойностно, интересно и изпълнено с истински дух събитие! Поздравления на Ники, Алек и Теди за организацията! 🙂

Нашето изречение продължава така:

“Бяхме на TEDxBG и решихме, както винаги,  да бъдем там всеки ден; 🙂 да работим и се развиваме със сърце, дух и вдъхновение; да намираме и обединяваме повече последователи и да създаваме идеи … и бъдеще!”

А вашето?

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Искам сайт, но не знам откъде да започна

Искам сайт, но не знам откъде да започна [Аудио]

2
Решихме да Ви споделим накратко стъпките, които трябва да извървите, за да изградите своето онлайн присъствие.
6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

0
Ако не искате само баба Ви и приятелките ѝ да са чували за Вас, помислете за собствен сайт. Даваме Ви 6 причини защо се нуждаете от силно интернет присъствие.
Блог статия - популяризация на съдържание

Написах статия: 9 идеи за повече посетители на Вашия блог

0
Написахте блог статия. Поздравления! А сега накъде? Вижте нашите предложения за успешна популяризация на блог статии. Повече в СуперБлога!