Изненади и впечатления след БГ САЙТ 2010

Изненади и впечатления след БГ САЙТ 2010

Тазгодишното издание на БГ Сайт отново донесе на мнозина много положителни емоции, приятни изненади, интересни идеи и поводи за размисъл. Всичко това споделихме и ние на 12 и 13 ноември, когато екипа на СуперХостинг.БГ се потопи в атмосферата на уеб семинара и най-емоционалната част – официалната церемония по награждаването в 11-то издание на конкурса. В рамките на церемонията бяха раздадени златни статуетки и грамоти на едни от най-добрите сайтове за 2010 год., а за първи път бе връчена и сребърна награда на най-добрия проект в StartUp категорията за младите предприемачи до 25 години. Официалната част бе закрита след като традиционно експертното жури на БГ Сайт връчи 3 специални награди и събра всички победители за обща снимка. За нас бе приятна изненада и изключителна чест, че именно ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ получихме една от тези 3 награди за цялостен принос в Уеб бранша, за усилията ни да подкрепяме развитие му и за помощта, която се стараем да оказваме на Уеб събитията в България. Определено този жест донесе вълнение и радост за целия ни екип, който с гордост прие почетната статуетка и я настани на специално място в офиса ни. Другите две специални награди, заслужено отидоха при нашия добър приятел и партньор Огнян Младенов и при Томас Хигинс, който в последните 10 години продължително инвестира в българския Уеб бранш.

награждаването на БГ Сайт 201
Управителите на СуперХостинг.БГ на награждаването на БГ Сайт 2010
Снимка: Webcafe.bg
Част от нашите награди и грамоти
Част от нашите награди и грамоти, които ни радват и стимулират да продължаваме с още крачки напред

Организаторите и тази година се бяха постарали да измислят свежа закачка и да ни стимулират всички заедно да извървим една крачка напред. Семинарната програма, която традиционно придружава целия конкурс, обхвана важни и актуални теми, някои от които предизвикаха интересни дискусии. Първият семинарен ден бе открит с лекция на нашия управител Методи Дреновски, който засегна интересна и надяваме се полезна за публиката тема. В своята презентация той очерта различните уеб хостинг услуги и основните въпроси, които трябва да изясните преди да изберете хостинг. Част от презентацията му отдели внимание и на това как бихте могли да изберете хостинг за вашите клиенти и какво можете да им предложите, възползвайки се от различните възможности, които СуперХостинг.БГ ви предоставя – реселърски пакети, партньорски програми, ценови листи и VPS хостинг Reseller.

церемония на 11-те издание на БГ Сайт
Журито и наградените на официалната церемония на 11-те издание на БГ Сайт, Снимка: БГ Сайт
Мнозина направиха своята голяма крачка напред
Мнозина направиха своята голяма крачка напред на официалната церемония, Снимка: БГ Сайт

Сред другите интересни лектори от двата семинарни дни можем да посочим Деси Бошнакова, Мартин Попов, Жанет Найденова, Андрей Хадживасилев, който ни разсмя с доста весели вирусни кампании, Йордан Жечев и Александър Варов, както и Владимир Петков – Kaladan. Тъй като съвсем скоро ще бъдат качени записи от лекциите в сайта на събитието, ви препоръчваме да изгледате интересните за вас лектори и теми. Сигурни сме, че можете да се запознаете с полезни съвети, ценни насоки или интересни идеи за размисъл.

По време на семинарната програма на 13 ноември се проведе и състезанието за младите уеб таланти, които разработиха plugin за WordPress за търсене на домейни с нашия API интерфейс. След предварителната задача, която поставихме, трима бяха финалистите, които имаха възможност да се борят за наградите. Макар и само двама да изпълниха второто задание, се надяваме, че освен с хубави награди, те си тръгнаха и с нови знания и увереност, защото точно това бе идеята на практическата насоченост на състезанието.

1-ва награда
1-ва награда – Смартфон HTC HD2 спечели Иван Иванов
Снимка: БГ Сайт
2-ра награда
2-ра награда – VPS Pro за 1 година получи Стоимен Стоименов
Снимка: БГ Сайт

След финалната част на 11-то издание на БГ Сайт, с нетърпение очакваме следващото. Година по-късно се надяваме, че всички заедно ще сме извървели още една крачка напред. Поздравяваме всички наши партньори, приятели и клиенти, които също получиха почетна статуетка или грамота. Честито и на всички, спечелили вота на журито или гласовете на публиката. Желаем още много бъдещи успехи и стремеж за развитие!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
7 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!

Black Friday: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин

1
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.