Вече сме на 6 години!

Любомир Русанов - Управител на СуперХостинг.БГЛюбомир Русанов, основател и управител на СуперХостинг.БГ – за развитието на компанията, услугите и екипа ни през последната една година:

6-години – много малко, ако се сравняваш с големи технологични гиганти, но толкова много, ако погледнеш назад и видиш какво си постигнал! Още една година отлетя за нас от СуперХостинг.БГ. Година, която беше много динамична, в която се сблъскахме с нови и неочаквани предизвикателства, през която вярвам, че положихме основите за следващите поне още10 години.

По какво работихме:

  • Стартирахме регистрацията на .BG домейни – нещо, което дълго време очаквахте от нас. Направихме го така, че да бъде максимално лесно за вас, нашите клиенти. От старта на услугата през февруари 2011 г. вече управляваме над 1500 ваши .BG домейни. Цифрата не е голяма, но само показва големия потенциал на това разширение.
  • Преместихме се в нов дейта център – едно трудно и много отговорно решение, което откровено мога да кажа, че беше отлагано. Но веднъж взето, беше реализирано по перфектен начин.
  • Много нововъведения и подобрения по услугите – за тази една година, увеличихме параметрите на практически всички хостинг услуги, които предлагаме. Това беше съпроводено в някои случаи и с намаляване на цената им. Искам да ви уверя обаче, освен параметрите на услугите, сме подобрили и тяхното качество от гледна точка на по-добър хардуер, по-добра Интернет свързаност, по-добро обслужване.
  • Подкрепихме и участвахме на много Интернет събития – често ме питат „Защо подкрепяте всяко събитие“. И винаги отговарям – „Подкрепяме само най-стойностните събития! Тези, които развиват Интернет бранша. Тези, които дават добавена стойност на нашите клиенти.“ Вярвам, че това е нещо, което ни отличава, а и ни дава близък контакт с хората, които ползват нашите услуги.
  • Разширихме мрежата от реселъри и партньори – никоя компания не може да се развива сама, без сериозна мрежа (или кръг) от съмишленици, с които да вървят напред заедно. Вярвам, че чрез нашия непрекъснат стремеж към усъвършенстване и подобряване на услугите, отличното обслужване и балансираната ценова политика, наистина даваме висока добавена стойност на всички наши реселъри, партньори или фенове. Най-важното е, че те имат високо доверие в нас!

Всичко изброено до тук е едната страна на монетата. От друга страна, работихме и по няколко проекта, чиито резултати ще видите в следващите няколко месеца:

  • Старта на новата ни платформа Super VPS Cloud – платформа, която ще улесни значително използването на виртуалните сървъри, ще ги направи по-гъвкави, по-лесно скалируеми и по-близки до „облака“. За реализацията й сме стъпили на една от най-мощните и гъвкави Cloud платформи в света – http://onapp.com/. Използвам случая да ви поканя, на моята презентация на Webit, където ще ви я представя и демонстрирам лично.
  • Подобряване на вътрешните процеси – като компания, развиваща се с бързи темпове, беше много важно процесите вътре в организацията да са максимално прости и ясни и винаги правилно фокусирани – ние предлагаме Супер Хостинг! Благодаря на целия ни екип за всеотдайността и високата мотивация – без вас, колеги, нямаше да успеем да стигнем до тук!
  • Новият ни сайт – само ще кажа, че ще е страхотен, съобразен с най-новите тенденции и дори налагащ тенденции – поне за България.
  • Няколко секретни проекта, чиито резултати ще видите до една година.

Какво ни мотивира да вървим напред и да се развиваме – колкото и клиширано да звучи, това сте вие – нашите клиенти. Ние сме тук не просто да предлагаме хостинг услуги, а да ви помогнем да реализирате вашите идеи, желания, бизнес, а защо не и мечти. През изминалата година сме отговорили на близо 60000 запитвания по имейл и през нашата система за обслужване на клиенти и сме приели над 20000 телефонни обаждания. По важното за мен е, че огромният процент на тези контакти не са били свързани с проблеми! По-скоро с въпроси за съдействие от наша страна – как да подобрите и използвате оптимално вашите услуги.

В заключение искам да благодаря на всички – клиенти, партньори, доставчици, екип. Благодаря ви, колеги и нека продължим да се развиваме заедно! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

14 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)?

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин

8
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.