Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

5 години СуперХостинг.БГ

В първия ден от месец октомври към фирмената ни история се добавя още една година и така с нея поставяме общо 5 свещички на празничната ни торта. За тези 5 години видяхме много, преодоляхме много трудности, отговорихме на милиони запитвания, обработихме хиляди поръчки и най-важното - спечелихме доверието на вас - нашите клиенти. СуперХостинг.БГ е това, което в продължение на 1826 денонощия труд сътворихме благодарение на вас и нашите безспирни усилия. През всичкото това време ние трупахме опит, развивахме се и се учехме заедно с вас - нашите клиенти. Радвахме се на крачките, които поемахме напред във все по-бързо темпо и стигнахме до тук. Още по-упорито продължаваме да развиваме компанията, предлагайки ви не само качествени хостинг услуги, а сигурност и отношение, което печели приятели.

Благодарим на всички наши клиенти и партньори за това, че 5 години продължават да са с нас! Благодарим ви за доверието, за стремежа да се развивате и за безценните съвети, които ни давате!

За тези 5 години за нас, важни бяхте и ще продължавате да бъдете вие, вашето мнение и съвети, вашите нужди и потребности, които са основен двигател на нашето развитие. За да успееш в каквото и да било начинание, трябва да си отговорен, да знаеш точно какво правиш и най-вече да го правиш с желание. Ние го правим и ще продължим да го правим, защото за нас е удоволствие да ви предложим най-доброто. Верни на принципите си ще подкрепяме и занапред вашите проекти и добрите практики в Уеб бранша, ще продължим да налагаме качество и нови стандарти на пазара.

Тъй като рождения ден не може да мине без изненади, решихме по случай 5 години СуперХостинг.БГ, до 5 октомври 2010 год. да ви предложим 55% отстъпка при всяка поръчка на хостинг услуги за период от 12 или повече месеца. Този път в рамките на промоцията Дени ще ви посрещне на на нашия уеб сайт с виртуална чаша шампанско и с възможност да се сдобиете с 55% отстъпка както при нови поръчки, така и при подновяване на вече активни услуги. Предвидили сме и отстъпка в размер на 25% при поръчки на виртуални сървъри и реселърски хостинг планове, без ограничение на избрания в поръчката период.

За финал с приповдиганото настроение ви каним да посетите специална страница по случай събитието и да се запозанете с всички подробности около празничната ни промоция.

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

9
Оставете коментар

avatar
8 дискусии
1 отговори към коментарите
0 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
3D Уеб дизайн
Гост

Според мен са твърда малко феновете за такава голяма фирма като вас. Дължи се по мое скромно мнение на това че нямате такъв бутон на сайта си. Ако не искате да слагате шита на фейсбук с и-фрейм - има си готови начини с джаваскрипт, линковете от него не се проследяват от гоогле 🙂

Каролев
Гост

Facebook 666 души харесват Superhosting.bg 🙂

Господин Димитров
Гост

Страшни отстъпки, евала! Честит ви празник, приятели! 🙂