Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Искаш да отидеш на HackConf 2018? Раздаваме 5 билета!

Краят на лятото е все по-близо, но това далеч не означава, че ще скучаем през идващата есен! Цветният месец септември дава старт освен на учебната година и на сезона на нови СуперСъбития. Първото от тях е съвсем скоро и имаме честта да го подкрепим за поредна година. Дами и господа, представяме ви...

HackConf 2018

Каним ви на 15 и 16 септември в иновационния форум "Джон Атанасов" на София Тех Парк, където ще се проведе една от най-големите технологични и мотивационни конференции у нас, а именно HackConf 2018. За четвърти път събитието ще събере хората от IT бранша, за да ги срещне, обогати и направи септемврийския уикенд СуперИнтересен. Както се изразяват организаторите : Това е събитието, организирано от програмисти за програмисти!  Но дори да не сте програмист, а просто имате интерес към сферата, със сигурност ще откриете нещо полезно за себе си в тази богата палитра HackConf. 🙂

Присъстващите ще имат възможността да чуят теми, засягащи всички аспекти на софтуерната разработка - от създаването на код и новостите в програмни езици, та чак до управлението и комуникацията с екипа ви и какво ли още не.

Лектори от водещи компании в България и чужбина ще ви споделят опита си, който е помогнал за разработката и развитието на продукти и услуги от различни сектори. Ще научите как са се справили с интересни казуси и кои са ключовите стъпки, довели до тяхното решаване. Това определено е събитие, което ще освежи идеите ви и ще ви вдъхнови за нови проекти.

Тази година за първи път лекциите ще се проведат изцяло на английски, а ето и какво още ви очаква:

 • 2 дни интересни лекции за софтуерна изработка;
 • Цял ден с работилници, в които организаторите обещават, че ще си изцапате ръцете;
 • Нетуъркинг паузи с ароматно кафе;
 • Специални тениски, подаръци и СуперИзненади!
За какво и с кого ще си говорим по време на лекциите:
 • Radoslav Stankov - “History of JavaScript”;
 • Ivan Vankov - “Introduction into practical cryptography”;
 • Amy Nicholson - “Going over to the dark side: from developer to product manager”;
 • Svilen Ivanov - “Service Reliability Engineering - Failures are Always an Option”;
 • Subby Angelov - “Meeting Kills People”;
 • Alex Alexandrov - "Enabling Great Teams";
 • И още много интересни теми от 20+ лектори, подбрани специално за вас.

Заповядайте на нашия кът, за да се запознаем, да си поговорим и, разбира се, да се забавляваме с нашата специална игра! Ние от СуперХостинг.БГ отново сме подготвили изненади и нямаме търпение да ви ги покажем!

За да е по-забавно, с наградите започваме още сега! Раздаваме 5 билета, които ще ви осигурят безплатен достъп до конференцията. Хайде да играем!

Отговорете на въпроса ни:
Защо според вас толкова много хора избират да се развиват в IT сектора в България?

Очакваме отговорите ви в коментар под статията до 14:00 ч. на 5 септември 2018г. СуперЖурито ни ще отличи петте най-креативни и интересни отговора, които ще получат безплатен билет за HackConf 2018.

Пожелаваме ви успех и нямаме търпение да се видим, запознаем и побъбрим на 15 и 16 септември!

Маркетинг Специалист

Преливащ от енергия и мотивация, Боби е свежарката на Маркетинг екипа. СуперСилата на Боби се крие в неуморния му дух и лекотата, с която преодолява всяка трудност.

500px270px
SuperHosting.BG

21
Оставете коментар

avatar
21 дискусии
0 отговори към коментарите
1 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
СуперХостинг.БГ
SH

Здравейте, скъпи участници,

Благодарим ви за активността и оригиналните отговори! Днес е денят, в който ще разберете имената на победителите.
...И късметлиите са:

1. Мартин

2. Драгослав

3. Виктория Добрева

4. Владислав Костов

5. Ivaylo

Честито на печелившите! По-късно ще ви изпратим имейл с допълнителна информация как да получите наградата си. Моля, следете си пощите и проверявайте папка „Спам“.
Не забравяйте да минете покрай нашето кътче, за да се запознаем и поиграем:)
Поздрави,
Боби
СуперХостинг.БГ

Ivaylo
Гост
Ivaylo

Защото създаването на софтуер не е толкова психически травмиращо, като пасенето на овци.

Михаил Петров
Гост
Михаил Петров

Тенденцията е глобална, и България не прави разлика. Един от основните фактори е, че в тази сфера можеш и самостоятелно или с малка помощ на някой курс/академия да развиеш потенциала си. Допълнителен плюс е лесната възможност за допринасяне към проекти по целия свят.
завършеното формално образование също не е фактор от особено значение

Петър Петров
Гост
Петър Петров

Една от малкото опции, с която един млад човек може да се развива, да му е интересно и да може да води добър стандарт на живот.

Владислав Костов
Гост

Повечето хора които съм питал са заради няколко основни причини:
1. Парите
2. Тази сфера е развита по-добре от доста други в България
3. Защото било лесно

Лично моята причина е, че е интересно. За нещата които мога да направя, единствената граница е въображнеието, а при мен то е безгранично. Отделно е забавно, и когато след няколко дена труд по 10 реда код намериш, че речението е 10 000 реда копирани от интернет и 2 написани от теб, удовлетворението е неописуемо.

Виктория Добрева
Гост
Виктория Добрева

Преди да започна да проявявам по-сериозен интерес към ИТ сферата бях на мнение, че голяма част от хората избират да се реализират в това направление, защото има огромна липса на кадри, съответно работа за всички, и е доходоносно начинание. Впоследствие, след като започнах да общувам с повече хора от тези среди, както и когато аз самата се увлякох по програмирането с мисълта да създавам готини приложения, установих, че първоначалните ми вярвания са до голяма степен погрешни. Особено и след първата година, прекарана в университета (поздрави от ФМИ ;)), мога да… още »