2010 година в резюме или какво постигнахме през последните 12 месеца

2010 година в резюме или какво постигнахме през последните 12 месеца

Краят на годината за много хора е време за равносметка, а за други ново начало. Така с новата 2011 година се зараждат множество планове и надежди. За да продължим напред ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ, не може да не обърнем внимание на тази много специална за нас 2010 година. Казваме специална, защото и през тази година всички ние заедно с вас – нашите клиенти, извървяхме един дълъг път с много крачки напред. Събитията в историята ни за 2010 год. са множество и според нас все достойни и радващи, защото продължаваме да се развиваме благодарение на вашето доверие и подкрепа. Тъй като вие – нашите клиенти, винаги сте били най-важни за нас, ще започнем с това, което направихме, за да подобрим още повече нашите услуги.

Какво се промени през 2010 година

Непрекъснатите усилия на екипа на СуперХостинг.БГ да развива предлаганите от компанията услуги, ни дадоха възможност да стартираме 2010 година с нови параметри на хостинг плановете. От януари месец дисковото пространство и месечния трафик, както и броят на безплатните Add-On домейни при хостинг плановете СуперПро и СуперХостинг бяха увеличени значително. Горди сме да споделим, че тази година успяхме да добавим и ASP.NET хостинг под Windows към портфолиото ни от хостинг услуги. Така СуперХостинг.БГ стана единствената хостинг компания, която може да предложи подобна услуга с лицензиран софтуер на собствени сървъри, намиращи се в България.

И през 2010 година продължихме да инвестираме в редица подобрения в инфраструктурата на нашите услуги. Така за изминалите месеци успяхме многократно да увеличим параметрите на виртуалните сървъри (VPS) и реселърски акаунти, предлагайки ви най-добрите ресурси, с които успешно да развивате своя бизнес и Интернет присъствие.

Нашите изненади и подаръци за вас

Винаги сме се стремили и да направим хостинг услугите ни още по-достъпни за вас, като същевременно с това да предложим най-доброто качество и обслужване. Така през тази една година осъществихме множество интересни промоции. Лятото ви пратихме на виртуален приятен остров, където времето течеше по-малко по-различен начин, благодарение на лятната ни промоция 1 година хостинг бе равна на 2. По случай 5-тия ни рожден ден пък се постарахме да отправим жест и към всички наши настоящи клиенти, като в специалния за нас месец октомври осигурихме 55% отстъпка при нова поръчка или подновяване на вече активен хостинг акаунт. Тъй като ние се развиваме благодарение на вас, предвидихме и Коледната ни промоция да е валидна и при подновяване на хостинг услугите ви.

Изненадите обаче съвсем не свършват до тук. В 2010 година направихме още един подарък към съществуващите ни клиенти, като раздадохме 500 напълно безплатни .EU домейна и пуснахме промоция за регистрация на домейните на изключително атрактивна цена. Така СуперХостинг.БГ стана първата хостинг компания на пазара, която направи подобен жест към клиентите си. Само месец по-късно сме радостни да ви съобщим, че по случай отминалите и предстоящите празници ще раздадем още 1000 безплатни .EU домейна на всички наши клиенти, които имат активни хостинг услуги. Също така цената за регистрация на домейн от областта .EU ще бъде само 2,40 лв. с ДДС за първата година.

Нововъведения, възможности и допълнения към нашите услуги

В отговор на различните нужди на нашите клиенти през изминалата година обогатихме още нашето портфолио от услуги. Само няколко дни след като .CO домейните бяха пуснати за свободна регистрация, нашите клиенти можеха да се сдобият с такъв домейн на много атрактивна цена. Освен това началото на този месец към предлаганите от нас SSL сертификати на VeriSign и GeoTrust, добавихме още една от известните марки в онлайн сигурността – Comodo. По този начин се надяваме да ви предоставим още една възможност да защитите своя сайт при по-достъпни условия от 19,90 лв. на година. Като заговорихме за SSL сертификати, не може да не споменем и че повече от 3 месеца предлагаме и SSL сертификат с разширена валидация True BusinessID EV с 55% отстъпка.

Успешно съчетахме нашите услуги с допълнителни предложения, които да улеснят и да подпомогнат вашата работата. От август месец всички наши нови и настоящи клиенти могат да се възползват и от безплатен шест месечен абонамент за онлайн система за изпращане и управление на фактури от INV.BG. Освен това благодарение на съвместното ни партньорство с aukro.bg като наш клиент, вие можете да получите и 30 лв. бонус в клиентската си сметка и по 5 лв. за всеки, който се регистрира в aukro.bg през вашия сайт. Тази промоция бе замислена като още един вариант да се възползвате от бонус, ползвайки нашите услуги, като същевременно с това да получите и допълнителни доходи от своите онлайн проекти.

Благодарение на партньорството ни с Microsoft по една интересна инициатива – WebsiteSpark от края на месец октомври всички, одобрени участници в програмата от България, ще получат и безплатно ASP.NET хостинг план СуперПро за период от 1 година.

Изненадите и хубавите емоции за нас, екипа на СуперХостинг.БГ

Може би едно от най-приятните събития, донесло ни много емоции за тази година, бе нашата 5-годишнина. Освен че тогава пуснахме атрактивна изненада за вас, получихме и множество поздравления и положителни мнения. Това несъмнено ни провокира да се развиваме още по-целеустремено, предлагайки ви качествени хостинг услуги, придружени със сигурност и отношение, което печели приятели. С благодарност и признателност се връщаме към този момент, защото нямаше да го има ако не беше подкрепата и доверието на всички наши клиенти, партньори и приятели.

Един от подаръците, които получихме за рождения ни ден

Не на последно място 2010 година ни поднесе една наистина много голяма изненада. В рамките на тазгодишното издание на БГ Сайт ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ получихме една от 3-те специални награди за цялостен принос в Уеб бранша. Наградата ни бе връчена за непрестанните ни усилията да подкрепяме развитието на Интернет и за помощта, която се стараем да оказваме на Уеб събитията в България. За нас това бе изключителна чест и радост, защото значи, че усилията ни имат смисъл. Искрено вярваме, че следвайки този път и занапред ще продължим да подпомагаме добрите практики в България и да налагаме едни много високи професионални стандарти.

Управителите на СуперХостинг.БГ на награждаването на БГ Сайт 2010
Част от нашите награди и грамоти, които ни радват и стимулират да продължаваме с още крачки напред

Станахме част и от…

Тази година бе още по-интересна в развитието на българското Уеб пространство. През 2010 година подкрепихме за трети пореден път традиционния конкурс БГ Сайт и P2P Конференцията, организирана от Богомил Шопов. За втора поредна година бяхме партньори и на Българските награди за Уеб и SEO конференцията. Националното състезание по уеб дизайн и Интернет програмиране WebLoz също получи нашата подкрепа и тази година. Радостни сме, че станахме част и от две интересни събития за млади предприемачи – StartUP конференцията и Seed Challеnge и взехме участие за втора година в Уеб Експо. Сред новите интересни събития, към които също се присъединихме, бяха и Computer Space – за любителите на компютърното изкуство и първия по рода си Фрийланс семинара.

Част от екипа на СуперХостинг.БГ на P2P конференцията
Част от екипа по време на Уеб Експо

Какво ни очаква 2011 година?

Можете да бъдете сигурни, че сме подготвили още множество изненади и подаръци за вас. Верни на себе си ще продължим да инвестираме в това, вие нашите клиенти да сте номер 1, да бъдете доволни и спокойни, че имате сигурен партньор в наше лице.

Срещата ни с тази вече отминаваща година ни донесе безценен опит и знания, които ни доказват, че можем да постигнем и повече, и ще го направим. Затова пожелаваме една още по-добра година, която да надмине и най-смелите и искрени желания. Година, в която всички заедно, водени от стремежа за развитие, да постигнем истинско удовлетворение от личните ни и професионални успехи!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
8 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

0
Използването на SSL сертификат и сигурна HTTPS връзка за сайта е категоричен показател, че държите на доверието и сигурността на посетителите му.
Уникално име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма?

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!