От януари до декември – 12 успеха в 12 месеца

Ето че и 2016 година отлетя бързо и неусетно. Какво правим в този богат на празници и на студ декември? Няма да изневерим на традицията и ще обобщим как премина годината за нас.

Ето какви ги свършихме накратко през последните 12 месеца:

1. DDoS защитата на всички услуги, предоставяни от нас, стана на една година. И към днешна дата продължаваме успешно да защитаваме всички ваши уеб проекти!

2. През тази година, благодарение на нашата системата за сигурност SH Protect, клиентските запитвания за хакнати сайтове намаляха с 90%! В поредица от 4 статии ви разказахме за това какво означава сигурност в СуперХостинг.БГ, как пазим вашите уеб проекти и пощи, как се разви и продължава да се развива системата за сигурност, за решението ни за хакнатите сайтове.

3. От началото на годината имплементирахме и нова хостинг платформа. С нея услугите ни използват последно поколение техника и цялата информация се разполага на SSD дискове. С това хостинг услугите на СуперХостинг.БГ са ALL SSD! Едновременно с това стартирахме и поетапно мигриране на сайтовете на съществуващите ни клиенти на новата платформа, като започнахме от нашите най-дългогодишни клиенти, които ни доверяват вече повече от 11 години!

4. Освен да ви защитим, ние се стремим и да ви улесним максимално. Затова от тази година в контролния панел cPanel е наличен нашия нов СуперПлъгин WordPress manager by SuperHosting. С него инсталирате WordPress с няколко клика, проверявате нивото на сигурност на вашия сайт, ускорявате неговото зареждане, възстановявате информация от бекъп, инсталирате безплатен SSL сертификат и още, и още!

5. За да отговорим на очакванията на нашите клиенти all over the world, от тази година пуснахме и английска версия на сайта! Yes! This is just… SUPER!

6. Пуснахме нови хостинг планове, с които да ви предоставим не просто хостинг, а завършено хостинг решение за нуждите на вашите уеб проекти.

7. SPAM-ът не е това, което беше! Благодарение на интелигентната SPAM защита и самообучаващия се филтър, SPAM писмата в клиентските пощи намаляха значително.

8. Познатият контролен панел cPanel се сдоби с нови доспехи! С това стана още по-привлекателен, удобен и интуитивен.

9. Отговорихме на въпросите за Let’s Encrypt сертификатите и сигурността на вашите сайтове, и пуснахме безплатен SSL сертификат на всички планове на споделен хостинг и Managed VPS.

10. Пуснахме дългоочаквания домейн на кирилица .EЮ.

11. Реализирахме 37 нови функционалности в нашата платформа за онлайн магазини Shopiko.

12. Годината ни завърши с добро дело, което направи празниците още по-топли за целия ни екип!

Или в цифри всичко това прави общо 7430 задачи със статус “Completed” от нашия СуперЕкип (който продължи да се увеличава и през тази година)!

Наред със задачите и новостите, които реализирахме, през годината подкрепихме 76 събития и инициативи и раздадохме общо 2729 подаръци и награди!

Винаги сме казвали, че не ние, а нашите клиенти са №1. Затова и за догодина си пожелаваме да реализираме още повече страхотни проекти за успеха на нашите СуперКлиенти.
А нашите клиенти са най-страхотните! И са го доказвали не веднъж!
Благодарим ви, че ни се доверихте и през последните 12 месеца! Нека следващите 12 бъдат още по-успешни и ползотворни!
Весели празници!

Цветелина Ненкова
Цветелина Ненкова
Цвети работи неуморно, за да направи супер услугите още по-добри и да ги предостави на всички супер клиенти по най-добрия начин. СуперСилата на Цвети е, че знае всичко за новостите в хостинг технологиите и бързо ги прави реалност в СуперХостинг.БГ.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
5 причини да изберете домейн .EU ( а защо не и .ЕЮ )

5 причини да изберете домейн .EU (а защо не и .ЕЮ )

0
Домейнът .EU е сравнително нов за пазара на домейни. От края 2016 година е един от най-популярните Top Level домейни.
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!