https://blog.superhosting.bg/10years.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Повече от 10, вече сме на 10!

2016-07-20
Новини и събития
подаръци, промоция, СуперХостинг.БГ, супер чаши, Вече сме на 10!, 10 години СуперХостинг.БГ, хостинг отстъпки

2015 година е специална. В историята тя ще остане като годината, пълна с тайни, в която SuperHosting.BG стана на 10 и не забрави да го отбележи подобаващо.

Не е тайна, че порастваме. И все пак, за да сме в крак с тенденциите, решихме да надникнем в нашата СуперТайна кутия и да ви разкрием 10 от нашите най-съкровени тайни (вие сте първите, на които ги споделяме). 🙂

1. Имаме много лица и всички те са усмихнати! Всеки от нас е различен, интересен, упорит и амбициозен. Всеки има свои мечти, надежди и история. Затова решихме, че десетият ни рожден ден е повод да ви запознаем с всички нас. 🙂

2. Всяко „Вие сте супер“ от клиент ни напомня, че всъщност вие, нашите клиенти, сте супер и ни мотивира да продължаваме да даваме най-доброто от себе си!

3. За тези 10 години пораснахме – като екип, като клиенти, като офис, като брой чинии в кухнята. 🙂 Имахме идея да ви споделим повече за това, но ни се стори малко скучно и се отказахме.

4. За 10 години сме обработили над 1 600 000 запитвания в системата за обслужване на клиенти. Започнахме да броим и запитванията по телефона, но се оказа, че част от тях са в друга тайна кутия.

5. Едно от многото забавни запитвания, които сме получавали, беше към Издателство СуперХостинг.БГ и книга, която „е издадена“ от него. (Намерихме книгата и отговорихме и на това запитване)!

6. Оставаме на литературна тикет вълна и публично обявяваме, че нашият управител не е същият Любомир Русанов – поет, публикувал стихове в печатни издания, но много хора от екипа имат поетични заложби (сборник с най-добрите творби очаквайте скоро от нашето издателство). 🙂

7. СуперТайната кутия съществува. И в нея редом до всички наши тайни, живее истински заек. Понякога, когато участваме на събития и тя е с нас, истинските магьосници успяват да го извадят. (True Story)

8. Супер сме, но не сме идеални. На всеки рожденик в екипа пеем една и съща песен (Happy Birthday To You), но и без да се стараем, всеки път я изпълняваме в различнa тоналност и ритъм, а отскоро и на различни езици.

9. Като споменахме рождени дни и песни – и тук имаме признание към вас. Мислихме, мислихме и не можахме да измислим какво ново и още по-оригинално да ви подарим за десетия ни рожден ден. Затова решихме, както любимата песен за рожден ден е същата, но на нов глас, така и подаръците да са любимите, но с нов дизайн. Подаряваме ви най-харесания от вас подарък – СуперЧашите! Te се завръщат, заредени със супер положителна енергия и могат да ви стоплят през наближаващите хладни месеци. Освен това можете да ги надпишете с лично послание! Ако вече имате чаша, можете да си вземете тениска! Прогнозата за ноември обещава слънчеви дни, така че ще можете да се покажете пред приятели с нея. 🙂 Годините са 10, а подаръците са общо 1000. Побързайте! Влезте във вашия клиентски профил и разберете дали можете да вземете някой от тях. 🙂

10. Наистина ли си помислихте, че това е всичко? Ставаме на 10! Разбира се, че имаме и супер отстъпки за вас! Ще ги откриете на нашия сайт! С подарък по избор по случай десетия ни рожден ден ще зарадваме и всеки нов клиент, възползвал се от празничните отстъпки!

Внимание: Такива предложения и подаръци се случват веднъж на 10 години! Не ги изпускайте!

Разкрихме 10 от нашите СуперТайни. А сега е ваш ред!

Споделете с нас вашето тайно желание какво искате да ви подарим за нашия единадесети рожден ден! 🙂

Маркетинг Специалист

Цвет знае колко трудно изглежда създаването на сайт в началото и колко лесно се оказва в последствие. СуперСилата на Цвет е, че знае какви въпроси си задават начинаещите уеб ентусиасти и има отговор за всеки един от тях.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

Оставете коментар

17 Коментара към "Повече от 10, вече сме на 10!"

Уведоми ме при
avatar
garigov
Гост

Честит рожден ден, благодаря Ви, че винаги сте на линия, когато имам проблем 😛

Slavka
Гост

Chestit rojden den! Super ste ????????❤️????????????

СуперХостинг.БГ
SH

Благодарим! 🙂

A.E.
Гост

Честит рожден ден! Ще се радвам, ако вече мислиje и още супер изненади за коледа и нова година.

СуперХостинг.БГ
SH

Благодарим за пожеланието! А относно наближаващите празници – СуперДжуджетата вече майсторят изненади в работилницата. 🙂

Арт Стоун ЕООД
Гост

Честит рожден ден!
Да сте все така позитивни

СуперХостинг.БГ
SH

Благодарим ви! 🙂

Ивет Шопска
Гост

Суперхостинг е Супер! 🙂

СуперХостинг.БГ
SH

Благодарим! 🙂

wpDiscuz