Чарли Паркър е новата звезда на WordPress

За почти никого вече не е тайна, че разработчиците на WordPress споделят любовта си към джаз музиката. Това е видно най-вече от новите версии, които кръщават в чест на любими джаз музиканти. Последните обновления, за които ви разказахме, бяха кръстени на музикантите Оскар Питърсън и Каунт Бейзи.

Преди няколко дни излезе новата версия на WordPress – 3.8, която е наречена Parker в чест на джаз музиканта – саксофонист и композитор Чарли Паркър. Той е музикант – иноватор, който оказва значително влияние върху развитието на джаз музиката и е считан за един от основателите на стила „бибоп“ – нова форма в джаза, отличаваща се с бързо темпо, виртуозна техника и импровизация.

Носеща името на този неоспорим музикален талант, новата версия на WordPress – 3.8 впечатлява с нов, модерен дизайн, нова тема и ярки цветове. Казано с други думи – новата версия на WordPress – 3.8 е най-красивата версия досега. 🙂

Ето и основните новости:

Въведение в модерния дизайн

WordPress 3.8 носи нов облик на цялата администрация. Таблото е със свеж, изчистен дизайн, който дава по-голяма яснота и простота. Шрифтът Open Sans осигурява прост, лесен за четене текст, който е оптимизиран за настолни, така и мобилни устройства.

Красивият дизайн обаче не е за сметка на четливостта. С добавения контраст в новия дизайн и голям, удобен вид, е лесно да се чете, а навигацията е удоволствие.

Нови цветове за административния панел

В WordPress 3.8 са добавени 8 нови цвята за администраторския панел. Всеки може да избере цвета, който му подхожда най-добре. Цветовите схеми могат да бъдат преглеждани и променяни от настройките за профила.

Нова тема – Twenty Fourteen

В навечерието на новата година, WordPress е и с нова тема -Twenty Fourteen. С нея можете да персонализирате сайта чрез най-различни цветови схеми и Джаджи (Widgets). Има възможност и за лесна промяна на заглавните изображения или да промените оформлението чрез два различни темплейта.


Разработчиците на WordPress обещават нова ера в развитието на системата. Следващите ъпдейти 3.9 и 4.0 се очакват в началото на 2014 година. Дотогава – нека се насладим на WordPress 3.8.

Интересните новости в други версии на WordPress: 6.0, 5.0, 4.0, 3.9, 3.8, 3.7, 3.6.

Абонирайте се за СуперБлога, за да научавате първи за най-интересните новости в новите версии на WordPress.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Искам сайт, но не знам откъде да започна

Искам сайт, но не знам откъде да започна [Аудио]

2
Решихме да Ви споделим накратко стъпките, които трябва да извървите, за да изградите своето онлайн присъствие.

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо?

4
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2023 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.
Уникално име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма?

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.