Спечелете безплатен пропуск за WordCamp София 2013

След броени дни ще се проведе WordCamp София 2013! 🙂 WordCamp е събитие, организирано от и за WordPress общността! За четвърта поредна година на едно място ще съберат потребители и администратори, програмисти и дизайнери, мениджъри и предприемачи, които се интересуват от WordPress.

Подкрепата на WordCamp вече е традиция за нашата хостинг компания и за нас е удоволствие да бъдем отново част от това събитие! Искаме да ви зарадваме и да ви съобщим, че като партньори на WordCamp София ви предоставяме възможност да спечелите един от 10-те безплатни пропуска.

Семинар

WordCamp София 2013 ще се проведе отново в две направления – „основно“ и „дев“. В основния поток посетителите ще могат да разберат в какви насоки се развива WordPress, както и да получат полезни съвети. А дев потокът е предназначен за по-напреднали и програмисти – там ще се говори по-задълбочено на теми свързани с разработването и персонализирането на системата.

Лектори

Тази година чуждестранните лектори ще са повече, отколкото са били в предишните издания на Camp-a. Сред тях са Марко Хайнен – част от екипа, който работи по ядрото на WordPress, Браян Месенленър – с четири годишен стаж като софтуер разработчик за Американския военноморски флот, Райън Маркъл – Happiness Engineer, който си говори с потребителите на WordPress.com и помага за решаването на проблемите им и други.

Разбира се, в лекторския състав има и много наши WordPress програмисти, администратори, разработчици, консултанти и евангелисти.

Memcached

Тук искаме да ви разкажем за разработената от нас нова възможност – „Memcached Manager by SuperHosting„, която е интегрирана в контролния панел cPanel и се активира съвсем лесно. Memcached е свободен софтуер с отворен код (open source), който се използва за ускоряване на динамични уеб сайтове, чрез кеширане на данни и обекти в паметта.

За да използвате тази система за кеширане във вашия WordPress сайт е необходимо първо да активирате Memcached в контролния панел cPanel. При активацията ще получите уникален номер на порт, който е различен за всеки хостинг акаунт. Следващата стъпка е да инсталирате кеширащ плъгин поддържащ Memcached. Такива например са W3 Total Cache и WP Memcached Manager. Необходимо е в настройките на плъгина да въведете съответния порт, който сте получили при активацията на системата в cPanel. Това е всичко – вашият WordPress сайт е с вече активиран Memcached! 🙂

Безплатен пропуск

Изминаха два месеца откакто излезе WordPress 3.6, а очакваме WordPress 3.7 само след броени дни. Новата версия идва с важни промени и подобрения, насочени главно към сигурността и стабилността на ядрото на WordPress. Една от най-очакваните функции е автоматичната актуализация, когато излезе нов ъпдейт на версията, свързан със сигурността на системата. Което показва, че темата за сигурността и защитата е важна и съществена част от поддържането на вашите сайтове.

За да спечелите безплатен пропуск, е необходимо до края на работния ден на 24 октомври (четвъртък) да оставите като коментар под статията вашите въпроси по темата за:

Защита на WordPress сайтовете

Питайте за всичко, което ви интересува по тази тема! Чрез томбола ще изтеглим десет коментара и ще зарадваме техните автори с безплатен пропуск за събитието, а спечелилите ще обявим на 24-ти октомври.

Успех и не забравяйте да посочите вашите имена и актуален имейл адрес във формата, за да можем да се свържем с вас! 🙂

На нашата помощна страница можете да намерите допълнителни насоки за Повишаване на сигурността на WordPress.

Кога

WordCamp София 2013 ще се проведе на 26-ти октомври (събота) в залата на Telerik Academy. Регистрацията е от 9:00 часа, а началото на събитието е от 9:45 часа.

WordCamp 2013

Може да прочетете повече за Програмата, Лекторите и Мястото на официалния сайт на WordCamp София 2013.

От опит знаем, че всеки WordCamp е различен, уникален сам по себе си и такъв го прави общността, която го организира! Затова, очакваме ви в събота на следващия уникален WordCamp София 2013! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

37 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)?

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.
Искам сайт, но не знам откъде да започна

Искам сайт, но не знам откъде да започна [Аудио]

2
Решихме да Ви споделим накратко стъпките, които трябва да извървите, за да изградите своето онлайн присъствие.
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.