Новото в хостинг индустрията на едно място и WHD.global 2013!

СуперХостинг.БГ и WHD. Global 2013

Запитвали ли сте се кое е най-голямото и значимо събитие във вашата сфера на дейност? Къде ще срещнете хора, с които да си говорите на един език за вашия бизнес? Където ще можете да осъществите успешни партньорства, с които да предложите още по-добри услуги на своите клиенти? В нашата хостинг компания се стараем да ви дадем възможността и информацията да бъдете част от Най-готините БГ уеб събития. Вярваме, че вашето най-значимо (Най!) събитие е сред тях! 🙂

За нас това Най! събитие се проведе миналата седмица в Германия, а именно най-голямата конференция за хостинг в Европа – WHD.global 2013. Едно събитие, което впечатлява както с перфектна организация, така и с броя посетители и цялата обстановка, която дава максимална възможност за осъществяване на бизнес ОТ и ЗА хостинг компаниите global. 🙂 Презентациите разкриваха най-новите тенденциите и бяха невероятна комбинация от страхотно подготвени презентатори в няколко зали и модератори, които наистина успяха да създадат емоцията, че си част от токшоу. Много добре беше организирана и изложбената част, където можеш да видиш иновативни решения, интересни услуги и да поговориш с настоящи и нови партньори. Да не пропускаме и факта, че 4 дни конференцията се провежда в затворен комплекс – увеселителния парк Europa park, приказната обстановка и атракционите, на който, създаваха много настроение. Където и да отидеш и с който и да говориш, всички знаят какво е хостинг и срещата може да прерасне в нещо интересно, което да предложите взаимно. 🙂 Да, това наистина беше много приятно – 4 дни, в които всички знаят какво е хостинг! 🙂

И така… в кратко резюме, част от екипа на нашата хостинг компания прекарахме няколко дни, комбинирайки приятното с полезното! 🙂 Успяхме да се видим и поговорим очи в очи с партньорите ни, с които вече 8 години предлагаме най-добрите хостинг услуги за вас. Част от интересните неща, за които ще разберете повече и в близките седмици са за:

Aaron-Phillips

cPanelВидяхме се и поговорихме с целия geek team на cPanel. 🙂 Заедно с Aaron Phillips (Vice President of Operations) обсъдихме новата версия на cPanel, както и имплементацията на Ipv6. Съвсем скоро ще ви разкажем повече и на вас!

Chris-Sheridan

ЕnomТова беше една много приятна среща с нашите партньори от eNom. Chris Sheridan, Vice President of Alliances & Business Development, разказа много интересни неща за новите gTLD домейни и как това ще промени цялата домейн индустрия. Скоро ще ви покажем, а междувременно, вие какво мислите по въпроса за успеха на .sofia, например? 🙂

Ditlev-Bredahl

OnnAppЗа нашия приятел и партньор Ditlev Bredahl, CEO, OnApp, какво да ви кажем!? 🙂 Всъщност има много неща за казване, но ще ги оставим като изненада! 🙂 Тепърва предстоят доста интересни възможности, които ще ви представим с Cloud услугите ни и OnApp.

Dave-Woroch

OpenSRS (TuCows)Срещнахме се и с още един интересен човек – Dave Woroch, Executive VP, OpenSRS (или още познати като TuCows). С него и със страхотния екип на нашите партньори от регистратора OpenSRS също сме ви подготвили интересни промоции на домейни, с които да ви изненадваме през цялата година. Очаквайте съвсем скоро и първата промоция. 🙂

Igor-Seletskiy

CloudLinuxС Igor Seletskiy, CEO, CloudLinux съшо обсъдихме много интересни възможности за развитие на операционната система, както и бъдещи функционалности и развитие. Това пряко се отнася и до нашите клиенти на споделен хостинг, тъй като CloudLinux предлага много по-голяма стабилност и изолираност на акаунтите.

Това са само част от срещите и партньорствата, които реализирахме. Има и още много настоящи и бъдещи партньори, за които ще ви разкажем в близките седмици и с които затвърждаваме, че винаги ви предлагаме и ще предлагаме наистина Ново Поколение Хостинг услуги! 🙂

Тепърва ще ъпдейтваме и с още интересни емоции този албум! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!
Блог статия - популяризация на съдържание

Написах статия: 9 идеи за повече посетители на Вашия блог

0
Написахте блог статия. Поздравления! А сега накъде? Вижте нашите предложения за успешна популяризация на блог статии. Повече в СуперБлога!