Какво предстои на 12 септември (2016)

През последните няколко години много фактори в предлагането, управлението, обслужването и поддържането на добра хостинг услуга се промениха. Отдавна предлагането на дисково пространство с контролен панел и някакъв трафик не е предлагане на хостинг услуга. Нашият фокус винаги е бил и ще бъде да предлагаме работеща хостинг услуга. Услуга, която помага на клиентите да се фокусират върху техните задачи и бизнес, да извличат максимума от интернет присъствието си и да им пести време. Никога не сме правили компромис с качеството. Вярваме, че ако правим нещо има един начин – да го направим най-добре.

Какво предстои?

От 12 септември 2016 г. ще имаме нови хостинг планове. Те ще включват всички описани подобрения и промени, които сме правили, и всички предстоящи подобрения. Ето и най-основните промени в параметрите:

  • Трафикът на всички планове става неограничен.
  • Всички планове ще предлагат възможност за бърза и лесна инсталация на безплатен SSL сертификат.
  • Освен стандартната SPAM защита, планове СуперПро и СуперХостинг ще разполагат и с допълнителна интелигентна SPAM защита, която се самообучава в зависимост от действията на клиента.
  • Планове СуперПро и СуперХостинг ще разполагат с много повече сървърни ресурси.
  • WordPress Manager – за по-лесно управление на вашите WordPress сайтове.

Наред с всички подобрения в услугата, които не спираме да правим и по които работим всеки ден, се налага да актуализираме и цените. Защо?

  • Защото цените на всички услуги и ресурси, които и ние ползваме, се вдигнаха няколко пъти за последните 4 години;
  • Защото не приемаме клиентите си за даденост и искаме да продължим да предоставяме най-добрата услуга, с най-добрата инфраструктура и най-добрия екип;
  • Защото искаме да продължим да улесняваме вас, нашите клиенти, в работата с хостинг акаунтите, предоставяйки ви завършено решение, а не просто дисково пространство с контролен панел;
  • Защото искаме да предоставяме услуга, на която сайтът ви ще работи, в пълния смисъл на думата;
  • Защото сме честни и ви казваме истината.
Направена е минимална промяна в цената на два от плановете. Месечната цена на план СуперСтарт при плащане за една година ще бъде 6,75лв./месец с ДДС (стара цена 4,75лв./мес. с ДДС), а на план СуперПро – 11,75 лв./месец с ДДС (стара цена 10,75лв./мес. с ДДС). Цената на план СуперХостинг няма да бъде променена.

Хостинг плановете ще бъдат актуализирани с новите параметри в рамките на няколко дни след пускането им (12 септември 2016г.), без прекъсване в работата на сайтовете.

Освен стандартните компоненти на услугата, какво получават нашите клиенти?

Всички наши услуги, цялата ни инфраструктура, е с DDoS защита. DDoS защитата работи през два независими интернет доставчика и всеки от двата може да обслужи целия необходим капацитет. Всичко това е повече от необходимо. Освен в DDoS защита инвестирахме много и в системата ни за сигурност – SH Protect, която разпознава и блокира десетки хиляди злонамерени действия всеки ден. Всички сайтове се проверяват и при нужда се “изчистват”. Това е ежедневен и постоянен процес и се прави от хората, които работят в СуперХостинг.БГ.

След пускането на SH Protect случаите на хакнати сайтове намаляха с над 90%. Дали това е важно? Подобни услуги има и в други компании, но на цени от няколко стотин долара за сайт на година.

От началото на годината имплементирахме и нова платформа за предлагане на хостинг услугите ни. С нея нашите услуги използват последно поколение техника и цялата информация – файлове, пощи, бази данни са на SSD дискове. С това хостинг услугите на СуперХостинг.БГ са ALL SSD! Ние знаем, че бързодействието на сайтовете е важно, както за посетителите на сайта, така и за по-доброто позициониране в търсачките. Това не е само за новите клиенти. Стартирахме поетапно мигриране на сайтовете на съществуващите ни клиенти на новата платформа, като започнахме от нашите най-дългогодишни клиенти, които ни се довериха още преди 11 години!

С всички тези стъпки повишихме непрекъсваемостта на услугата до 99,99% и увеличихме бързодействието на сайтовете до 10 пъти – без нужда от допълнителни действия от страна на нашите клиенти.

Нашите клиенти получават всичко това, като част от услугата. Така те са спокойни, че сайтът им работи нормално и те имат достъп до него, не е блокиран от Google, от браузър или антивирусната програма на техните посетители – бъдещи и настоящи клиенти. С тези подобрения в услугите увеличихме полезния ресурс, който ползват нашите клиенти повече от два пъти!

Винаги ще бъдем открити и прозрачни в действията си. Ние сме хостинг компания – работата ни е да предлагаме най-добрите хостинг услуги. Нямаме сайт за хостинг между другото, предлагайки други неща и/или услуги. Нашият фокус е вашите сайтове да работят, без вие постоянно да ги следите и да се грижите за това. Ние ви пестим време, за да работите и развивате вашия бизнес!

Знаем, че тази промяна може да е изненада за настоящите клиенти, затова нашите СУПЕР клиенти ще получат специални предложения при подновяване на техните хостинг планове, които ще изпратим малко преди изтичането на услугите.

За финал, но не на последно място:
Опитахме се да отговорим на някои въпроси, свързани с промените, които сигурно ще ни зададете. Вижте ги в нашата Q&A публикация за новите планове.

Всички подобрения ще бъдат налични на страницата на хостинг плановете на 12 септември 2016 г.
Методи Дреновски
Методи Дреновски
Методи е наясно с всичко, което се случва с дигиталния свят и знае, че хостинг услугата не представлява единствено предоставяне на място на сървър. Тя е много повече от това – тя е качество, надеждност, сигурност, обслужване, завършено уеб решение. СуперСилата на Методи е, че развивайки СуперХостинг.БГ като компания, помага на всички наши клиенти да подобрят присъствието си в мрежата.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

21 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други
Искам сайт, но не знам откъде да започна

Искам сайт, но не знам откъде да започна [Аудио]

2
Решихме да Ви споделим накратко стъпките, които трябва да извървите, за да изградите своето онлайн присъствие.
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт?

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!