Програмата за уеб дизайнери и разработчици WebsiteSpark 2010

Програмата за уеб дизайнери и разработчици WebsiteSpark

Като единствената хостинг компания, която предлага Windows хостинг на собствени сървъри с лицензиран софтуер в България, имаме възможност да партнираме на Майкрософт по една интересна програма – WebsiteSpark. Партньорството ни по тази инициатива се изразява в това, че от началото на седмицата всички одобрени участници в програмата от България ще могат да се възползват от ASP.NET хостинг план СуперПро за една година.

Това, което прави интересна тази програма, е насоката й да подкрепя стартиращи екипи от уеб дизайнери и уеб разработчици, като им предоставя цялата необходима инфраструктура за реализирането на успешни онлайн проекти. Като участниците в WebsiteSpark те получават безплатно лицензи за инструментите Visual Studio, Expression Studio, Expression Web, както и възможност да използват сървърните платформи на Microsoft. Така в съчетание с нашата услуга ASP.NET хостинг всички участници имат възможност да реализират своите идеи и интересни проекти, използвайки нови възможности. За да се включат в инициатива желаещите трябва да са представители на малък бизнес с екип до 10 човека и да са съгласни, да предоставят готов проект в рамките на 6 месеца. WebsiteSpark осигурява на участниците и популяризация на дейността им чрез присъствие в каталога на програмата и мрежата от партньори на Microsoft.

Инициативата WebsiteSpark е интересна за нас, защото смятаме, че тази програма успешно поощрява развитието на нови български фирми и помага за създаването на интересни проекти. Още информация и подробности може да откриете на блога на Microsoft Bulgaria или на сайта на програмата WebsiteSpark.

Считано от май 2013 програмата WebsiteSpark не се предлага с услугите на СуперХостинг.БГ.
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
Уникално име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма?

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!

Black Friday: Рано пиле… на Черен петък триумфира или кога и как да започнете...

0
Вижте стъпките по подготовката на онлайн магазина, стоката и служителите Ви за Черен петък (Black Friday). Вземете нещо за писане и запретвайте ръкави!