Стартът на уеб Сайта… и вие! :)

За последната седмица не само Google (27.09), СуперХостинг.БГ (01.10), но и уеб Сайтът ни празнува своя Рожден Ден. 🙂 Вече разбрахте, че фирменият ни рожден ден всъщност е Рожден Месец и вие участвате активно в нашия празник! За да не изостава от празника и Сайтът ни, отбелязваме началото и на неговия поне няколкомесечен рожден ден с първата промяна!

Обсъждахме с колегите как да реализираме пускането на новия сайт, по който работим от доста време. В крайна сметка преценихме, че с ваша помощ, можем да направим сайтът да е с главно „С“! 🙂 Сайтът, който да е максимално функционален, ползваем и спрямо най-новите тенденции в дизайна. Та, предизвикваме ви! 🙂

Промененият футър на новия сайт на СуперХостинг.БГ

Първите промени включват футъра и различните елементи в него. Бутоните към социалните ни канали са позиционирани така, че да са видими и лесно достъпни. Под тях „Често задаваните въпроси“ и „Речник на термините“ са подбрани според вашите запитвания и най-търсената информация. Постарали сме се да ги разпределим и структурираме спрямо различните ни услуги, за да може информацията да е максимално достъпна и полезна за вас. Имахме обратна връзка от клиенти и за данните за контакт. Въпреки, че и в момента са в отделно блокче, някои клиенти търсеха контакти във футъра. С новия дизайн смятаме, че контактите с нас са максимално видими и лесно откриваеми за всички клиенти, нали? 🙂 След това могат да се намерят различните начини на плащане, които предлагаме с въпросното описание за всеки от тях. Най-отдолу е и навигацията към всички наши услуги, като достъпът е лесен и интуитивен…

Идеята на новата ни блог категория “уеб Сайтът и вашите съвети” е да събере на едно място стъпките по промените на новия сайт, вашите мнения, препоръки, съвети, дори критики и отговорите на нашия дизайнер – главния виновник за вида на новия сайт. 🙂 Това е нашият приятел и партньор Борил:

Борил Караиванов

Борил Караиванов, Дизайнер, Redesign.BG

Борил е един от доайените на уеб дизайна в България. Работил е последователно в областта на книжната графика, рекламата, корпоративната и продуктова идентичност и уеб интерфейса. Ръководи и проектира множество знакови за българския уеб проекти. Като дизайнер работи за големи организации и държавни институции. Участва, журира и печели десетки награди за Уеб дизайн. Лектор и автор на множество публикации в областта на графичната идентичност, Уеб взаимодействието и прилагането на ефективни дизайн стратегии в съвременната бизнес комуникация.

Ще се радваме за всеки от етапите и промените по сайта, които ще описваме и тук, да се включвате и заедно с Борил да разнищвате дизайнерските тенденции. 🙂 Това също вярваме, че ще е полезно за всички останали посетители на блога и наши клиенти. Така те ще могат да са запознаят с новите тенденции в дизайна и с вашето мнение – доказалите се с различни проекти, дизайнери, на които те пряко или косвено са клиенти.

Надяваме се да ви харесва нашата идея и да не щадите думи и емоции, коментирайки промените, за да може в крайна сметка да достигнем до най-добрия вариант и сайтът, който ще е полезен и готин за вас – проект: уеб Сайтът, както го нарекохме! :)Също така, освен в блог-а, можете да ни изпращате и по-задълбочени препоръки и идеи и на имейл website[a]superhosting.bg. Уеб Сайтът ни и ние ви очакваме и благодарим! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

17 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)?

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.