Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Блог на SuperHosting.BG

Спечелете безплатен пропуск за горещия е-семинар за туризма – Travel Mind Workshop

Travel Mind Workshop - Интернет маркетинг в туризмаЛетните горещини вече започнаха и туризмът безспорно ще е сред акцентите на онлайн бизнеса през следващите месеци, а и сред акцентите в „Най-готините БГ уеб събития“ сега. Една уникална възможност за собствениците на туристически сайтове е събитието Travel Mind Workshop – Успешният Интернет маркетинг в туризма, което ще се проведе на 18 юни в София Принцес Хотел.

Ако искате, да увеличите ефективността, разпознаваемостта и приходите на своя туристически сайт – това е вашето събитие!

Другата добра новина е, че нaшата хостинг компания ви предоставя 2 безплатни пропуска за събитието! Освен това, всички останали наши клиенти могат да получат специална отстъпка от цената за регистрация.

Какво получавате:
  • Свежи идеи за своя бизнес;
  • Маркетингов и мониторингов инструментариум за измерване на ефективните реклами, методи на продажба в своя бизнес;
  • Практични съвети за всички основни маркетингови и дистрибуционни канали в Интернет за представяне на компанията ви онлайн, как да работят по-добре и как да бъдат по-ефективни;
  • Безценно знание за справяне с недоволни клиенти и слуховете вътре и извън компанията;
  • Практични съвети, които може да използвате веднага;
  • Инструмент за автоматизиране на маркетинга/събиране на потенциални клиенти;
  • Най-ефективни методи за SEO оптимизация на вашия сайт;

….и още много, много полезна и систематизирана информация за увеличаване на вашите лоялни и доволни туристи…

Освен това, обучението ще предостави чудесни възможности за създаване на контакти в непринудена среда между хотелиери и туроператори. Накрая всички участници ще получат и сертификат за участие в Travel Mind Workshop – Успешният Интернет маркетинг в туризма, както и 70% отстъпка за хостинг услуги!

Повече за събитието има тук, а програмата е достъпна тук.

Как да спечелите 50% отстъпка или безплатен пропуск:
За да спечелите своя безплатен пропуск, е необходимо до обяд на 16 юни 2012 г. (събота) да оставите коментар под тази публикация:с конкретен Въпрос или Въпроси (но не повече от 5 :)) към лекторите на е-семинар за туризма

За да бъде най-честно и безпристрастно, с организаторите на семинара ще изберем чрез томбола 2-та печеливши коментара. Техните автори ще получат абсолютно безплатно пропуск за събитието и разбира се, отговори на техните въпроси по време на дискусията с лекторите в края на семинара.

Определено вярваме, че ще натрупате свежи идеи и практически опит за онлайн развитието на вашия туристически бизнес, така че очакваме да питате и питате 🙂 … Успех!

А за всички, които няма да са сред късметлиите и да спечелят безплатен пропуск, предоставяме допълнителна възможност:

Регистрирайте се за семинара и вземете 50% отстъпка с промо код SH1806

Ще ви помолим да посочите вашите имена и актуален e-mail във формата за коментари, за да може да се свържем с вас.

Информация за печелившите, както и още много полезни и актуални теми за вашия Интернет бизнес, можете да получите като се абонирате за нашия блог, посещавате нашите фен страници във Facebook и Google +, както и ако ни следите в Twitter.

Препоръчани статии

Оставете коментар

18 Коментара към "Спечелете безплатен пропуск за горещия е-семинар за туризма – Travel Mind Workshop"

Уведоми ме при
avatar

trackback

[…] БГ уеб събития“ е точно за вас! След горещия семинар през юни, Travel Mind Workshop се организира за втори път тази година. […]

asen stoqnov
Гост
asen stoqnov
3 години 11 месеца .

haresva mi mnogo 🙂 super ste

Неви Коева
Гост
3 години 11 месеца .
Здравейте, Идеята е да се изкажат експерти от всяка една област и те да споделят това което работи в тяхната практика, специално за туристическия бранш. А за да са експерти – повечето от тях работят в своите си фирми, които се споменават само, за да се придобие представа все пак кой е лектора. Невъзможно е да се намери експерт по всичко 🙂 а и не е това целта. Така че, очакваме вашите въпроси по всяка една област 🙂 Сега имате възможност да питате всичко онова, за което сте имали колебание… още »
Мариана Петрова
Гост
3 години 11 месеца .

@Nalan Gendjeva, надявам се да не сте права. Все пак таксата не е никак малка и ако някой е решил да му плащат, за да си прави реклама, ще е доста нагло.

wpDiscuz

Cloud услуги (SuperCloudVPS)