Клиентите за нас – Част 11

Продължаваме да получаваме положителни оценки от нашите клиенти! В тази връзка и ние ще продължим традицията да ги споделяме тук – специалното място за вашите мнения! Благодарим за милите думи! Ще радваме да ви бъдем от помощ при реализирането на вашите уеб цели и мечти и занапред!

Нина Василева от Kidi.bg

kidi340

СуперХостинг са изключителни професионалисти и многократно през годините са ни помагали в изключително сложни проблеми с нашия онлайн магазин. Бих искала да изкажа огромната си благодарност и уважение към екипа по поддръжка и обслужване на клиенти. Щастлива съм, че избрахме техните услуги и винаги можем да разчитаме на огромният им професионализъм.

Нина Василева
Управител,
Онлайн магазин Kidi.bg
www.kidi.bg

Петър Пенчев от Wed.bg

Wed_340

Още веднъж благодарности за помощта, милото отношение и професионализма. Безспорно най-добрата фирма за хостинг услуги в България с уникално добро обслужване. Поздравления за професионализма! Трябва да бъдете много горди със себе си!

Петър Пенчев
Wed.bg

Даниела Цекова от ArtGalleryDaniela.EU

Уважаеми служители на „СУПЕРХОСТИНГ.БГ“,

Казвам се Даниела Цекова и съм ваш клиент. Мой е сайта artgallerydaniela.eu. Искам да изкажа специална благодарност на отдел „Техническа поддръжка“. С добрите си професионални знания и любезно отношение, екипът ми помогна да отстраня проблем със сайта, който имах от доста време. Още веднъж специални благодарности.

Даниела Цекова
ArtGalleryDaniela.EU

инж. Валентин Рудев oт vedour.com, rudimpex.com и imoti2000.com

vedour

SuperHosting.BG,

От 20 години правя бизнес в България. 12 години правих бизнес в САЩ. Искам да кажа едно. Вие сте най-уникалната и най-добрата компания, с която съм правил бизнес в България. Работейки с вас ми остава време да правя бизнес и не губя време в това да се занимавам с поддръжка.

Цените, качеството на услугата, обслужването и грижите за клиентите са на топ ниво. 10 от 10! Съжалявам, че не ви открих по-рано!

Пожелавам ви успех, поддържайте все така висок стандарта на услугата и обслужването, което предлагате!

инж. Валентин Рудев
vedour.com, rudimpex.com и imoti2000.com

Николай Василев от nvasilev.com

DBMS_OUTPUT in Oracle’s SQL Developer » Nikolay´s Technical Blog

Ваш клиент съм от няколко години и нито веднъж не съм съжалил за избора си. Имам известен опит и с чуждестранни интернет и домейн доставчици и до сега не съм намирал по-добра услуга от Вашата, както по отношение на качеството, така и отзивчивост, компетентност и експедитивност на служителите.

Колегите ви от техническия отдел (а и не само те) са винаги изключително приветливи, бързи и прецизни в диагнозите и техническите решения, така че е изключително удоволствие да се работи с тях.

Николай Василев
nvasilev.com

Ivan Kristoff от ivan.bg

ivanbg

Специални благодарности на техническия екип на СуперХостинг.БГ, които в продължение на близо 8 години денонощно е на разположение за поддръжка. Благодарение на тях научих доста неща за менажирането на настройки и решаване на проблеми на момента с преструктурирането на поддържаните от мен сайтове.

Това е чудесен пример как без да разбирам нищо от програмиране и без да съм фен на техническата дейност заедно направихме страхотни сайтове.

Ivan Kristoff
ivan.bg

Сотир Костадинов

​СуперХостинг.БГ предоставят услуга, от която съм доволен. Това, което ми направи най-голямо впечатление, беше всеотдайността на отдела им за техническа поддръжка.
Наистина мисля, че това ги отличава в най-голяма степен от всички останали!

Сотир Костадинов

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: Рано пиле… на Черен петък триумфира или кога и как да започнете...

0
Вижте стъпките по подготовката на онлайн магазина, стоката и служителите Ви за Черен петък (Black Friday). Вземете нещо за писане и запретвайте ръкави!
Уникално име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма?

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.

Black Friday: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти!

0
Задаваме 7 въпроса, през които трябва да преминете, за да имате изряден WooCommerce магазин. Типично в наш стил, не Ви спестяваме и отговорите.