СуперХостинг.БГ @ Р2Р конференция 2010

СуперХостинг.БГ на P2P Конференцията 2010

Верни на традициите си ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ за поредна година ще подкрепим като генерален спонсор Р2Р конференцията, наложила се като водещо ежегодно събитие в бранша.

Конференцията, организирана от Екип Нула ще събере за шеста поредна година на едно място българската общност от уеб програмисти, дизайнери и маркетолози на 24 и 25 април 2010г. във Велико Търново. Специално за Р2Р конференцията сме подготвили интересни изненади.

Традиционно конференцията привлича много от добрите специалисти в България и чужбина и стъпва на популярни прояви като WebTech, barCamp и blogCamp. Програмата в потока WebTech 2010 ще бъде открита на 24 април от 14:00 часа именно от нашите управители Любомир Русанов и Методи Дреновски с лекция на тема „Хостинг в облака или облак в хостинга“, посветена на бъдещето на хостинг услугите.

Очаквайте скоро допълнителна информация за всички интересни лекции и събития по време на конференцията.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт?

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо?

4
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2023 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)?

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.